Honor_Khomore
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 125
Arkadaşlar sorum kısaca şuanda s6 edge alınır mı? Alırsam eski s3üm kadar 3-4 ay sonra şişmeye başlar mı? Bu arada bütün SDN ailesine mutlu yıllar.:clap::clap:
Arkadaşlar sorum kısaca şuanda s6 edge alınır mı? Alırsam eski s3üm kadar 3-4 ay sonra şişmeye başlar mı? Bu arada bütün SDN ailesine mutlu yıllar.:clap::clap:
Htc one m8 cihazımı satıp almayı düşünüyorum. Cihazım değer kaybeder diye şimdi almayı düşünüyorum. Zaten s7yi beklersem s7 alırım.Alınır ama acelen yoksa s7 çıktıktan sonra al fiyatta ucuzlar
2.500e vatanda buldum. İnternetten istetemem malesef. Bu tür büyük şeylere güvenemiyorum.Merhabalar;
samsung s6 edge son cikan ust seviye sam. Cihazlarinda oldugun gibi ayni kamera ve islemciyi kullaniyor. Aralarinda ekran inc, batarya buyuklugu gibi farklar var. Ne kadara bulduz s6 edge yi ?
Peki bir şey soracağım. Note 5 ve S6 edge arasından hangisi bir süre sonra şişmeye başlar mı yoksa başlamaz mı? Artık eski takozwiz devri bitti mi?Yanlis hatirlamiyorsam samsung s6 edge' de 3GB ram var. Ve ekrani 5.1-5.2 inc di sanirim. İste edge ekran guzelligi var. Bu biraz kisisel gorus tasarim konusu. Bende edge ekran seven biriyim fakat alcak olsam 4gb ram li 5.7 inc daha buyuk ekranli ve 30050 mah daha buyuk bataryali samsung note 5'i tercih ederdim. Yani bugun gidip alcak olsam note 5 alirdim 2500e. Cunku s6 edge, samsung s6 nin sadece ekrani kivriltilmis hali. Ve s6 suan 1850 tl piyasada. Neden bir ekran kivrimi icin o kadar fazla veriyim ki. Ama note 5 de bu fiyat farkini hak eden donanimsal ozellik artislari var. Hatta yilbasi ile birkac yerde indirime girdi ( kipa'da gordum gecen gun) note 5 2300 tl. Bence donanima dogru yuru performansin artsin note 5 al.
Peki bir şey soracağım. Note 5 ve S6 edge arasından hangisi bir süre sonra şişmeye başlar mı yoksa başlamaz mı? Artık eski takozwiz devri bitti mi?
Alakanızdan ötürü teşekkür ederim. Note 5i pek düşünmeme nedenim büyük olması ve spenini kullanmayacak oluşum. Şuan s6 edge alırsam 2-3 ay sonra pişman olur muyum sizce? Çabuk karar verip pişman olmak istemiyorum o yüzden konuyu açtım. Zaten samsung düşünmemin tek sebebi edge ekranıAndroid isletim sisteminde zamanala yasanan takilmalar, donmalar diger bir adi ile sismeler ram'in yetersiz kalmasindan kaynaklaniyor genellikle. Simdi duz bir mantik ile hareket ettigimizde note 5'in 4gb ram ile 3gb ram li s6 edge den daha iyi multitasking deneyimi sunar.
Touchwiz arayuzu o eski veya ara model samsung cihazlarda oldugu gibi degil artik ana modellerde stabil ve kararli calismakta. Ozellikle bu durum 3gb ram devrinin basladigi samsung note 4 ile basladi. Sadece ram den kaynaklanmiyor tabiki bu durum. Yazilimsal optimizasyon da cok onemli. Samsung bu arayuz optimizasyonunu samsung note 4 ve note 5 modellerinde basarili bir sekilde gerceklestirdi.
O nedenle bence bir para veriliyorsa bunun karsiligini donanimlsal olarak bir guc ile almak gerekiyor. Bunin icinde note 5 fiyatina gore en iyi donanimi verdigi icin en mantikli tercih olur.
5.1, 5.2 inç üzerleri gözüme kaba ve büyük geliyor nedense. Ve de en büyük ekranlı kullandığım telefon yine 5.1 inç (One m8).S6 edge plus dusundunuz mu ?
Rom atma konusunda en ufak bir bilgim yok. Anlamıyorum o rom, root tarzı şeyleri. Yapmadım da hiç. Aslında elimde eski s3üm var da onda öğrenebilirim bozmamak şartıylaBende de s3 var. Rom attım çok stabil bir şekilde çalışıyor. Bataryası çok daha uzun gidiyor ve Android lollipop kurulu. Bence rom atın ve s7nin çıkmasını bekleyin. Tahminimce şubatta en geç martta çıkar diye umuyorum.
5.1, 5.2 inç üzerleri gözüme kaba ve büyük geliyor nedense. Ve de en büyük ekranlı kullandığım telefon yine 5.1 inç (One m8).
Htc one m8 cihazımı satıp almayı düşünüyorum. Cihazım değer kaybeder diye şimdi almayı düşünüyorum. Zaten s7yi beklersem s7 alırım.
2.500e vatanda buldum. İnternetten istetemem malesef. Bu tür büyük şeylere güvenemiyorum.
Şimdilik s6 edge almayı düşünüyorum. Alakanızdan ötürü teşekkür ederimO zaman s6 veya s6 edge alin tabi tasarimsal kriterleriniz onemli. Bu aralar s6 nin fiyati 1850 tl civarina dustu. ona gore s6 edge de duser yuksek ihtimal. Simdiden hayirlisi olsun diyelim.
Büyük ihtimal almayı düşünüyorum.O zaman al kardeş
Şimdilik s6 edge almayı düşünüyorum. Alakanızdan ötürü teşekkür ederim.(Ne çok söylemişim bu cümleyi
)
Büyük ihtimal almayı düşünüyorum.
edge degılde s7buyurun s7 edge cihaz dubai de bir online alışeriş siteside gün içerisinde satışa sunulmuş cihaz ayrıca 3600 MAH bataryası ve Type C olma olasılığı var