Samsung S8 oreo güncellemesi gelmedi

akifsekers8+

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Iyi akşamlar arkadaşlar. Ev de iki tane S8 plus kullanıcısı var. Telefonlara oreo güncellemesi gelmedi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ikide bir güncellemeleri denetle yapıyorum ama herhangi bir güncelleme gelmiyor. Not: Telefonun bir tanesi yurtdışı diğeri yurtiçi.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Gelmesi lazım bana 2 gün önce yenileme güncellemesi geldi.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Vay canına be, daha S8'e gelmemiş, biz de saf saf Note5'e ne zaman gelecek diye soruyor, bekliyoruz.
Bizim @Murat Burç 'un kulakları çınlasın. :D
Yok yok geldi. Bu arkadaşınkinde sorun var.

Son düzenleme:

akifsekers8+

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Gelmesi lazım bana 2 gün önce yenileme güncellemesi geldi.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Yok yok geldi. Bu arkadaşınkinde sorun var.
Telefonun bir tanesine geldi oreo ama yurtdışı modele gelmedi henüz. Bir de fotoğraf çekerken oreo da deklanşör sesini nerden kapatıyoruz.

Reaksiyon puanı
10,315
Telefonun bir tanesine geldi oreo ama yurtdışı modele gelmedi henüz. Bir de fotoğraf çekerken oreo da deklanşör sesini nerden kapatıyoruz.

Deklanşör sesi kamera ayarlarında olması lazım. Biraz karıştırınca bulacağından eminim. :)

Hakan KARAGÖZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
s8.PNG
Güncelleme yayınlanmış olması lazım. İyi kontrol et. Ama genelde de bir ay kadar sürebiliyor.

Reaksiyon puanı
10,315
Valla yeğenim Oreo kullanma şansımız olmadığı için net bir bilgi sunmamız zor.

Sevgili adminimizin de belirttiği gibi... Yaş olarak yarım asrı çoktan geride bırakmış biri olarak buradaki gençlere genelde bu şekilde hitap ederim güzel kardeşim. Tanımadığım birine durup dururken hakaret amaçlı bir jargon kullanacak kadar edebini yitirmiş biri değilim, merak etmeyin. Yine de hatta ettiğimizi düşünüyorsanız affola... :)

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Ben bugün güncellemeyi otomatik olarak S8'e aldım ve indirdim fakat kurup kurmamak konusunda tereddütteyim. Başım ağırmazken güncellemeyi kurup diğer arkadaşlar gibi sorun yaşamak istemiyorum açıkçası