Samsung S4 Yardım Edermisiniz..

noqtahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim cihazım son sürüm güncel burda bi japonca program var farkındaysanız kaldıramıyorum silemiyorum bi program indirdiğimde karşıma çıkıyo sürekli nasıl silebilirim bunu [IMG
] [/IMG]

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sanırım senin cihaz ya Türkiye den alınmadı ya da yabancı bir rom çalışıyor üzerinde. O japonca/çince/korece, artık hangi dil ise bilmiyorum, program rom içinde çakılı.

Ayarlar, Genel Sekmesinden

Uygulama Yöneticisine giriyorsun.

Ekranı sağdan sola doğru kaydırarak HEPSİ sekmesine gelip, O programı buluyorsun ve üzerine dokunuyorsun. Açılan sayfadan Devre Dışı butonuna basarak uygulamayı devre dışı bırakabilirsin.

Sonrasında o program artık bir daha karşına çıkmaz.

marsli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim cihazım son sürüm güncel burda bi japonca program var farkındaysanız kaldıramıyorum silemiyorum bi program indirdiğimde karşıma çıkıyo sürekli nasıl silebilirim bunu [IMG
] [/IMG]

Japonca olduğunu nerden biliyosun :D

muhtelemen telefonununda kore romu vardır kore çıkışlı bir telefondur bu senin için daha iyi

kailan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Du battery programını indir onda hemen hemen herşeyi silme imkanı veriyor bi dene istersen

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
] [/IMG]
Cihaz yurtdisindan turkiyeye gelmistir devre disi birakabilirsin