SAMSUNG S6/ S6 EDGE VS A8 2016

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Note 5 işlemcisi var.
Ağzı olan konuşuyor işte naparsin 2015 samsung amiral gemisi işlemcisi ki o sene Apple A9dan sonra en güçlü işlemciydi yeni yazılımla performans noktasında sorun çıkarmaz
Hocam bi videoda adam ram temizleme uygulamasina girdi 2.2 gb i kullaniliyordu bombos halindeyken o an kafamda soru isareti olustu bu telefon beni 3 sene nasil göturcek diye

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam bi videoda adam ram temizleme uygulamasina girdi 2.2 gb i kullaniliyordu bombos halindeyken o an kafamda soru isareti olustu bu telefon beni 3 sene nasil göturcek diye
Hocam sen attığım videoyu izle kafanda soru işareti kalmaz zaten
O konula ilgili bir cok sitede haber dondu yanliz note ismi kirlendigini dusunduklerinden dolayi s serisine farkli varyasyon olarak devam edeceklermis . ama alinmamasi lazim kismina katilmiyorum note serisi iyidir ya :D
Samsung un note serisini S serisine yüklemeye cesareti olur mu. Yıllarca note ile ün yaptı Samsung Note 8 çıkar ha note 8 olarak mı çıkar bilmem ama note takısı bana göre olacak

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
@Murat Burç kararimi verdim s7 alacagim , mediamarkta 2180 liraya dusmus haftasonuna ozel (haftasonunun bitmesine 12 dk kala gordum :( ) sadece haftasonu diye dustuyse elbet bir daha dusecegini dusunuyorum yada yarin da ordaysa direk siparis edebilirim ama sanmiyorum :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
@Murat Burç kararimi verdim s7 alacagim , mediamarkta 2180 liraya dusmus haftasonuna ozel (haftasonunun bitmesine 12 dk kala gordum :( ) sadece haftasonu diye dustuyse elbet bir daha dusecegini dusunuyorum yada yarin da ordaysa direk siparis edebilirim ama sanmiyorum :D
Düşerde zor yani yılbaşında zam gelecek telefonlara
Vatan gece indirimlerini takip et

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Bakalim yilbasina kadar yakalarim ins. vatan gece indirimi dddiginiz olay ne ? bide telefon vatanda 2600 dusse dusse hepsiburada daki kadar yani 2350 ye duser bence

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Bakalim hayirlisi yilbasina kadar 2180 civari buldugum anda kapacagim s7 yi