• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung S6 edge alınır mı

Emre 1905

Asistan
Arkadaşlar Samsung Galaxy S6 Edge almayı düşünüyorum. Telefon hakkındaki düşünceleriniz nedir. Alınır mı yani. S7 edge ile aralarında çok bir fark var mı. S6 edge S7 edge kıyasla ucuz olduğu için almayı düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Kardeş ben olsam s7 edge alırım ya da s8 i beklerdim yılbaşında çıkacakmış zaten s6 edgenin ekranı küçük kalıyor ama kesinlikle ikiside çok şık

O kadar para vermem dersende s7 al bence yeni güncel telefon s6 edgeye göre.

Sadece batarya için bile s7 edge alınır s6 nin batarya performansı çok kötü ayrıca note 7 felaketinden sonra hala samsungun en gözde cihazı s7 ve s7 edge

Güncellik bakımından S7 Edge daha mantıklı bir cihaz tabikide ama maddi bakımdan ve sabırdan yana sorununuz yoksa yılbaşında gelecek S8'i bekleyebilirsiniz.

Bir de samsung note 7 den sonra s7 ye önem vermeye başladı mavi rengi de çıkacakmış. S7 güzel durmuyor edge çok havalı duruyor. S8 de iris tarayıcı falan da olacak heralde onun için beklersen s8 i bekle snapdragon 830 falan heyecanlandırıyo açıkcası[emoji4]

Arkadaşlar Samsung Galaxy S6 Edge almayı düşünüyorum. Telefon hakkındaki düşünceleriniz nedir. Alınır mı yani. S7 edge ile aralarında çok bir fark var mı. S6 edge S7 edge kıyasla ucuz olduğu için almayı düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
batarya performansı hariç gayet iyi kardeşim ama tabi ki s7 edge her konuda daha başarılı.

S6 serisinde batarya sıkıntısı mevcut. Bütçeyi arttırma şansınız varsa s7edge-S7 almanız hatta ithalatçı bile almanız daha mantıklı.

S7 değe çok daha iyidir cihaz s7 edge al s6 ilk çıktığında sıkıntılıydı daha güncel donanım var s7 edge

s6 alacağına note 5 almanı tavsiye ederim kavìsli yanları daha çabuk aşınıyor.

S7 edge alacak bütçen varsa onu al bence ama S6 yerine note 5 alsan daha iyi olur.

S6 edge alınmaz artık bu saatten sonra. S7 edge al. Aradaki fiyat farkına değer.