Samsung S8+ mı? Yoksa Mate 10 pro mu?

akifsekers8+

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Merhaba arkadaşlar. Samsung S8 plus kullanıcısıyım kamera benim için çok önemli. Huawei Mate 10 pro ile takasa gireceğim. Fotoğraf kalitesi yönünden hangi telefonu tercih edeyim. İki telefondan çekmiş olduğum fotoğraflarda sanki Samsung bir adım daha önde gibi geldi. Sizce hangisi?

akifsekers8+

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Öncelikle teşekkür ederim kardeşim. Şu an mate 10 pro elimde ama sanki biraz boş gibi. Samsung s8 plus hem daha ağır hem de fotoğraf kalitesi daha yüksek gibi. Bir kac gündür mate 10 ile fotoğraf çekiyorum bilgisayar da iki telefondan çektiğim fotoğrafları karşılaştırıyorum S8+ bir adım daha önde gibi.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
İki tercih arasından Mate 10 Pro daha iyi tercih olacaktır

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Öncelikle teşekkür ederim kardeşim. Şu an mate 10 pro elimde ama sanki biraz boş gibi. Samsung s8 plus hem daha ağır hem de fotoğraf kalitesi daha yüksek gibi. Bir kac gündür mate 10 ile fotoğraf çekiyorum bilgisayar da iki telefondan çektiğim fotoğrafları karşılaştırıyorum S8+ bir adım daha önde gibi.
Mate 10 Pro daha profesyonelce çekimler yapıyor. Fakat S8'in ışığı daha iyi ve renkleri daha canlı olabilir.

akifsekers8+

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Mate 10 Pro daha profesyonelce çekimler yapıyor. Fakat S8'in ışığı daha iyi ve renkleri daha canlı olabilir.
Evet s8+ da renkler daha canlı. Galiba bir de Samsung'un ekranı daha üstün basıyor. Mate pro da çektiğim nesneleri yaklaştırıp baktığımda sanırsam ekrandan dolayı netlik azalıyor.