Samsung'un Yeni Arayüzü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan realdgnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Teknoloji dünyasının en büyük sızıntı kaynağı olan @evleaks yeni bir sızıntı ile karşımızda. Samsung'un yeni cihazlardında kullanacağını iddia ettiği arayüzü ortaya çıkardı. İddia ne kadar doğru bilinmez ama köklü değişikliklere uğrayan arayüz oldukça şık olmuşa benziyor. Simgelerin değiştiği ve HTC'de bulunan BlinkFeed özelliğine benzeyen, sosyal ağ ve haber akışlarını bir arada toplayan bir sayfa da yeni arayüzle beraber yerini alacak. Tabi ki bu resim resmi değil. Ne kadar doğru olduğunu bekleyip göreceğiz.

db44.jpg

Kaynak: https://twitter.com/evleaks

Vin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yalnız arayüzü baya beğendim, şuanki hiç hoşuma gitmiyor. Bu wallpaperları bulabilirmiyiz acaba?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arayüz demek duvarkağıdı demek mi? Ya da farklı tema demek mi?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Blinkfeed'i de caldi desenize, klasik samsung:)

Vin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arayüz demek duvarkağıdı demek mi? Ya da farklı tema demek mi?

Farklı bir tema. Değişen ikonlar, wallpaperlar, widgetlar vs. arayüzü oluşturmuş. Bence güzelde olmuş.

Umarım hep haberi yapıldığı gibi Note 3'e Ocak-Şubat ayında 4.4 ile beraber bu arayüzde gelir.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Blinkfeed'i de caldi desenize, klasik samsung:)

Zaten Note 3 te çalmıştı onu :D Ayrıca;

HTC parmak izi sensörü koyar yaptı olur, Samsung yapar çaldı olur. LG çalar, Apple çalar yaptı denir, Samsung yapar çaldı olur anlamıyorum ben. Yani Samsung bunu çalmadı demiyorum ama neden böyle gidiyor bu?

seydia

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beta falan çıkarsa dikkat edin ha :D iphone da başıma geldi. 5 saat uğraştım geri dönmek için :D

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Samsung'un ihtiyacı vardı böyle bir yeni kana :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu capslere bakıp farklı bir arayüz denmesi ilginç doğrusu. =) o zaman benim telefonda 20 çeşit arayüz var. Ne kadar tema o kadar arayüz. =) gerçi samsung için bu bile büyük gelişme ya neyse =)

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung S4 ten bu hafta sonu Iphone 5S e geçen biri olarak söylüyorum ; Touchwiz ve Android den yeterince nefret ettim. Ağzıyla kuş bile tutsalar artık benim için o devir bitmiştir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben diyorum samsung kullanmayın androidden nefret edersiniz diyorum ama dinleyen yok. =) samsung androidin adını lekeliyor zaten. Sanki apple'ın ajanı gibi firma. İşte böyle milleti androidden soğutup iphone'a geçiriyorlar. =) bu 1 değil 2 değil benim bildiğim çok var samsung'a bakıp da androidden nefret eden.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Teknoloji dünyasının en büyük sızıntı kaynağı olan @evleaks yeni bir sızıntı ile karşımızda. Samsung'un yeni cihazlardında kullanacağını iddia ettiği arayüzü ortaya çıkardı. İddia ne kadar doğru bilinmez ama köklü değişikliklere uğrayan arayüz oldukça şık olmuşa benziyor. Simgelerin değiştiği ve HTC'de bulunan BlinkFeed özelliğine benzeyen, sosyal ağ ve haber akışlarını bir arada toplayan bir sayfa da yeni arayüzle beraber yerini alacak. Tabi ki bu resim resmi değil. Ne kadar doğru olduğunu bekleyip göreceğiz.

db44.jpg

Kaynak: https://twitter.com/evleaks
ben pek sevemedim açıkçası şimdiki daha iyi....

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
En yakın zamanda çıkar insallah degisiklik iyidir

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eşşeğe altın semer taksan eşşek yine eşşek :D

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 ye gelir umarim. Pek zannetmiyorum ama.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Açıkçası şuanlinden bile daha çirkin olmuş. Çok büyük bir değişiklik de yok, 4 tane uygulamanın ikonu bir de lockscreen değişmiş. Açıkçası Samsung beni de Androidden soğuttu. Belki HTC ve Sony haksızlık ediyorumdur ama Google Play rezalet, çok yavaş ve iOS çakması bir işletim sistemine benziyor. Sonraki telefonum kesin iPhone 6 olacak.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Zaten Note 3 te çalmıştı onu :D Ayrıca;

HTC parmak izi sensörü koyar yaptı olur, Samsung yapar çaldı olur. LG çalar, Apple çalar yaptı denir, Samsung yapar çaldı olur anlamıyorum ben. Yani Samsung bunu çalmadı demiyorum ama neden böyle gidiyor bu?

Çünkü bu kopyalama işini ilk yapan ve devam ettiren Samsung. Apple ne yapsa Samsung mutlaka kopyalıyor aksini iddaa eden at gözlüğü takıyodur. Esinlenme ayrı bir şeydir KOPYALAMAK ayrı şey. Samsung alanen kopyacı bi firma. Tek apple olsa gene ini Sony olur o olur bu olur. Adamlar teknojileri kopyalarak ilerletiyor.

En son kopyalamasıda Apple'ın pro tablet söylentilerinden sonra,bu seriye rakip 12.2 inclik notepro tabletleri. Kısaca Samsung 5 para etmiyen bir firma gözümde.
Koreliler çinlileri geçti.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fazla değişiklik yok bence.
HTC'den blinkfeed özelliğini çalmaları iyi olmuş.

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
çakma çin marka modellere benzemiş arayüz