Sanal disk oluşturma

bilisimler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İyi akşamlar bağımsız olarak sanal disk oluşturmak istiyorum. Vhd sanal disk oluşturma yöntemini buldum sorum ise hiç bir diske bağlı olmadan sanal hdd oluşturmak istiyorum mümkün mü?:unsure:

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Hayır. Adı üstünde, gerçek değil, sanal (kandırmaca) yada ayırılmış olarakta tanımlanabilecek bir bölüm.

bilisimler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
anladım teşekkürler

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Oluştura bilirsiniz bu daha çok ne için istediğinize ve ne yapacağınıza bağli tam olarak yapmak istedinizi soylerseniz ona göre yardımcı ola biliriz,örneğin sanal diskiniz windows içerisinde mi olmasını istiyorunuz yoksa dısarda bağımsız olarakmı, disarda bağımsız olacaksa buna göre donanım satın almanız gerekli, ve işletim sistemleri üzerindeki sanal kavramı normal hayattaki sanal kelimesi ile aynı değildir yalnıs bilgi vermeyelim :) eğer windows üzerinde .VHD(Virtual Hard Disk ) oluşturacaksanız aşağıdaki konudan baka bilirsiniz. [MENTION=409578]bilisimler[/MENTION]
http://forum.shiftdelete.net/windows-7/87143-vhd-dosyalarinin-amaclari-ve-kullanimlari.html

bilisimler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hdd doldu o yüzden sadece pc de yer açmak için amacım

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
vhd dediğin şey de sonuçta hdd'de bir yer kaplayacak, o zaman kimse hdd kullanmazdı değil mi? ne güzel sanal diskler varken hddye niye para verelim hesabı :D