Samsung s7 edge mi İphone 7 mi

s7 edge vs iphone 7

• s7 edge

Kullanılan: 8 53.3%
  • iphone 7

Kullanılan: 7 46.7%

• Kullanılan toplam oy
    15

TövbekarHırsız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
iki telefonun fiyatları benzer uzun kullanmak istiyorum telefonu 4 yıl en az ama iphone 7 de tıslama ve s7 edge ye göre küçük ekran kafamı karıştırıyor

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ikisinin fiyatları arasında en az 500 tl fark var

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Bak bende 7 plus var tıslama Yok ois herzaman uzun ömürlüdür s7 çıkalı 1 sene oldu ömrü azalmaya devam ediyor ama şimdi icin iyi cihaz iPhone 7 den kamera ve bataryası daha iyi

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
büyük ekran seversen 7 plusa çıkamam dersen 6s plus al

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Her zaman söylüyorum. iPhone ve Android farklı dünyalar. Güncelleme ve işlemci için alacaksan iPhone 7. Ivır, zıvır. teknoloji,batarya,ekran,kamera, özgürlük benim için önemli dersen S7 Edge.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
İki telefon da uzun yıllar kullanılır.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

4-5 yıl kullanma hedefi olan kullanıcılara iphone 7/ iphone 6s tavsiye ediyorum. Yani 4-5 yıl kullanmak için daha fazla para vermenize gerek de yok aslında. İphone 6s ailesi de bu süreyi rahatlıkla ve sorunsuz bir kullanım deneyimi sunacaktır. Sizin beklentinize iphone daha uygun.

Ben telefonu en fazla 3 yıl full kullanırım 4 yıl olunca değiştiririm, ekranım, kameram, pil sürem iyi olsun derseniz o zaman samsung s7 edge daha doğru bir süre olur.

Bu durumdan samsung uzun vadede kulllanılmaz anlamını çıkarmayın. Bu aşağı yukarı bütün android cihazlar için geçerli. Performans ve stabilizasyonları ios cihazlara göre daha kısa ömür veriyor. Tamamen sistemden kaynaklanan bir durum. Bugün samsung, htc, lg ios kullanmaya başlasa kimse iphone almaz. Çünkü sunulan donanım özellikleri, ekran, kamera, pil gibi özellikler ile tepede olan cihazlar üretiyor bu firmalar. O nedenle beklentinize uygun bir tercih yapmak sizi en fazla memnnun edecek tercih olur. Uzun vadede kullanım için ios. Ama uzun süre kullanım için iphone 6s bile şuan fazlasıyla yetiyor hani bunuda bilin. İphone 7'deki tıslama diyorsunuz ya en azından kafanız rahat olur. 32gb iphone 6s 2750 tl, 32gb iphone 7 3250 tl. Karar sizin..