Samsung smart tv s7000 kullanan var mi ?

ediperdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yakın zamanda led tv almayı düşünüyorum şuan ilk samsung smart tvlerden kullanıyprum samsungdan memnunum fakat daha üst düzey seyir keyfi yaşamak istiyorum Samsung S7000 in iyi olduğunu duydum kullananlardan da bilgi almak istedim özellikle 3 boyut özelliğini ve kamera özelliğini merak ediyorum. Bana biraz gereksiz geldi sesli komut vs işe yarıyor mu bilmiyorum. Bütçem 1500-2500 tl 3D özelliği olan yanında 3d gözlük veren en az 40" bir model arıyorum S7000 kullananların tavsiyelerini bekliyorum

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hocam sesli komut özelligini sahsen gereksiz buluyorum. Mesela sesini yükselteceksin tek seferde istedigin ses tonuna ayarlayamiyorsun. Ona nazaran kanal degistirme ve tv'yi kapatma fonksiyonu kullanisli.

Elle yönetme özelliginide fasa fiso olarak görüyorum. Emin ol iki kere kullandiktan sonra gereksiz oldugunun farkina varacaksin.

3D'si ve HD kalitesi iyi olsun gerisine fazla kafa takma.

Uygulamalari sikintisiz kullanmak istiyorsan tv'ye ait olan klavye'yi almani tavsiye ederim.

Dikkat: Klavye bütün samsung smart tv'lerle uyumlu degil.

ediperdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam sesli komut özelligini sahsen gereksiz buluyorum. Mesela sesini yükselteceksin tek seferde istedigin ses tonuna ayarlayamiyorsun. Ona nazaran kanal degistirme ve tv'yi kapatma fonksiyonu kullanisli.

Elle yönetme özelliginide fasa fiso olarak görüyorum. Emin ol iki kere kullandiktan sonra gereksiz oldugunun farkina varacaksin.

3D'si ve HD kalitesi iyi olsun gerisine fazla kafa takma.

Uygulamalari sikintisiz kullanmak istiyorsan tv'ye ait olan klavye'yi almani tavsiye ederim.

Dikkat: Klavye bütün samsung smart tv'lerle uyumlu degil.

Anladım aslında ben de gereksiz buldum peki kamera ve sesle komut hariç benzer özelliklere sahip önerebileceğiniz başka bir model var mı ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=336537]ediperdemir[/MENTION]

Maalesef.

Led tv'ler hakkinda pek bilgi sahibi degilim. Yanliz bu sayfadan samsung'un modellerini kiyaslamak mümkün.

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv

40" üzeri tv'lere bak, hosuna gidenleri not aldiktan sonra amazon gibi sayfalarda kullanici yorumlarina göz atip karsilastir.

ediperdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=336537]ediperdemir[/MENTION]

Rica ederim.

Bende sahsen almis oldugum tv'yi oradan kiyaslayarak aldim. Pisman degilim :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bişi sorucam smart tv kullanan arkadaşlar geçenlerde bir reklam gördüm de adam elindekı tabletden tv ye bişi gonderiyor tek bir hamle ile bunu hangi yöntem ile gonderiyor? ve dosya uzantısına gore değişiyormu yada boyutuna gore

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
bişi sorucam smart tv kullanan arkadaşlar geçenlerde bir reklam gördüm de adam elindekı tabletden tv ye bişi gonderiyor tek bir hamle ile bunu hangi yöntem ile gonderiyor? ve dosya uzantısına gore değişiyormu yada boyutuna gore

Ömer bu mu ? :)

[video=youtube;SoaI6PmMRxI]http://www.youtube.com/watch?v=SoaI6PmMRxI[/video]

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

ayni wifi uzerinden yapabiliyorsun bu dedigini.. ayni marka tv, tablet olmasina gerek yok..
bu teknolojiyede 2 display deniliyor..

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
evet abi :)

İos için özel programı var Vestel smart tv lerde. otomatik olarak senkron yapabiliyor hatta tableti veya telefonu kumanda olarak bile kullanabiliyorsun bu program sayesinde. Android içinde var mı bilmiyorum ama muhtemelen vardır. Vestel son zamanlarda çok iyi tv modelleri üretiyor.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16