Samsung wave 3 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ethem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Samsung wave 3 alırmısınız ? bütçe sıkıntısı yok.

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Başlıkta da belirttiğim gibi samsung wave 3 alır mıydınız ? eğer hayırsa neden ve onun yerine işlemcisi 1.4 ve ekranı 4" olan herhangi bir telefon önerir misiniz ?

not: bütçe sorun değil.

herkese şimdiden teşekkürler.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
telefonun wave 1 var güzel telefon ama bada 2,0 geliştirilebilirmi bilemem keşke işletim sistemini sonradan değiştirilebilse 10 numara telefon olur bence.

Reaksiyon puanı
10,315
telefonun wave 1 var güzel telefon ama bada 2,0 geliştirilebilirmi bilemem keşke işletim sistemini sonradan değiştirilebilse 10 numara telefon olur bence.

doğru dersin malatya, ben de vawe 1 kullanıyorum. sınıfı içinde gerçekten bir numara. ne ki samsung bizlere gerçekten büyük vefasızlık etti, bada 2.0'ı nerdeyse sekiz öncesine söz verdikleri halde hala yayınlamadılar. symbian'cıların anna"sı, belle"si midir ne, onlar kavuştu da biz hala beklemedeyiz. bekleme yarışını nokiacılar kazandı anlayacağınız. o yüen ki kırgınım samsungculara.

GuitarFish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Wave(8500) kullanıcısıyım. Karşılaştırılacak telefona göre değişir ama en azından Galaxy S plus alma şansın varsa ona yönel derim. Ama yok galaxy s'ler uygun değilse bence kötü seçim değil. İnternette var olan her sitenin, her uygulamanın Bada'da olmasını bekliyorsan tabii ki tavsiye etmem. Ama genel olarak ihtiyacın olabilecek birçok program var, en azından beni idare ediyor (Tabii whats app ve viber senin için çok önemliyse onlar şimdilik yok mesela) Onun dışında bada 2 görsellik ve içerik olarak cidden güzel oldu, teşhir ürünlerini deneyebilirsin. Wave 3 zaten şık telefon.. Dediğim gibi çok farklı uygulamalara sahip olmak istiyorsan android'e yönel, ama ben hızlı, sağlam ve şık telefon isterim uygulama içeriğinin çok olması şimdilik ön planda değil dersen wave 3'ü tavsiye ederim.

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Wave 2 kullanıcısıyım ve bada teknikçisiyim yani bu işe gönül verdim ancak alma derim , samsung ilgilenmiyor badayla hep arka planda oluyor bada. Uygulama falan pek fazla yok bada 2 çıkıcak yani ben yüklüyorum bazı arkadaşlara wave 3 te bada 2 var ancak çoğu işe yarayacak uygulamalar ücretli . Herneyse wave serisinin işlemcisi,tasarımı sağlamlığı tüm telefonlardan bin kat iyidir ancak bu işlemci güzel bir işletim sisteminde kullanılmayınca böyle kötü şeyler çıkıyor ortaya . Karar senin :)

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
haaaaaayııır, hocam sakın android dururken bada da neymiş galaxy s... serisine bakın, s2 kıllanıyorum şiddetle tavsiye ederim.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
doğru dersin malatya, ben de vawe 1 kullanıyorum. sınıfı içinde gerçekten bir numara. ne ki samsung bizlere gerçekten büyük vefasızlık etti, bada 2.0'ı nerdeyse sekiz öncesine söz verdikleri halde hala yayınlamadılar. symbian'cıların anna"sı, belle"si midir ne, onlar kavuştu da biz hala beklemedeyiz. bekleme yarışını nokiacılar kazandı anlayacağınız. o yüen ki kırgınım samsungculara.

hakkaten telefon hem hızlı hem kibar ne bilim oyun filim izlemede gayet güzel ama çıkarmışlar bir bada ne geliştiriyorlar ne birşey yapıyorlar.belki bir şans olsa cdrom falan takılsa herhalde herkez işletim sistemini değiştirir.sırf badayı geliştirmiyorlar diye.windows xp yada win 7 kurarlar.demi SeYYaH.:)
bana sorarsan bu motorola atrix
http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/motorola-atrix_02.044.1472.0003.htm

[h=1]LG P970 Optimus[/h]http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/lg-p970-optimus-black_02.044.1165.0167.htm

yada htc bir bak ona göre karar ver derim.ama karar vereceğin telefon sadece işletim sistemine göre değişecek bunuda bil.

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
wave gts 8500 ım var bada ile çile çekeceğine abdroid e bak derim

uygulama açısından pek sıkıntısı yok da sürüm güncellemesi 40 yılda bir, bada 2.0 çıkacak diye 2 yıldır bekletiyorlar

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şimdi daha da kararsız kaldım yorumlarda ağırlıklı olarak alma çıkıyor ama anket de al diyor

sereg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dur ben senin karar vermene yardımcı olayım,eşşiz bada tecrübemi aktarayım :)

badadan bihaber potansiyel kullanıcı kitlesi,bada nın ıcındeyım aylardır,davulun sesi uzakdan hoş gelir,tecrübelerimi aktarayım.

samsung bada 2 yi defalarca erteledi söz verdiği tarihden 1 sene kadar ve hala türkiye ye resmi bada 2 gelmedi,diğer ülkelere de baskıdan dolayı uydurukdan hatalarla dolu bir bada 2 çıkardı,nerden mi biliyorum cünki telefonuma italya fw si yükledim beklemekden sıkıldıgım için.Bu da su anlama gelıyor,samsung bu sistemi ve kullananları ıkıncı planda tutuyor androide karsı yedekde ,başı sıkıstıgında gereken onemı verecek.Bakalım ne eksileri varmış bada 2 nin;
ilk olarak flash player versiyonu 10.1,youtube ve elle sayılacak site haricinde video izleyemiyorsunuz.sene 2012 sen bir işletim sistemi cıkaracaksın ve bu flash 11 i desteklemeyecek :)
ikinci olarak bada2 de ram sıkıntısı var,actıgınız uygulamaları kapattıkdan sonra bu uygulamaların kullandıgı rami sistem bosaltmıyor ve kasalar restart lar ve ana menuye atma gibi buyuk sorunlarla karsılasıyorsunuz.Bu durum gercekden cok can sıkıcı ve cok onemlı,cunkı zaten cok az sayıda olan kalıtelı uygulamaları telefonu yenıden baslatmadan kullanamıyorsunuz,widgetları falan kaldırın ana menuden dıyorlar cozum olarak ama bır kac uygulama kullandıkdan sonra ram doldugu ıcın bu da fayda etmıyor,hem kullanmayacaksam widgetı falan neden boyle bır ozellık koulmus?
ayrıca wave telefonların en onemlı artılarından bırı de batarya suresıydı fakat bada 2 ile birlikte diger telefonlardan pek bir farkı kalmadı,bataryayı su gibi içiyor adeta
ayrıca oyun tutkunuysanız ve bada nın berbat ram optımızasyon engelını aşıp oyunu acabıldıysenız bazı oyunlarda sızlerı surprızler beklıyor,örnegin sims2 nfs hot pursuit ve bir kac oyunda beyaz ekran sorunu var .oyunu acıyorsunuz o da ne ekran bembeyaz,bu oyunları apps e eklerken samsung hıc mı denemıyor
whatsup yerıne getırılen chaton uygulaması kullanılmıyor pek,yaygın değil
bir diger eksiği gps sorunu,her ne hikmetse wave telefonlar gps özürlü üretilmiş,diğer telefonlar kısa surede bulurken bu ürünler dakıkalarca beklersınız ancak bulur yerınızı
uygulama azlıgı konusunada deyıneyım,bugun apple ın 500 bınden androidın 400 bınden fazla uygulamasına karsın bada nın 15 bın uygulaması var,dıyenler olacak 15 bın neyıne yetmıyor dıye ama ıse yarar uygulama bulmak cook zor bu 15 bın ıcınden,nerdeyse hepsı 5 para etmez,ıse yarar 100 uygulama var yok
şimdilik aklıma gelen bunlar,ben bir hata yaptım wave aldım ama sizleri uyarmam gerektıgını hıssettım,bu yazdıklarım benım 9 aylık wave tecrubemdır

Supermanbd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wave 3 yerine, 2.3.4 Android surumlu Motorola Atrix alınması daha mantıklı. www.hizlial.com da uygun fiyata stoktan hemen teslim yapıyorlar.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aynen herkes optimusu önermiş onu alcağına optimus black al dostum. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tamam haklısınız belkı ama fiyat yönunden ele alınwave3 800 lıra ya optimus? ben wave aldım diğer akıllı telofonların gördüğü işi aynen görüyor gidin telofon mağazasına inceleyin paranız cebinizde kalsın

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
wave 3 (GT-S8600) kullanıyorum 2 aydır sıkıntı yaşamadım,sadece oyun oynayınca (asphalt 6 hd) o zaman ısınıyor.büyük ekranı sayesinde rahatlıkla film izlenebiliyor,fotolar mükemmel,ses fazla çıkmıyor,şarjı max. 14 sa gidiyor,wi-fi modemden modeme farklılık gösteriyor bazen yanında bile görmüyor.yani aksiyonlu,can sıkıcı ama tarz bir telefon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3 gün oldu wave 3 alalı memnunum sanki 7/24 telefonun özelliğini kulanıyorsunuz tel göze hitap ediyor resim klip film müzik felan gayet iyi kamera gayet iyi dokunmatiği gayet iyi face ye girdiğinizde bilgisayardaymışsın gibi bence süper bir telefon android olmasın ne gerek var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben wave 3 kullaniyorum çok memnunum.çok sağlam telefon işletim sistemide diğerlerine göre daha güçlü sadece fazla uygulama işi yok 1000lira 2000 lira veripte telefon düşünce kiriliyorsa parana yazik derim işini kolaylaştiracak bütün uygulamalar var wave 3 te yani anliyacağin çocuk kandirma olayi yok görsel şölenlerle ama böyle bir ekran böyle resim ve video kaydi yapan böylesi sağlam ekran ve kasa hiçbir akilli telefonda görmedim ekrani sivri taşa gelecek şekilde düşürdüm oldukça yüksekten ama hiçbirşey olmadi korkumdan bide sigorta yaptirmiştim pişman oldum ilk çiktiğinda aldim 1200 tl civariydi 117 tl sigorta boşa gitti . Tir şöförüyüm lastiğin altina koydum 25 ton yüklemiştim yine kirilmadi sigortadan parasini almak için olmadi halen kullaniyorum taş gibi devam telefon almak istiyorsan wave 3 al derim ama oyuncak istiyorsan ipone 4s al onda uygulamalar daha çok cezbediyor çocuklari.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Biri bana yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim. Ben wave 3 kullanıcısıyım ve telefonumu çok seviyorum ama whatsapp ve ınstagram yüklenmiyor sanırım ya da yükleniyor mu benim haberim yok ? İşlemcisini degiştirme imkanı oldugunu duydum acaba bu gerçek midir ? Şimdiden teşekkürler.