Samsung S8530 Wave II cep telefonunu önerir misiniz?

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
O fiyata Bada'lı alma telefon dersen ekran olarak özellik olarak çok güzel ama işletim sistemi daha önemli ki Samsung bildiğim kadarıyla desteğini çekti neredeyse ne güncelleme yayınlıyor ne de yeni sürüm :D İşletim sistemi olarak ilk tercihin Android olsun :)

Öneri 1 : http://www.hepsiburada.com/Liste/ac...px?productId=telcepacers100&categoryId=371946
Öneri 2 : http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...px?productId=telcepsams5830&categoryId=371946

Acer'ın işlemcisi 1 Ghz'den indirilmiş bildiğim kadarıyla HD video oynatabiliyor farkı bu sanırım :) Ha bir de 2.1 éclair varmış :D

ahmedcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android çok popüler bu aralar. Samsung telefonlar nasıldır sizce tavsiye edermisiniz

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
telefon güzel android kullanıyorum çok çoooook memnunum yok yok :)

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
O para bir telefona değmez. Yazık edersin sonra canın çok sıkılır. He ama 1000 TL senin için birşey değilse o ayrı tabii :D

First_Class

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy S I9000 1.000TL civarlarına düştü bence onu düşünmelisin

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Bir telefon için 1000 tl çok para aga.. Beni aşarda sizleri bilemem tabiki...

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Dedikleri gibi telefona 1000 tl çok para, içine dert olur huzursuz olursun sonra :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşların dediği gibi 1000 tl çok para. ama yok ben veririm diyorsan da bada felan düşünme madem vereceksin o parayı git androidli bir telefon al.

adnan066

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ArkadaŞlar wave ii ve samsung ace arasinda kaldim.
Telefon Özellİklerİne baktiĞimizda hİÇ dÜŞÜnmeden wave ii dİyorum ama gelİn gÖrÜnkÜ İŞletİm sİstemİ kafami kariŞtiriyor. Bada'nin androİd'İ gerİden takİp etmesİ ve gÜncel versİyonlarinin tÜrkİyeye daha geÇ geleceĞİnİ dÜŞÜnÜyorum. DÜŞÜncelerİnİz neler acaba ? Son olarak huaweİ İdeos x5 telefon ÇikacakmiŞ 600 tl e Özellİklerİ fena deĞİl. Kisaca bu 3 telefon kafami Çok kariŞtiriyor ne dersİnİz.
WAVE 2 = 730
SAMSUNG ACE = 660
İDEOS X5 = 600 TL

sereg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
badadan bihaber potansiyel kullanıcı kitlesi,bada nın ıcındeyım aylardır,davulun sesi uzakdan hoş gelir,tecrübelerimi aktarayım.
samsung bada 2 yi defalarca erteledi söz verdiği tarihden 1 sene kadar ve hala türkiye ye resmi bada 2 gelmedi,diğer ülkelere de baskıdan dolayı uydurukdan hatalarla dolu bir bada 2 çıkardı,nerden mi biliyorum cünki telefonuma italya fw si yükledim beklemekden sıkıldıgım için.Bu da su anlama gelıyor,samsung bu sistemi ve kullananları ıkıncı planda tutuyor androide karsı yedekde ,başı sıkıstıgında gereken onemı verecek.Bakalım ne eksileri varmış bada 2 nin;
ilk olarak flash player versiyonu 10.1,youtube ve elle sayılacak site haricinde video izleyemiyorsunuz.sene 2012 sen bir işletim sistemi cıkaracaksın ve bu flash 11 i desteklemeyecek :)
ikinci olarak bada2 de ram sıkıntısı var,actıgınız uygulamaları kapattıkdan sonra bu uygulamaların kullandıgı rami sistem bosaltmıyor ve kasalar restart lar ve ana menuye atma gibi buyuk sorunlarla karsılasıyorsunuz.Bu durum gercekden cok can sıkıcı ve cok onemlı,cunkı zaten cok az sayıda olan kalıtelı uygulamaları telefonu yenıden baslatmadan kullanamıyorsunuz,widgetları falan kaldırın ana menuden dıyorlar cozum olarak ama bır kac uygulama kullandıkdan sonra ram doldugu ıcın bu da fayda etmıyor,hem kullanmayacaksam widgetı falan neden boyle bır ozellık koulmus?
ayrıca wave telefonların en onemlı artılarından bırı de batarya suresıydı fakat bada 2 ile birlikte diger telefonlardan pek bir farkı kalmadı,bataryayı su gibi içiyor adeta
ayrıca oyun tutkunuysanız ve bada nın berbat ram optımızasyon engelını aşıp oyunu acabıldıysenız bazı oyunlarda sızlerı surprızler beklıyor,örnegin sims2 nfs hot pursuit ve bir kac oyunda beyaz ekran sorunu var .oyunu acıyorsunuz o da ne ekran bembeyaz,bu oyunları apps e eklerken samsung hıc mı denemıyor
whatsup yerıne getırılen chaton uygulaması kullanılmıyor pek,yaygın değil
bir diger eksiği gps sorunu,her ne hikmetse wave telefonlar gps özürlü üretilmiş,diğer telefonlar kısa surede bulurken bu ürünler dakıkalarca beklersınız ancak bulur yerınızı
uygulama azlıgı konusunada deyıneyım,bugun apple ın 500 bınden androidın 400 bınden fazla uygulamasına karsın bada nın 15 bın uygulaması var,dıyenler olacak 15 bın neyıne yetmıyor dıye ama ıse yarar uygulama bulmak cook zor bu 15 bın ıcınden,nerdeyse hepsı 5 para etmez,ıse yarar 100 uygulama var yok
şimdilik aklıma gelen bunlar,ben bir hata yaptım wave aldım ama sizleri uyarmam gerektıgını hıssettım,bu yazdıklarım benım 9 aylık wave tecrubemdır