Samsung S8 (Son Sızıntı)

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
1LjVDD.jpg

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Ben bunu elimde rahat tutamam. Ekran kasa oranininda bir adabi olmali. Elde tutumu kotu gibi duruyor.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
sevdim cokda rahat tutarim yani :) telefon tutmakta ne var abi ya haha:) kucuk parmak altta 3 parmak arkada olay bu kadar bunuda mi anlatalim:)

HasBro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben bunu elimde rahat tutamam. Ekran kasa oranininda bir adabi olmali. Elde tutumu kotu gibi duruyor.
bir haltı beğen be adam. İşin gücün gereksiz yorum yapıp mesaj sayını arttırıp raiting yapmak. Adamlar bence güzel bir ürün yapmış.
Adam değişiklik yapmasa aynı ürünü basmış satıyor dersiniz değişiklik yapar bu olmamış çizgisini bozmuş dersiniz. Adam ne yapsın. İris taramaya güveniyor ki parmak izini arkaya atmış home tuşundan vazgeçmiş. ekran kasa oranı şuan gözde olan bir durum 90 nın üzerine çıkarmış. daha ne yapsınlar.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
bir haltı beğen be adam. İşin gücün gereksiz yorum yapıp mesaj sayını arttırıp raiting yapmak. Adamlar bence güzel bir ürün yapmış.
Adam değişiklik yapmasa aynı ürünü basmış satıyor dersiniz değişiklik yapar bu olmamış çizgisini bozmuş dersiniz. Adam ne yapsın. İris taramaya güveniyor ki parmak izini arkaya atmış home tuşundan vazgeçmiş. ekran kasa oranı şuan gözde olan bir durum 90 nın üzerine çıkarmış. daha ne yapsınlar.
milletimiz üretmez, eleştirir. Ondan dolayı bu haldeyiz zaten. Ben bu telefonu alacak biri olarak söylüyorum iris kullanacağım. Parmak izi önde olsada iris kullanacaktim

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Iyi güzel fiziksel home tuşunu kaldırdınız da orda ayni büyüklükte sanal tuş var ne anladım ben o işten.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
O sanal tuslar video uzlerken veya oyun oynarken kayboluyorsa(ki kayboluyordur zira androidin ozelligi) bu ekran kasa orani ile kullanimi cok zevkli gale gelir.

Ancak yine söylüyorum, buyuk ekran, uretmeye de fayda saglaycaksa bir ise yarar. Mesela bote serisinin de ekrani buyuk ama kalem ile icerik de uretebiliyoruz. İste o zaman bu boyuttaki bir ekrani surekli yaninda tasimanin bir anlami oluyor.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Neyi begenmemisim soylesene ? S7 edge kullaniyorum tasarimini illa begenmemmi gerekiyor yani. S7 edge bana gore cok daha guzel tasarim. Ekran kasa orani artsa nolur artmasa nolur. Elestirmek sucmu ? Mesajim 100000 olsa ne olacak ? Bos insanmiyim ben. Karalamaya yer aramayin.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,246
İyi de bu olmamışki o_O nerden n çıktı bu oledler Medler. Negüzel pixel pixel 3310 vardı...