uzaktan algilama
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
kullandığımız bir program (eghas ecobis) yüzünden web sitelerinde olduğu gibi (sanırsam) yerel bir veritabanı oluşturmam gerekiyor. format olarak
bu formatlardan birini istiyor ve kullanıcı adı - şifre ile bağlanacak bir yer arıyor. bu yüzden anlayabildiğim kadarıyla yerel bir sunucu gibi bir şey kurarak programın oluşturduğu verileri okuyup-yazabileceği (bilgi alış verişi yapabileceği) bir database yapmam gerekiyor. Bu konuda zır cahil olduğumuz için bir şey yapamadım.
acess excell farketmez, bana basit hızlı bir şekilde veri alışverişine uygun bir veritabanı nasıl oluşturup bunu program üzerinden kullanıcı adı, şifre girerek bağlanabilirim anlatırsanız sevinirim.
anlatmaya üşendim. merak eden resimden çözer
[li]microsoft dbase driver dbf[/li]
[li]microsoft excel driver xls[/li]
[li]microsoft acess driver mdb[/li]
bu formatlardan birini istiyor ve kullanıcı adı - şifre ile bağlanacak bir yer arıyor. bu yüzden anlayabildiğim kadarıyla yerel bir sunucu gibi bir şey kurarak programın oluşturduğu verileri okuyup-yazabileceği (bilgi alış verişi yapabileceği) bir database yapmam gerekiyor. Bu konuda zır cahil olduğumuz için bir şey yapamadım.
acess excell farketmez, bana basit hızlı bir şekilde veri alışverişine uygun bir veritabanı nasıl oluşturup bunu program üzerinden kullanıcı adı, şifre girerek bağlanabilirim anlatırsanız sevinirim.
![adszok0.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg371.imageshack.us%2Fimg371%2F5500%2Fadszok0.jpg&hash=40632e17b569f422a5544beb6ab87e96)
anlatmaya üşendim. merak eden resimden çözer