Samsung telefon önerileriniz.

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
yetmediyse konumda kavga etmeyin. gidin dmen dövüsün.

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
10 kayıtlı 23 misafir. konuya bakıyor. eğer beğenmediysen ok. beğenmedim de geç niye uzatıyon?
ayrıca o kadar kötü değil islemcisi. bakarsan iyi zaten. tabii snapdragonunki daha iyi ama buda iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam cihazdan memnunmusunuz?
cihaz elimde değil :/ bekliyorum

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Aynen.

Cihazı çok beğeneceğinizi düşünüyorum.
maalesef. her zaman en iyisini istiyor arkadas. herseyde en iyide olmaz ama. neyse.

cihazı net beğenirim samsung sonucta :) ben oyun oynamak ve canlı ders icin aldım zaten :D

geldikten sonra bilgiler aktarıcam.

Reaksiyon puanı
6,371
S20 kullananların yorumlarını okudum. Günlük kullanımda bile cihaz çok fazla ısınıyor. Sadece telefon konuşmasında bile ısınıyor. Siz hala saçmalıyorsunuz. Mobil veri de kullanıyorum. Tartışmayı bitirin artık. Size tavsiyem kullanmadığınız cihazları kötülemeyin. İyi geceler ve iyi forumlar.
Bence hala erenist ile tartışmayın. Kendi fikirleri ile kendi evreninde kopyası ile yaşasın. Yine üslubunu bozup tartıştığı kişiden bilecek. Sonra mevlana sözü falan yazıp havalı olduğunu sanacak. Mevlanan'nı çok önemsese ve örnek alsa zaten adabın ne kadar önemli olduğunu da öğrenirdi.

Tartışmayın umursamayın. Tartışma çıkmasın. Sonra dediğim gibi, sizden bilecek ve her yerde kopyası gibi boş boş konuşacak. Her yerde dile getirecek. Haklı olmasına rağmen banlandığını zannedecek.

Ve bu mesajda da olduğu gibi sadece gülecek. Sonra "Gülüp beni tahrik ettiniz" diyecek. Daha önce oldu.

Son düzenleme: