Samsung S6 Edge Şuan Alınır Mı ?

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Arkadaşlar sorum kısaca şuanda s6 edge alınır mı? Alırsam eski s3üm kadar 3-4 ay sonra şişmeye başlar mı? Bu arada bütün SDN ailesine mutlu yıllar.:clap::clap:

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar sorum kısaca şuanda s6 edge alınır mı? Alırsam eski s3üm kadar 3-4 ay sonra şişmeye başlar mı? Bu arada bütün SDN ailesine mutlu yıllar.:clap::clap:

Alınır ama acelen yoksa s7 çıktıktan sonra al fiyatta ucuzlar

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar;
samsung s6 edge son cikan ust seviye sam. Cihazlarinda oldugun gibi ayni kamera ve islemciyi kullaniyor. Aralarinda ekran inc, batarya buyuklugu gibi farklar var. Ne kadara bulduz s6 edge yi ?

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Alınır ama acelen yoksa s7 çıktıktan sonra al fiyatta ucuzlar
Htc one m8 cihazımı satıp almayı düşünüyorum. Cihazım değer kaybeder diye şimdi almayı düşünüyorum. Zaten s7yi beklersem s7 alırım.:D

Merhabalar;
samsung s6 edge son cikan ust seviye sam. Cihazlarinda oldugun gibi ayni kamera ve islemciyi kullaniyor. Aralarinda ekran inc, batarya buyuklugu gibi farklar var. Ne kadara bulduz s6 edge yi ?
2.500e vatanda buldum. İnternetten istetemem malesef. Bu tür büyük şeylere güvenemiyorum.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Yanlis hatirlamiyorsam samsung s6 edge' de 3GB ram var. Ve ekrani 5.1-5.2 inc di sanirim. İste edge ekran guzelligi var. Bu biraz kisisel gorus tasarim konusu. Bende edge ekran seven biriyim fakat alcak olsam 4gb ram li 5.7 inc daha buyuk ekranli ve 30050 mah daha buyuk bataryali samsung note 5'i tercih ederdim. Yani bugun gidip alcak olsam note 5 alirdim 2500e. Cunku s6 edge, samsung s6 nin sadece ekrani kivriltilmis hali. Ve s6 suan 1850 tl piyasada. Neden bir ekran kivrimi icin o kadar fazla veriyim ki. Ama note 5 de bu fiyat farkini hak eden donanimsal ozellik artislari var. Hatta yilbasi ile birkac yerde indirime girdi ( kipa'da gordum gecen gun) note 5 2300 tl. Bence donanima dogru yuru performansin artsin note 5 al.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Yanlis hatirlamiyorsam samsung s6 edge' de 3GB ram var. Ve ekrani 5.1-5.2 inc di sanirim. İste edge ekran guzelligi var. Bu biraz kisisel gorus tasarim konusu. Bende edge ekran seven biriyim fakat alcak olsam 4gb ram li 5.7 inc daha buyuk ekranli ve 30050 mah daha buyuk bataryali samsung note 5'i tercih ederdim. Yani bugun gidip alcak olsam note 5 alirdim 2500e. Cunku s6 edge, samsung s6 nin sadece ekrani kivriltilmis hali. Ve s6 suan 1850 tl piyasada. Neden bir ekran kivrimi icin o kadar fazla veriyim ki. Ama note 5 de bu fiyat farkini hak eden donanimsal ozellik artislari var. Hatta yilbasi ile birkac yerde indirime girdi ( kipa'da gordum gecen gun) note 5 2300 tl. Bence donanima dogru yuru performansin artsin note 5 al.
Peki bir şey soracağım. Note 5 ve S6 edge arasından hangisi bir süre sonra şişmeye başlar mı yoksa başlamaz mı? Artık eski takozwiz devri bitti mi?

Kudurcini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence s6 edge şuan alınır. Ama bence Sen note 5 al o daha iyi bence!

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Peki bir şey soracağım. Note 5 ve S6 edge arasından hangisi bir süre sonra şişmeye başlar mı yoksa başlamaz mı? Artık eski takozwiz devri bitti mi?

Android isletim sisteminde zamanala yasanan takilmalar, donmalar diger bir adi ile sismeler ram'in yetersiz kalmasindan kaynaklaniyor genellikle. Simdi duz bir mantik ile hareket ettigimizde note 5'in 4gb ram ile 3gb ram li s6 edge den daha iyi multitasking deneyimi sunar.

Touchwiz arayuzu o eski veya ara model samsung cihazlarda oldugu gibi degil artik ana modellerde stabil ve kararli calismakta. Ozellikle bu durum 3gb ram devrinin basladigi samsung note 4 ile basladi. Sadece ram den kaynaklanmiyor tabiki bu durum. Yazilimsal optimizasyon da cok onemli. Samsung bu arayuz optimizasyonunu samsung note 4 ve note 5 modellerinde basarili bir sekilde gerceklestirdi.

O nedenle bence bir para veriliyorsa bunun karsiligini donanimlsal olarak bir guc ile almak gerekiyor. Bunin icinde note 5 fiyatina gore en iyi donanimi verdigi icin en mantikli tercih olur.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Android isletim sisteminde zamanala yasanan takilmalar, donmalar diger bir adi ile sismeler ram'in yetersiz kalmasindan kaynaklaniyor genellikle. Simdi duz bir mantik ile hareket ettigimizde note 5'in 4gb ram ile 3gb ram li s6 edge den daha iyi multitasking deneyimi sunar.

Touchwiz arayuzu o eski veya ara model samsung cihazlarda oldugu gibi degil artik ana modellerde stabil ve kararli calismakta. Ozellikle bu durum 3gb ram devrinin basladigi samsung note 4 ile basladi. Sadece ram den kaynaklanmiyor tabiki bu durum. Yazilimsal optimizasyon da cok onemli. Samsung bu arayuz optimizasyonunu samsung note 4 ve note 5 modellerinde basarili bir sekilde gerceklestirdi.

O nedenle bence bir para veriliyorsa bunun karsiligini donanimlsal olarak bir guc ile almak gerekiyor. Bunin icinde note 5 fiyatina gore en iyi donanimi verdigi icin en mantikli tercih olur.
Alakanızdan ötürü teşekkür ederim. Note 5i pek düşünmeme nedenim büyük olması ve spenini kullanmayacak oluşum. Şuan s6 edge alırsam 2-3 ay sonra pişman olur muyum sizce? Çabuk karar verip pişman olmak istemiyorum o yüzden konuyu açtım. Zaten samsung düşünmemin tek sebebi edge ekranı :).

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Bende de s3 var. Rom attım çok stabil bir şekilde çalışıyor. Bataryası çok daha uzun gidiyor ve Android lollipop kurulu. Bence rom atın ve s7nin çıkmasını bekleyin. Tahminimce şubatta en geç martta çıkar diye umuyorum.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
S6 edge plus dusundunuz mu ?
5.1, 5.2 inç üzerleri gözüme kaba ve büyük geliyor nedense. Ve de en büyük ekranlı kullandığım telefon yine 5.1 inç (One m8).

Bende de s3 var. Rom attım çok stabil bir şekilde çalışıyor. Bataryası çok daha uzun gidiyor ve Android lollipop kurulu. Bence rom atın ve s7nin çıkmasını bekleyin. Tahminimce şubatta en geç martta çıkar diye umuyorum.
Rom atma konusunda en ufak bir bilgim yok. Anlamıyorum o rom, root tarzı şeyleri. Yapmadım da hiç. Aslında elimde eski s3üm var da onda öğrenebilirim bozmamak şartıyla :D.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
5.1, 5.2 inç üzerleri gözüme kaba ve büyük geliyor nedense. Ve de en büyük ekranlı kullandığım telefon yine 5.1 inç (One m8).

O zaman s6 veya s6 edge alin tabi tasarimsal kriterleriniz onemli. Bu aralar s6 nin fiyati 1850 tl civarina dustu. ona gore s6 edge de duser yuksek ihtimal. Simdiden hayirlisi olsun diyelim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Htc one m8 cihazımı satıp almayı düşünüyorum. Cihazım değer kaybeder diye şimdi almayı düşünüyorum. Zaten s7yi beklersem s7 alırım.:D

2.500e vatanda buldum. İnternetten istetemem malesef. Bu tür büyük şeylere güvenemiyorum.

O zaman al kardeş

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125

Browni34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6 EDGE 64gbkullanıyorum çok memnunum fanboy yorumlara aldırış etme pişman olmazsın. , büyük ekran seviyorsan bütçen yeyrtliyse edge Plus alabilirsin

CaStRoLL

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
S6 edege ilk çıktığında almıştım 4 ay cıvarı kullandım sornasında satıp iphone 6 aldım androidten sonra ios çok sıkıcı geliyor sonrasında onuda satıp m8 kullandım şuan ise yine m8 i satıp s6 edge kullanıyorum ekran ve kasa olarak gerçekten s6 edge üzerine sadece abisi s6 edge plus derim ayrıca cihaz öyle eski Samsung efsaneleri gibi çok fazla şişme olmuyor pişmaz olmazsın. S6 edge al

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
alınır s7edgeyi beklıyoıruz :)

CaStRoLL

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
buyurun s7 edge cihaz dubai de bir online alışeriş siteside gün içerisinde satışa sunulmuş cihaz ayrıca 3600 MAH bataryası ve Type C olma olasılığı var

CaStRoLL

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
s7 edge fotoğrafıda var ama fotoğraf nasıl atıldığını bilmiyorum yoksa gönderirdim

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S3 ten s6 ya evrimsel donanim ve arayuz yenilemesi yapti samsung s6 edge de alabilirsin note 5 de keyfin hangisini isterse tek fark ram farki ancak 3 gb ram cok yeterli bir ram zaten. S6 edge plusta alabilirsin