Samsung telefon önerileriniz.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
S10 lite yada Yurtdışı Snapdragon 855 li S10 plus almanı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

6-7 yıl götürmez.Sorunlu Exynos 9820 den dolayı götüreceği 2 yada 2,5 yıl.
En az 4 yıl götürür kullanıma bağlı olarak

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
En az 4 yıl götürür kullanıma bağlı olarak
4 yıl nereye götürüyor.Cihaz zaten 1,5 yaşında.Konuyu açan kişi gider yurtdışı Snapdragon 855 li olanı alırsa o zaman dediğin gibi 4 yıl gider ama Exynos 9820 li S10 plus 4 yıl kesinlikle gitmez.

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
4 yıl nereye götürüyor.Cihaz zaten 1,5 yaşında.Konuyu açan kişi gider yurtdışı Snapdragon 855 li olanı alırsa o zaman dediğin gibi 4 yıl gider ama Exynos 9820 li S10 plus 4 yıl kesinlikle gitmez.
Snapdragon 855 daha iyi ama samsung'un daha öncesinde yaptığı gibi yazılımla dengeleme çalışıyor ve bence S10 plus 3-4 yıl götürür.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Snapdragon 855 daha iyi ama samsung'un daha öncesinde yaptığı gibi yazılımla dengeleme çalışıyor ve bence S10 plus 3-4 yıl götürür.
Hayal dünyasında yaşıyorsunuz.Exynos sorunlu bir işlemci.Batarya olayı sıkıntı,şebeke olayı sıkıntı, uygulama akıcılığı sıkıntı.S10 plus gelecek güncellemelerle dahada kötü olur.Konuyu açan 855 li S10 plus alsa dediğin gibi 4 yıl kesin gider ama Exynos da ben o ihtimali vermiyorum.

• Beğen
Reactions: STB

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
Hayal dünyasında yaşıyorsunuz.Exynos sorunlu bir işlemci.Batarya olayı sıkıntı,şebeke olayı sıkıntı, uygulama akıcılığı sıkıntı.S10 plus gelecek güncellemelerle dahada kötü olur.Konuyu açan 855 li S10 plus alsa dediğin gibi 4 yıl kesin gider ama Exynos da ben o ihtimali vermiyorum.
O fiyat bandında şu an en iyi telefon S10 + keşke sizin dediğiniz gibi snapdragon 855 li versiyonu olsa.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
O fiyat bandında şu an en iyi telefon S10 + keşke sizin dediğiniz gibi snapdragon 855 li versiyonu olsa.
855 li S10 plus Teknomehmet,Doğubank gibi yerlerde satılıyor.Samsungun beş para etmez işlemcisine para verip saç baş yolmaktansa yurtdışı Snapdragon 855 li almak bence daha mantıklı.

• İlginç
Reactions: STB

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Normal S10 kullanıyorum. Bataryası gayet iyi, günü rahatlıkla çıkarıyor ve 6-7 saat ekran süresi veriyor. Şebeke sorunu yok ve uygulamalar akıcı çalışıyor. @grbzz

• Beğen
Reactions: bwr

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Normal S10 kullanıyorum. Bataryası gayet iyi günü rahatlıkla çıkarıyor ve 6-7 saat ekran süresi veriyor. Şebeke sorunu yok ve uygulamalar akıcı çalışıyor.@grbzz.
7 saati wifide 500 tane ayar çekerek alıyorsun.4,5g yı aç akıllı telefon gibi kullan sonra yorumunu yaz.S10 plus 4,5g kullanımında günü çıkarmıyor.Şebeke olayına gelince Turkcell hatlı S10 kullananlara sor Exynos 9820 nin Turkcell hattında ne kadar rezalet olduğunu sana anlatsınlar.Akıcılık konusundada kullananlar bazı uygulamalarda hafif takılmalar olduğunu söyledi.Exynos 9820 den ciddi şikayetler var, iddaa ettiğiniz gibi sorunsuz bir işlemci değil.S10 plus 4 yıl gider ama Exynos 9820 ile değil Snapdragon 855 işlemcisi ile.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
7 saati wifide 500 tane ayar çekerek alıyorsun.4,5g yı aç akıllı telefon gibi kullan sonra yorumunu yaz.S10 plus 4,5g kullanımında günü çıkarmıyor.Şebeke olayına gelince Turkcell hatlı S10 kullananlara sor Exynos 9820 nin Turkcell hattında ne kadar rezalet olduğunu sana anlatsınlar.Akıcılık konusundada kullananlar bazı uygulamalarda hafif takılmalar olduğunu söyledi.Exynos 9820 den ciddi şikayetler var, iddaa ettiğiniz gibi sorunsuz bir işlemci değil.S10 plus 4 yıl gider ama Exynos 9820 ile değil Snapdragon 855 işlemcisi ile.
Ayar yapmadan bu süreleri alıyorum. Cihazı kullanmadan, cihazı kötülemeyin.

• Beğen
Reactions: bwr

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ayar yapmadan bu süreleri alıyorum. Cihazı kullanmadan, cihazı kötülemeyin.
Telefoncu arkadaşım var onda S10 dahil birçok cihaz kullandım.Samsung u gayet iyi biliyorum.Siz kendi cihazınız diye toz kondurmuyorsunuz ama exynos 9820 li S10 plus alıp bataryadan dolayı pişman olduğunda ilk sizlere dövecek bununda bil.

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Aynen.

Hayırlı olsun. Güzel cihaz.
tsk.

Götürür hocam. Hayırlı uğurlu olsun :D.
tesskürler :)

tel geldiğinde bilgileri ekliyicem. sarjı bence dayanıklıdır. annemin s7 edge si var (galiba)5 yıldır kullanııyor anca ölme noktasına geldi.
geldiği inden 1 hafta sonra buraya yazarım bataryasını. ama samsng sonucta zannetmem ha snapdragonun işlemcisi evet daha iyi bununda işlemcisi yeterli.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Eskiden S20 nin Exynos versiyonunu savunan siz değilmiydiniz? Exynos 990 da bu sorunlar var. 9820 de bu sorunlar yok.
Bu forumda S10 da önerdim,S20 de önerdim bu cihazları ekran kalitesi, hoparlör,kamera performansı ve içindeki kaliteli teknolojilerden dolayı önerdim.Bu cihazları önerme sebebim hiçbir zaman işlemci olmadı.Exynos 990 da gündelik kullanımda throttle olayının her cihazda olmadığını söyledim.S20 kullanan Ahmet benim cihazım gündelik kullanımda yanıyor diyor,S20 plus kullanan Mehmet cihazı ilk aldığımda kurulum esnasında hafif bir ısınma oldu diyor,kurulumdan sonra bir dahada ısınma olmadı diyor.S20 ultra kullanan Hasan cihazımda bir kere bile ısınma olmadı diyor.Bu yorumlardan sonra ne dememi bekliyorsun.Exynos 990 da gündelik kullanımda throttle olayı her cihazda yok demek Exynos avukatlığı değil doğru olan neyse odur mantığı ile yapılan bir yorumdur.Sen bunu Exynos avukatlığı olarak yorumluyorsan o senin sorunun.Bu zamana kadar 3 jenerasyon exynos lu Samsung kullanıp exynos yüzünden mağdur olan biri olarak beni mağdur eden bir işlemcinin neyini savunayım.Exynos 9820 yüzünden Samsung'a forumlarda ana avrat söven bir sürü insan olduğu halde hala exynosu savunmanıza hayret ediyorum.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Bu forumda S10 da önerdim,S20 de önerdim bu cihazları ekran kalitesi, hoparlör,kamera performansı ve içindeki kaliteli teknolojilerden dolayı önerdim.Bu cihazları önerme sebebim hiçbir zaman işlemci olmadı.Exynos 990 da gündelik kullanımda throttle olayının her cihazda olmadığını söyledim.S20 kullanan Ahmet benim cihazım gündelik kullanımda yanıyor diyor,S20 plus kullanan Mehmet cihazı ilk aldığımda kurulum esnasında hafif bir ısınma oldu diyor,kurulumdan sonra bir dahada ısınma olmadı diyor.S20 ultra kullanan Hasan cihazımda bir kere bile ısınma olmadı diyor.Bu yorumlardan sonra ne dememi bekliyorsun.Exynos 990 da gündelik kullanımda throttle olayı her cihazda yok demek Exynos avukatlığı değil doğru olan neyse odur mantığı ile yapılan bir yorumdur.Sen bunu Exynos avukatlığı olarak yorumluyorsan o senin sorunun.Bu zamana kadar 3 jenerasyon exynos lu Samsung kullanıp exynos yüzünden mağdur olan biri olarak beni mağdur eden bir işlemcinin neyini savunayım.Exynos 9820 yüzünden Samsung'a forumlarda ana avrat söven bir sürü insan olduğu halde hala exynosu savunmanıza hayret ediyorum.
Yine saçmalamışsınız.Ben mi savunuyorum yoksa sizmi? Sorunlu Exynos 990 ı savunuyorsunuz ama Sorunsuz Exynos 9820 yi kötülüyorsunuz. Her Exynos sorunlu değil.S10 kullanan arkadaşlarım var ve sizin anlattığınız sorunların hiçbiri yok. 10dk cihazı inceleyerek bataryasının kötü olduğunu nasıl anladınız?

kavga cıkcak. gibi en iyisi modlarla konusup konuyu kilitleticem.
Aynen. @grbzz

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Yine saçmalamışsınız.Ben mi savunuyorum yoksa sizmi? Sorunlu Exynos 990 ı savunuyorsunuz ama Sorunsuz Exynos 9820 yi kötülüyorsunuz. S10 kullanan arkadaşlarım var ve sizin anlattığınız sorunların hiçbiri yok. 10dk cihazı inceleyerek bataryasının kötü olduğunu nasıl anladınız?
Sorunsuz Exynos 9820??? exynos 990 u savunuyorsun.??? S20 kullananların yorumunu yazıyorum hala savunuyorsun diyorsun.4,5g yı aç bütün gün 4,5g le kullan sonra yorumunu yaz diyorum.Bütün exynos lu Samsung cihazlarında beklemede aşırı pil tüketimi oluyor.Asıl Exynos avukatlığını yapan sensin.Sen cihazına toz kondurmuyorsun sana ne yazsam boş.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Sorunsuz Exynos 9820??? exynos 990 u savunuyorsun.??? S20 kullananların yorumunu yazıyorum hala savunuyorsun diyorsun.4,5g yı aç bütün gün 4,5g le kullan sonra yorumunu yaz diyorum.Bütün exynos lu Samsung cihazlarında beklemede aşırı pil tüketimi oluyor.Asıl Exynos avukatlığını yapan sensin.Sen cihazına toz kondurmuyorsun sana ne yazsam boş.
S20 kullananların yorumlarını okudum. Günlük kullanımda bile cihaz çok fazla ısınıyor. Sadece telefon konuşmasında bile ısınıyor. Siz hala saçmalıyorsunuz. Mobil veri de kullanıyorum. Tartışmayı bitirin artık. Size tavsiyem kullanmadığınız cihazları kötülemeyin. İyi geceler ve iyi forumlar.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
S20 kullananların yorumlarını okudum. Günlük kullanımda bile cihaz çok fazla ısınıyor. Sadece telefon konuşmasında bile ısınıyor. Siz hala saçmalıyorsunuz. Mobil veri de kullanıyorum.
Ben anlatamıyorum yada sen anlamıyorsun gündelik kullanımda ısınma yaşayan var ama yaşamayan da var.Sen 3 tane yorum okudun,ben bütün yorumları okudum.Bu konuda artık tartışmayalım sana cihazınla mutluluklar.Samsung senin gibiler olduğu sürece bize Snapdragon asla göndermez.Niye göndersin?