Samsung WİN İ8552 WİFİ SORUNU

dawsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonu alalı 3-4 gün oldu aldığımda eve getirdiğimde telefonu wifi ye girmek istediğimde şifreyi girdikten sonra kaydedildi,güvenli diyor ancak internete bağlanmıyor yetkili servise gidip sordum onları wi-fi sine bağlandı benimkine bağlanmıyor telefonum.Ancak benim kablosuz internetimede başka telefonlar bağlanabiliyor anlamadım gitti nolur yardım edin telefonu aldım ama bişey yapamıyorum.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
modem arayüzüne gir oradan gelişmiş ayarlardan wpa 2/psk yap yoksa wpa 2 / karma yazar bitane onu yap düzelecktir

dawsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kablosuz ağ güvenlik kısmında iki türlü şifreleme var 1.wep 2. wpa/wpa2 zaten wpa/ wpa2 seçeneği seçili durumda zaten telefondanda wpa/wpa2 psk die gözüküyor ancak bir türlü bağlanmıyor ama diğer telefonlar bağlanabiliyor ?

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
modemin wlani açıkmı ? ya da açık olduğundan eminmisin

dawsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wlanı açıkmı derken fazla iyi değlimde ama başka telefonlar girebiliyor ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kaptan modemi bir kapa dinlendir telefina ağı unut de sonra bağlan çoğu zaman duzelir

dawsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazen bilgisayara girmeyince zaten dinlerdiriyorum ağı unut zaten hep diyorum ama 1 haftadır boşu boşuna hiç bişey yapamıyorum telefona :( bi deneyim bakayım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar telefonu alalı 3-4 gün oldu aldığımda eve getirdiğimde telefonu wifi ye girmek istediğimde şifreyi girdikten sonra kaydedildi,güvenli diyor ancak internete bağlanmıyor yetkili servise gidip sordum onları wi-fi sine bağlandı benimkine bağlanmıyor telefonum.Ancak benim kablosuz internetimede başka telefonlar bağlanabiliyor anlamadım gitti nolur yardım edin telefonu aldım ama bişey yapamıyorum.

dawsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lütfen yardım eden yokmu yha ?