bro m boom
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Evet arkadaşlar başlıktada belirttim ve gerçekten elim ayağım titriyor şu an. Telefonu çıktığı ilk gün şans eseri telefon ihtiyacından dolayı aldım . Bugün eve geldim ve telefonu masaya ekranı üzerine koyduğumda arka kamera camında bir değişiklik gözüme çarptı yakından baktığımda paramparça olduğunu gördüm öyle çizik felan değil direk orta kısmından patlamıştı kılıfını çıkarttım sağını solunu inceledim ön camında telefoncularda satılan camlardan var kılıf olarakta kalın silikon kullanıyorum ve ne ön ekran ne arka camda sorun yoktu tertemizdi sadece arka kamera camı kırılmıştı . hemen kamerayı açtım odaklama yapmıyor ve bulanık gösteriyordu arka kamerayı ufak ufak sildim kamerayla cam arasında kalan ufak parçaları çırparak temizledim şu an düzgün çekim yapıyor fakat arka kamera camını tamir ettirmek istiyorum . Sizce servis yardım eder mi etmezlerse fiyat olarak ne kadardır ? Sorunu daha iyi göstermek için fotoğrafta paylaşıcam . Aranızda telefonlardan anlayan fiyat konusunda bilgisi olan hatta ve hatta telefoncu olan varsa bilgi verebilir mi ? telefonu bilindik bi firmadan aldım fakat kasko felan yaptırmadım kendi garantisi var diyerek ne yapıcam yardımlarınızı bekliyorum ...Ekli dosyayı görüntüle 10720