SHaDeWRoX
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
bir haltı beğen be adam. İşin gücün gereksiz yorum yapıp mesaj sayını arttırıp raiting yapmak. Adamlar bence güzel bir ürün yapmış.Ben bunu elimde rahat tutamam. Ekran kasa oranininda bir adabi olmali. Elde tutumu kotu gibi duruyor.
milletimiz üretmez, eleştirir. Ondan dolayı bu haldeyiz zaten. Ben bu telefonu alacak biri olarak söylüyorum iris kullanacağım. Parmak izi önde olsada iris kullanacaktimbir haltı beğen be adam. İşin gücün gereksiz yorum yapıp mesaj sayını arttırıp raiting yapmak. Adamlar bence güzel bir ürün yapmış.
Adam değişiklik yapmasa aynı ürünü basmış satıyor dersiniz değişiklik yapar bu olmamış çizgisini bozmuş dersiniz. Adam ne yapsın. İris taramaya güveniyor ki parmak izini arkaya atmış home tuşundan vazgeçmiş. ekran kasa oranı şuan gözde olan bir durum 90 nın üzerine çıkarmış. daha ne yapsınlar.
küçük parmak altta üç parmak arkada telefon nasıl tutuluyorsevdim cokda rahat tutarim yanitelefon tutmakta ne var abi ya haha
kucuk parmak altta 3 parmak arkada olay bu kadar bunuda mi anlatalim
![]()
serce serceküçük parmak altta üç parmak arkada telefon nasıl tutuluyorsakın o başparmak olmasın
![]()
Neyi begenmemisim soylesene ? S7 edge kullaniyorum tasarimini illa begenmemmi gerekiyor yani. S7 edge bana gore cok daha guzel tasarim. Ekran kasa orani artsa nolur artmasa nolur. Elestirmek sucmu ? Mesajim 100000 olsa ne olacak ? Bos insanmiyim ben. Karalamaya yer aramayin.bir haltı beğen be adam. İşin gücün gereksiz yorum yapıp mesaj sayını arttırıp raiting yapmak. Adamlar bence güzel bir ürün yapmış.
Adam değişiklik yapmasa aynı ürünü basmış satıyor dersiniz değişiklik yapar bu olmamış çizgisini bozmuş dersiniz. Adam ne yapsın. İris taramaya güveniyor ki parmak izini arkaya atmış home tuşundan vazgeçmiş. ekran kasa oranı şuan gözde olan bir durum 90 nın üzerine çıkarmış. daha ne yapsınlar.
4k ekrana gerek yok faydadan çok olumsuz yön katacaktır. bknz: Batarya Süresi ve Gpu Performansı düşüklüğü...Ben çok beğendim. Bir de 4k ekran tamamdır.
Ona uygun bir donanım sunacaklardır. Sadece ekran değil. İşlemci de yükselir o zaman.4k ekrana gerek yok faydadan çok olumsuz yön katacaktır. bknz: Batarya Süresi ve Gpu Performansı düşüklüğü...
İşlemci zaten belli S835 ve Exynos 8895(Pazara göre değişiyor) yani işlemci yükselemez artık.Ayrıca işlemciyle alakası yok. Gpu ya bakar ekran çözünürlüğü.Ona uygun bir donanım sunacaklardır. Sadece ekran değil. İşlemci de yükselir o zaman.