Samsung Sgh-L700 Oyunlar ve daha fazlası sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knightx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Merhaba arkadaşlar bu telefonda bi sorun oldu benden kaynaklanan sorun ben oyun atacağım diye oldu ben
Sorun ise bu telefonda Dosyalarıma girdiğinizde menüde Resimler ,videolar ,sesler ,Diğer dosyalar, bellek durumu , oyunlar ve daha fazlası diye bölümler vardı bunlarda oyunlar ve daha fazlası artık yok kayboldu ve telefonda artık oyun oynanacak yada program yüklenince çalıştırılabilecek bi bölüm kalmadı ben nasıl ettiysem sildim silme olayıda telefonu bilgisayara bağladım medya oynatıcan girdim ve phone kısmına games adında bi klasör oluşturdum sonra telefonda kodalrı girp güncelleme yaptım ilk başta yaptığım olay oldu ve oyunlar programlar ne attıysam çalıştı sonra tekrar bi kaç tane daha attım bu sefeer unuttum ve bi daha games adında bi klasör açtım kabul etmedi bende oyunlar ve daha fazlası yazdım ve telefonu açtım güncelledim ve telefondaki o kısım artık bi bölüm değilde klasör olarak gözüküyodu ben de bulduğum bi kodla format attım telefona şimdide gözükmüyor
Arkadaşlar sorun kısaca bu (ne kısa ama) bunu nasıl halledebiliriz
Şimdiden teşekkürler

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Format attığınıza göre özel bilgileriniz de silinmiş olmalı. O halde yeni firmware atmak sizin için bir kayıp olmayacaktır. Samsunglara bu işlemi USB kablo ile yapmak pek güvenli olmayabilir. Telpa ya da Başarı servislerine cihazı verip yazılım atılacak derseniz kısa sürede yardımcı olurlar. Aklıma gelen en kestirme yol şimdilik bu.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
fikrin için saolasın abi ben hallettim biraz aradım buldum sorunun cevabınıda yazıyım böyle olanlar varsa yardımcı olmuş oluruz
dosyalarım menüsüne bi kalsör oluşturdum Games diye direk O klasör Oyunlar ve Daha fazlası diye adlandırıldı ve sorun hallaodu ama bunu yaparken önceden oluşturduğumuz tüm dosyaları yada attığımız oyun ve programları bilgisayardan silmek gerekiyo yoksa olmuyor
baktığın ve yardım ettiğin için teşekkürler Alabula

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Hımm ben orjinal oyunları geri getirmek istediğini düşünerekten böyle bir yorum yapmıştım. Neyse çözümü söylemen diğer sorunu olan arkadaşlara da yardımcı olması açısından mühim. :)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
fikrin için saolasın abi ben hallettim biraz aradım buldum sorunun cevabınıda yazıyım böyle olanlar varsa yardımcı olmuş oluruz
dosyalarım menüsüne bi kalsör oluşturdum Games diye direk O klasör Oyunlar ve Daha fazlası diye adlandırıldı ve sorun hallaodu ama bunu yaparken önceden oluşturduğumuz tüm dosyaları yada attığımız oyun ve programları bilgisayardan silmek gerekiyo yoksa olmuyor
baktığın ve yardım ettiğin için teşekkürler Alabula

Cevabın için saolasın aynı sorun bendede vardı.