SAMSUNG S6/ S6 EDGE VS A8 2016

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Sorum baslikta oldugu gibi . kararsiz kalmamin en buyuk nedeni kamera s6 nin kamerasicok daha iyiymis ve a8 2016 da ois yok ,yoksa a8 2016 alirdim , birde usb type c ile micro usb nin buyuk bir farki varmi bunu sormak istiyorum , yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler .

M

Murat Burç

SDN Okuru
Salla hepsini o fiyatlara bulabilirsen note 5 al
Hatta G5
1900 tlye forumda XZ alan moderatörümüz var

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Yok , yok her yere baktim yok bulundugum sehrin piyasasinda yok zaten , burda s6 edge i bile 2000 e satiyolar :D hepsi burada da ise 2250 den asagi dusmedi kac haftadir. keske bulsam

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
O fiyatlara Note 5-g5 daha iyi tercih olur.Almak istiyorsanız bence a8 Note 7 arayüzünden dolayı önde.S6 amiral gemisi olsa da.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Usb Type-C normalinden daha hızlı şarj ve veri aktarım hızı sunuyor.:)

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
saolun yorumlarınız için , note 5 bulabilirsem aslında havada kapabilirim ama bulamassam pil performansı çok kötü olduğundan s6 almam gibi duruyor kameradan biraz feragat edip a8 2016 alacağım gibi duruyor :(

M

Murat Burç

SDN Okuru
saolun yorumlarınız için , note 5 bulabilirsem aslında havada kapabilirim ama bulamassam pil performansı çok kötü olduğundan s6 almam gibi duruyor kameradan biraz feragat edip a8 2016 alacağım gibi duruyor :(
A8 2016 fiyatına G5 az daha çıkıp 2300-2400e S7 alırsın note 5 şuan S7 fiyatında
Git G5 al geç daha yukarı çıkabilirsen S7

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
A8 2016 fiyatına G5 az daha çıkıp 2300-2400e S7 alırsın note 5 şuan S7 fiyatında
Git G5 al geç daha yukarı çıkabilirsen S7
hocam teşekkür ederim önerin için daha önce de söylediğim gibi g5 almak istemiyorum , note 5 konusunda haklısınız şuanki fiyatından almam zaten 2000 e bulursam alırıma8 2016 yıda alırsam 1850 tl ye alırım bu arada :D 2100 lira etmez o cihaz . zte axon 7 ye olabilir gözüyle bakıyorum aslında , teoride çok iyi ama redditte bile adam gibi bilgi bulamadım hakkında , düzgün bir incelemeside yok zte ye güvenemiyorum o yüzden . bakalım hayırlısı

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
A serisini pek tavsiye etmem abimde almayı düşündü sonra vazgeçti.

M

Murat Burç

SDN Okuru
hocam teşekkür ederim önerin için daha önce de söylediğim gibi g5 almak istemiyorum , note 5 konusunda haklısınız şuanki fiyatından almam zaten 2000 e bulursam alırıma8 2016 yıda alırsam 1850 tl ye alırım bu arada :D 2100 lira etmez o cihaz . zte axon 7 ye olabilir gözüyle bakıyorum aslında , teoride çok iyi ama redditte bile adam gibi bilgi bulamadım hakkında , düzgün bir incelemeside yok zte ye güvenemiyorum o yüzden . bakalım hayırlısı
Axon 7 iyi diyorlar
Niye g5 almıyorsun ki

M

Murat Burç

SDN Okuru
A serisini pek tavsiye etmem abimde almayı düşündü sonra vazgeçti.
Yav ye he
A serisini tavsiye etme tamam da sen bu A8 2016yi basit telefon sanıyorsun herhalde İzle bakayım A8 2016 neler yapıyor .
İçinde Note 5 işlemcisi ve Note 7 yazılımı var fazla hafife alıyorsun senin beğendiğim çoğu telefonu tokatlar bu telefon

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
daha önce sar değeri konusunda konuşmuştuk başka konuda hatırlarsınız . birde modüler yapısını sevmiyorum .
Bilmiyorum ama Lg'nin bir tane modeli vardı V20'miydi tam hatırlamıyorum hani Hakkı ALKAN'ın inceleme yaptığı telefon onun kamerası ve tasarımı hoşuma gitti.:)Çift kameralı idi.

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
h
Note 5 işlemcisi daha ne olsun Yukarda attığım videoyu izle
hayır bu telefon kamerası hariç güzel zaten , ben diğerlerinden bahsediyordum a7 2016 yı sevmiyorum mesela işlemci ve gpu su eski bir telefon . a8 2016 yı kamerası kötü derken fiyatına göre a7 2016 nın gpu suna laf atarkende fiyatına göre demek istedim bu arada .

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Yav ye he
A serisini tavsiye etme tamam da sen bu A8 2016yi basit telefon sanıyorsun herhalde İzle bakayım A8 2016 neler yapıyor .
İçinde Note 5 işlemcisi ve Note 7 yazılımı var fazla hafife alıyorsun senin beğendiğim çoğu telefonu tokatlar bu telefon
Yav he he anlıyorum seni tek haklı olduğun nokta kamerası hoşuma gitti.

M

Murat Burç

SDN Okuru
murat burça katılıyorum bende bu konuda a8 2016 donanım olarak o kadar da basit bi telefon değil gibi duruyor :)
Note 5 işlemcisi var.
Ağzı olan konuşuyor işte naparsin 2015 samsung amiral gemisi işlemcisi ki o sene Apple A9dan sonra en güçlü işlemciydi yeni yazılımla performans noktasında sorun çıkarmaz

M

Murat Burç

SDN Okuru
haberlerde not serisi artık üretilmeyecek yazıyordu forumlardada yazıyordu note serisi bidaha üretilmeyecekse note5 almaya gerek yok bence, keşke note8 olarak gelse.
Ya hocam kim diyor onu ben forum açsam site açsam
Samsung telefon üretmeyi bıraktı desem apple battı desem inanacak mısın sen ?
Note serisi bitecekmiş yok ya

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Ya hocam kim diyor onu ben forum açsam site açsam
Samsung telefon üretmeyi bıraktı desem apple battı desem inanacak mısın sen ?
Note serisi bitecekmiş yok ya
O konula ilgili bir cok sitede haber dondu yanliz note ismi kirlendigini dusunduklerinden dolayi s serisine farkli varyasyon olarak devam edeceklermis . ama alinmamasi lazim kismina katilmiyorum note serisi iyidir ya :D