Samsung s7 yi bekliyim mi?

osmn.ozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Brn samsung s6 edge alicaktim ama s7 yi beklemrk aklima geldi s7 sizce nadil olur s6 dan cok daha iyimi olur ona gore alicam :)

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Daha telefonun çıkmasına kaç ay var? 7-8 ay. Bir de ek vergi gelecek. Eğer yüzde 15-30 arası zam sizi etkilemiyorsa Note 5, iPhone 6s ve G4 Pro'yu bekleyin.

osmn.ozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Liseyi gecince istedim teli almama izin verdiler bende en iyi telefonu almak istiyorum

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Yani fiyat sıkıntı değilse ve bekleyebilirseniz bekleyin. Şuan hepsinin ayrı problemi var. Yani bu 2015'in son çeyreğinde şimdiki telefonları geçebilecek birkaç telefon çıkabilir. Sanırım S6 Edge'i en iyi donanıma sahip diye düşündünüz. Arayüz hantal olduğu için o donanımın hakkını vermiyor bence. Samsung telefonlar arasındaki farkı açıyor genelde. Arada fark olur S7 ile. Bence dediğim telefonları bekliyin.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Brn samsung s6 edge alicaktim ama s7 yi beklemrk aklima geldi s7 sizce nadil olur s6 dan cok daha iyimi olur ona gore alicam :)
8 ay kadar var daha acil deilse bekleyin ama vergi gelicek yeni ve telefonda pahalı olacak para sıkıntın yoksa bekle bence note 5 e bak derim....

osmn.ozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Not 5 e daha mi iyi diyosunuz bazi yerler s7 daha iyi demisti karar veremedim

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Not 5 e daha mi iyi diyosunuz bazi yerler s7 daha iyi demisti karar veremedim
Bismillah daha telefon çıkmadı piyasaya hocam az bekle çıksın kullansınlar sonra karar verirsin çünkü kronik sorunlar olabilir yada bir problemi olabilir.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
s7 beklemek mi ? Kardeşim sen bu düşünceyle ömrün boyunca beklersin. Neden mi ? Her sene model çıkıyor s7 çıakcak diyeceksın s8 çıkacak onu bekleyeyim. s6 alacaksan zamanı yada bkele note 5 al. Daha fazla bekleyemezsin bekleyebileceğinide düşünmüyorum :)

osmn.ozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman s6 edge mi not 5 mi eylulde alicam

osmn.ozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki beklersem note 5 mi s7 mi (bu son)

osmn.ozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hmm. Benim icin telefonda onemli olan ekran ve kamera, oyunlari gercekci gostermeli daha canli olmali bu gibi ozellikler ariyorum aldigimdada 1 ay icinde hemen donmamalar olmamali 2 yil cok iyi idare etmeli bu ozellikler en iyi hangisinde olur 2016 ya kadar bekleyebilirim

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
O zaman iPhone 6s'i bekleyin. Samsung kasabilir.

osmn.ozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde ben iphoneleri sevmiyorum samsungda bu dedigim ozellikler hangi telefondadir

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
iPhone sevmiyorsunuz diye Samsung almak zorunda değilsiniz. Bir kere samsung telefon 2 yıl çok iyi idare etmez. Anca rom kurarsanız. 2 yıl çok iyi idare etsin istiyorsanız iPhone 6s alın.

osmn.ozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diger dedigim ozellikler iphonede yoksa 2 yil kasmasa ne olur int. De ekran, canlilik, daha gercekcilik, daha iyi video kamera gibi seylerin samsung da ve lg de iyi oldugunu duydum

Reaksiyon puanı
10,315
bence s10'u bekle yeğen, kim bilir nasıl telefon olur... bakarsın seni uzaylılarla bile konuşturabilir... :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:laugh:ıphone 6s mi yoksa s6 edgemi alam kasmıcak telefon oyunları tıkı tıkır olacak

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bence çok saçma olmuş note 5 , 6s , G4 pro filan artk neyse bunlari simdiden karar vermek cok yanlis olur mesela LG nasil yenilikler yapacak ya da samsung touchwiz arayuzune biseyler yapacak mi , apple force touch gibi guzel ozellikler koyacak mı bunlar onemli yoksa (apple haric) hepsi ayni ya da cok yakin donanimlarla geliyor biraz yeniliklere bakmalisiniz ki simdiden gelecek yenilikleri bilmedigimiz icin telefonlarin cikmasini beklemek cok mantikli simdi ben sana bir telefon desem atiyorum note 5 dedim ama pek bir yenilikle gelecegi nerden belli G4 pro ondan daha iyi cikabilir yani kisacasi bekleyin.