Samsung S7350i Video İnceleme

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Samsung'un günlük kullanım için ideal telefon modellerinden biri olan S7350i'yi test merkezimizde ağırladık. S7350i, bizden geçer not aldı mı?

Bir cep telefonundan ne beklersiniz? Çok gelişmiş mi olmalı yoksa kullanımı kolay olsa yeterli mi? Eğer günümüz teknolojilerini destekleyen, fakat çok da iddialı olmayan bir telefon arıyorsanız, Samsung'un S7350i cep telefonunu aklınızın bir ucunda bulundursanız iyi olur. Çünkü 3G teknolojisini destekleyen S7350i, piyasadaki diğer telefonlar gibi iddiası olmadığı gibi, günlük kullanım açısından da oldukça başarılı bir telefon.

[SDNTV]2009_12_01_Samsung_gt_s7350i[/SDNTV]

5 megapiksel kamera, fotoğraf çekim modları ve diğer multimedya özellikleriyle telefon, başarılı bir multimedya aracı olarak da tanımlanabilir. MicroSD kart ile telefonun hafızası artırılabilir. Ayrıca telefonun tarayıcısı, HTML, WAP, XHTML desteğiyle dikkat çekiyor. Telefonun Wi-Fi'ı desteklememesi bir dezavantaj olarak gözükse de, 3G desteğiyle bu açığını kapıyor.

Teknik Özellikleri

S7350i, VGA kamerasıyla 720x480 çözünürlükte video çekebiliyor ve videoların kalitesi de oldukça iyi. Mesaj yazarken birtakım zorluklarla karşılaşılabilir, zira kayan kapaklı tasarımı, tuş takımının en üstünde bulunan tuşlara basmayı zorlaştırıyor. Bunun dışında göze batan bir eksikliği yok. Eğer günlük kullanım için bir telefon arıyorsanız, ve bu telefonun sade ama şık tasarıma sahip olmasını ve günümüz teknolojisinden çok da uzak olmamasını istiyorsanız, Samsung S7350i'yi rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

3051940_g1259670345.jpg

Teknik Özellikleri

Kamera: 5.0 Megapiksel
Bağlantı: Bluetooth, EDGE, GPRS, 7.2 Mbps HSDPA (3G),
Ağırlık: 120 g.
Müzik: MP3, AAC, MP4, 3GP, Radyo
Hafıza: 100MB Dahili (MicroSDkart ile arttırılabilir)
Boyut:
109x50x13 mm
Ekran: 2.6" Renkli TFT
Çözünürlük: 240x400

Fiyat: 530 TL

:: Telefon hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşın

Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Valla yeni çıkan samsunglardan çok çektim hala da çekiyorum. Kardeşime m3600, eşime s3500 aldım. Servise git gel git gel bıktım artık. En on mahkemeye başvurdum, sonuç bekliyorum.

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
neden videoyu izleyemiyorum acaba

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Valla yeni çıkan samsunglardan çok çektim hala da çekiyorum. Kardeşime m3600, eşime s3500 aldım. Servise git gel git gel bıktım artık. En on mahkemeye başvurdum, sonuç bekliyorum.

Evet. Samsung telefonlar görünüş olarak sağlam durmuyorlar. Bu kullanışta da görülüyor.

Nokia telefonlar ise sağlamlıktan çok "Takoz"luğa kayıyorlar. :)

Sony Ericsson telefonlar hem sağlam duruyor hem de şık. Çok seviyorum Sony'mi. :)

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
530 TL bu telefona vermektense Samsung Star (Wifi) var onu almak daha mantıklı ;)

Samsung Star (Wifi)

Gerçi Samsung'dan benimde çekmişliğim var.O yüzden nokıa veya Sonyericson öneririm...
Sonyericson'un tek kötü yanı ülkemize uçuk fiyatlarla gelmesi :(

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ekranı çok dehşet duruyor ama pahalıma gitti wifide yok anlatımda yok ama gps de mevcut değil galiba