Samsung s8000 (Jet)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

simurg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bu telefonun işletim sistemi android mi acaba ben bulamadım bilen kullanan varsa bundan almayı düşünüyorumda , yardım ederseniz bilen varsa sevinirim

Reaksiyon puanı
10,315
valla şaşırdım biraz,
kimse bu arkadaşa cevap yazmamış.
bahsettiği telefonu birbuçuk yıl kadar kullandım. sora suya düşürdüğüm için çıktı elimden. bugünkü telefonları görünce epey demode duruyor. bu telefonun çıktığı 2009 yılında android'in ne olduğunu bile bilmezdik. ilk amoled ekran teknolojisini kullanan telefonlardan biri olmasına rağmen dokunmatik hassasiyeti zayıf bir telefon.

telefon olarak kullanmak isteyenler için çok güzel, lakin telefondan ötesini arayanlar için modası geçeli çok oldu.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Evet çok eski bir telefon bu. Yeni modellere bakıp beğendiklerinizi yazarsanız birkaç tavsiye verebiliriz.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
dokunmatiği stardan bile kötü geç bencede bi gps güzeldi okadar

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
çıktığındaki reklamı hoşuma giden bir telefondu. ayrıca ilk 800 mhz işlemci kullana cep telefonu diye hatırlıyorum

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
bende 5233 wi-fi ile s8000 jet ile arada kaldım sizce hangisi kullanışlı ??

jet kullandım güzel telefon tavsiye ederimde yalnızca oyun sıkıntısı yaşıyorsun .. programsal olarakta.. aynı zamanda navigasyon var yazıyorda ben bir türlü rot66 yapamamıştım.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ilk çıktığı zamanlarda çok dikkat çekmişti. bayağıda pahalıydı. ama sonralardan dokunmatik ekran sonu çıkartmaya başladı. sıfırı var mıdır varsa ne kadardır bilemem ama ikinci elleri 300 tl civarında satılıyor sanırım. bana sorarsan değmez android işletim sistemli sıfır smartphone modelleri var o fiyata.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende samsung s8000 jet var acaba bunu temaları oyunları veya navigasyonunu nerden yapabilirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Jet ne oluyo ben bu telefondan kullanıyrum hiç bi özelliği yok. whatsapp flnda indiremiyorum.