Samsung S4 Oyunlarda Kasma

ayberk1354

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende S4 var 3,4 aylık fakat mortal kombat, asphalt 8 de arada kasıyo neden acaba?
Abimde note 3 neo var onda mortal kombatta 1 gram kasma yok bende kasma oluyo arada.
Neden böle oluyo yardım lütfen :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Mortal combatta kasmasi normal asphalt 8 için ise ayarlari kurcalayin. Snapdragon 600 maalesef full hd de istenen performansı veremiyor

ayberk1354

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Demek hd olsaymış kasmıcaktı :) Abimde note 3 neo var onun işlemcisi daha düşük s4'den ama hd olduğu için kasmıyo.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar bende S4 var 3,4 aylık fakat mortal kombat, asphalt 8 de arada kasıyo neden acaba?
Abimde note 3 neo var onda mortal kombatta 1 gram kasma yok bende kasma oluyo arada.
Neden böle oluyo yardım lütfen :)
bende o oyunları oynuyorum bende sorun yok gayet iyi oynatıyor modern combat hariç ama onu oynamadım full hd oldugu için gpu pek yetmiyor s4 de ondan biraz ama mortal combat belki tam optimize değildir ben şimdiye kadar gta sanandreasta kastıgını gördüm s4 ün oda full ayarlarda düşükte kasmıyor...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Demek hd olsaymış kasmıcaktı :) Abimde note 3 neo var onun işlemcisi daha düşük s4'den ama hd olduğu için kasmıyo.
note 3 neo nun işlemcisi 1 tık daha iyi s4 den ama ekran hd oldugu için sorun olmuyor...

ayberk1354

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben aslında mortal kombat kasmıyo gayet akıcı fakat bazı belirli kısımlarda kasıyo mesela ermac skillerinde felan yeşillerde özellikle ve bide oynadıysan mortal kombatı yardımcı alıyosun ortaya basarak geliyo işte basınca gelirken kasıyo orda acaba oyunun hatasımı bilmiyorum inşallah öledir.Modern combatta bende sorun yoktu.

Ve şunu anlamıyorum daha sonradan aklıma geldi oyun bazen aşırı akıcı oluyo bazen arada kasıyo anlamadım :) deminde öle oldu mesela açtım mortal kombatı gayet akıcıydı.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Çözünürlük işlemciye yük bindirir, HD ile Full HD arasında baya fark var haliyle istenilen performansı yakalayamazsınız.

Oyun yapımcıları grafik ayarlarından ziyade çözünürlük içinde ayar koysalar çok tatlı olur bence.

ayberk1354

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bişey sorcam mortal kombat nedense arada kasıyo bazen kasmıyo neden böle oluyo onu anlamadım :))

ayberk1354

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki ama bazen baya akıcı oluyo bazende biraz kasıyo bunun nedeni ne peki tamam optimizasyon sıkıntısı olabilir kasmasında ama bazen kasmıyo :D