Samsung Wave 2'de Dizi İzlemek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3mr3*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3mr3*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar,

Taze bi wave 2 kullanıcıyısım :) telefonumdan oldukça memnunum. tavsiye isteyen arkadaşlar içleri rahat bi şekilde alabilirler gerçekten parasını fazlasıyla hakediyor. Hiç şikayetçi olmadım ama bugün "ulan dizi izleyeyim bunda ayrı bi keyif olur" dedim. site ismi vermiyeyim. hd kalite yayın yapan çok sağlam bi site. wifi'yle bağlandım falan girdim ama izleyemedim bir türlü. facebook videolarını filan telefonun kendi uygulamasıyla izleyebiliyoruz. onlarıda izlemesi gerek diye düşünüyorum ? hatta kıl oldum 2-3 dizi izleme sitesinden daha denedim yine aynı sonucu aldım :/ Bada 1.2 & 2.0 & Flash player falan bişeyler okudum ama inanın yeniyim ve hiçbişey anlamadım. Bilen arkadaşlardan rica etsem bi açıklarsanız kardeşinize çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ediyorum. :blushing:

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
bunla alakalı olarak bende duymustum telefonunuz ıcın flash player yüklemeniz gerekmektedir. telefonunuzdan bağlanıp flash player indirip kurmayı denemelisiniz.

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
flash player yüklensede izlemenin biraz sorunlu olduğunu duymuştum...ekran donması ve takılma yaşanıyormuş sık sık...

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
onun sebebide netle alakalı olacağını düşünüyorum ben.. çünkü netten ping leme yavaşladıkça doğal olarakta donmalar kesilmeler olur..

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Wave ve Wave 2 de flash player zaten yüklü gelir ancak normalde flash videoları indirmeye çalisiyor desteklediği sitelerde iste oynatıyor
uygulama ile canlı yayınları izleyebiliyorum telefona 720P film ve dizileri atıp izleyebiliyorum amaca uygun uygulama gerekli

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
uygulama ile hımm vede söyle birşey duydum.. dizi derken tv kanalları olan bir site var.. bunu sizlerle paylaşayım dns ayarlarımızı değiştirdikten sonra... siteden tv izliyebiliyoruz.. canlı bir şekilde ... http://tv.spb.com
adresinden bağlanıyorsunuz... yanlız dns ayarlarınızı 8.8.8.8. / 8.8.4.4. olarak düzeltirseniz izliyebilirsiniz..

Shadowfury

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bada şuan için flash desteklemiyor. Bada 2.0'da gelecekmiş. Yani çoğu sitede video izleyemiyoruz benim bildiğim. Ama bazılarını belleğe atıyor, onları izleyebiliyoruz o ayrı tabi.

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bada şuan için flash desteklemiyor. Bada 2.0'da gelecekmiş. Yani çoğu sitede video izleyemiyoruz benim bildiğim. Ama bazılarını belleğe atıyor, onları izleyebiliyoruz o ayrı tabi.

bada 1.2 de flash 10.1 desteğ var. 10.1 de hd videolar izlenmiyor ama bada 2.0 a flash 10.3 desteği gelecek ve hd videolarda donma olmadan izlenebilecek :)