Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar benim cihazım son sürüm güncel burda bi japonca program var farkındaysanız kaldıramıyorum silemiyorum bi program indirdiğimde karşıma çıkıyo sürekli nasıl silebilirim bunu [IMG
][/IMG]
Sanırım senin cihaz ya Türkiye den alınmadı ya da yabancı bir rom çalışıyor üzerinde. O japonca/çince/korece, artık hangi dil ise bilmiyorum, program rom içinde çakılı.
Ayarlar, Genel Sekmesinden
Uygulama Yöneticisine giriyorsun.
Ekranı sağdan sola doğru kaydırarak HEPSİ sekmesine gelip, O programı buluyorsun ve üzerine dokunuyorsun. Açılan sayfadan Devre Dışı butonuna basarak uygulamayı devre dışı bırakabilirsin.
Sonrasında o program artık bir daha karşına çıkmaz.
arkadaşlar benim cihazım son sürüm güncel burda bi japonca program var farkındaysanız kaldıramıyorum silemiyorum bi program indirdiğimde karşıma çıkıyo sürekli nasıl silebilirim bunu [IMG
][/IMG]
][/IMG]