Samsung S4 mu Lg G2 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

craytekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu iki telefon arasında kararsız kaldım simdi g2 piyasaya yeni girecek 25 eylül sanırım sorun yok ancak özellık bakımıdan s4 du ezip geçiyor resmen işlemcidir bataryadır ve benzeri ancak sımdı s4 dun de hakkını yememeli sensörleridir baya iyi arkadaslar sımdı lg g2 nasıl bir telefon s4 den sensör bakımıdan nasıl ileride veya geride özellık bakımından bilmedımız özellıklerı yani işlemci farkını filan biliyoruz hangi özellıklerı hangi telefonun daha agır basar arkadaslar iki telefondan bırını 1 2 haftaya alacam sımdıden tesekurler arkadaslar lütfen bide malzemeleri hangısı daha saglamdır her konuda ayrıntılı bilgi burda paylasırsanız sevınırım ins kararımı bu konudan sonra siz degerli üye ve adminlerden alacagım mesajlardan sonra verecegım sımdıden herkese tesekur ederim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
işlemci grafik işlemci konusunda g2 s4 ü ezer s4 de sensörler kamera konusundada s4 g2 yi ezer geçer ben s4 kullanıyorum bi sıkıntısı yok gayet iyi zaten hız konusunda atla deve kadar fark yok hızı süper takılma donma vs yok güncelleme bakımından s4 daha iyi yani daha çok güncelleme alır LG güncelleme konusunda cimri saglamlık ikiside polikarbon hemen hemen aynı ekranlar gorilla glass 3 YANİ TELEFONU SEN KULLANCAKSIN FARKLAR BUNLAR....

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
LG G2 şuan daha iyi gözüküyor tabiki.
Herkezse s4 olması da kötü herkezde aynı telefon sen farklı olaiblirsin birde g2 de OIS li kamera var.

s3 kullanıcısı olarak artık samsung kullanmak istemiyorum sanırım apple geçeceğim.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Lg lg2 ile s4ü karşılaştırmak bence mantıksız. Azcık incelemelere bakarsanız lg almanız gerektiğini farkedersiniz. Lg g2 ile kıyaslanması gereken telefon xperia z1

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
lg g2'nin fiyatına göre özellikler çok iyi.bende g var ve çok güzel.lg artık güncelleme konusunda sıkıntısı olmadığını söyleyebilirim.snapdragon 800 işlemci ile zaten s4 karşılaştırılmaz.Headhunter'ın dediği gibi z1 ile karşılaştırılır.bu arada Sağlamlık Olarak Tabiikide Lg G2.Neden Dersen Aslında Her İkiside Kırlır Fakat Bence G2 Daha Sağlam.2GB Ram Yetiyor.Bu Arada s4 Alacaksın Diyelim 16 GB 1799 TL.Lg G2 Alacaksın 16 GB 1599 Tl.Ayrıca 32 GB 1799 TL.Önerim G2.

craytekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg cazip geliyorda sensör olarak ne kadar geri s4 den onu merak ediyorum pek sensorlerı açıklayamamıslar donanım olarakda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sensör olarak bir geriliği yok. Mesela S4'de elini ekranın üstünden gezdirilerek fotoğraflarda gezinebiliyorsun ama kimse kullanmıyor gereksiz bir olay. S4'de KAFANIN pozisyonuna göre ekranı otomatik aşağı ve ya yukarı kaydırıyor ki bence gene son derece gereksiz. İnsan bu özellikleri bir iki defa hava atmaya kullanıyor sonra pil yediğini görüp kapatıp bir daha da kullanmıyor. O yüzden Samsung'un telefona kattığı pek bir şey yok aslında. Eğer oyun odaklı düşünüyorsan LG güzel ama güncelleme olarak da Samsung. Yalnız android güncellemelerinin de 4.0'dan sonra çok birşey değiştirdiğine inanmıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2 nin 16 gblık hafızasından kullanıcıya ne kadarı kalıyor micro sd kart takılamıyor sırf bu yüzden vazgeçip s4 alabilirim çünkü bildiğim kadarıyla çoğunu sistem kendi kullanıyor tam olarak ne kadarı olduğunu bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
S4 ün sensörleri eksik işlemcisi ve grafik birimi daha yüksek + arayüzü tasarımı ve birçok özelliği arak modeli G2

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
emin ol o sensörleri kullanmayacaksın.:thumbdown:
kulağa hoş geliyor ama bende dahil kullananı görmedim.adam akıllı çalışsalar dahi pratik değil ve bataryadan yiyor.

s4 şimdiden eskidi ne yazıkki

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tabiki lg g2. g2 nin tek kötü tarafı bence arayüzü. lg arayüzden kaybediyo. Sonyde öyle bana göre. sony ile lg nin arayüzlerini hiç beğenmedim şu ana kadar. ama lg g2 performansına göre çok ucuz 16 gb 1599tl.

ismail41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g2nin 32gb tını teknosanın internet sitesinde göremedim bu konu hakkında bilgisi olan varsa yanıtlasın bide 32gb başka bir yerde satılıyorsa bilgi verirmisiniz acilllll lazımmmmmm ??????????????????????????????

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Lg g2 al derim
Not:galaxy s4 kullanıcısıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş g2'nin sadece snapdragon 800 2.26 ghz işlemcisi yeter, arkadaşlsrın da dediği gibi s4'ün farklı birçok sensörünü kullanmayaaksın bile, g2 candır...

Reaksiyon puanı
16,128
g2 daha iyi duruyor yani özellikleri daha iyi kasası da fark atar s4'e.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG G2 tabikide , 3000 mah pil , 13 mp OIS kamera yeni tasarım ve dayananıklılık yani S4 çöp zaten LG ilk telefonum L7 ve kaç kere boy mesefamden 1.83cm den düştü allaha şükür bir kırılma vs ezilme bile yok ekranda çizik hasar veya dokunmatıkte sorun bile yok sağlamlık ve güçün birleştiği tek nokta = G2

amrabat49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
he y kadir bey siz s4 ün kamerasına çok mu güveniyosun lg g2 de ois var s4 te norma lkamera var ve bnn s4 kullanıcısı olarak s4 ü tel. saymıyorum nedenmi: çünkü belli bir yerde kasılıyor ve samsung yazıları kalkıyor ve rehbere4 sniyede giriyor biliyormusun samsungun devri bitti artık isterse s5 çıkarsın fayda etmez lg g2 bundan snra tahta oturabilecek en güçlü adaylardan nederler bilirsin.. fakirlik elini cebine attıgında boş olması deil elini çıkardıgında bir s4 gibi bir telin olmasıdır..

den1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16 GB modeli kullanıcıya 10 GB depolama alanı olarak geliyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lg g2 nin 16 gblık hafızasından kullanıcıya ne kadarı kalıyor micro sd kart takılamıyor sırf bu yüzden vazgeçip s4 alabilirim çünkü bildiğim kadarıyla çoğunu sistem kendi kullanıyor tam olarak ne kadarı olduğunu bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

16 GB modeli kullanıcıya 10 GB depolama alanı olarak geliyor.

Bugün 2 tane 32 GB almış biri olarak ara yüz konusunda son derece başarılı olduğunu söyleyebilirim. Isınma sorunu yok 45 dakika kadar aralıksız kullandım sorun yaşamadım. Performans konusunda şu anda gerçekten çok başarılı. Android olmasının zamanla verdiği yavaşlık ne derece olur bunu ilerde görebiliriz. Pil konusunda zamanla anlaşılacak bir durum. En çok beğendiğim özelliği kumandası olan her cihazı kontrol edebiliyorsunuz. Kamera için s4 daha iyi diyen arkadaş hiç karşılaştırmaları ve incelemeleri izlememiş belli markacı olarak yorum yapmış. Daha önceden LG kullanmadım ama bu özelliklerde bu fiyata çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Bana göre S4'ü elinize aldığınızda dandik malzeme havasına katlanmamak için bile G2 alınır derim.
Saygılarımla...

Reaksiyon puanı
16,128
s4'e dandik demeyelim de g2'nin ondan daha iyi olduğunu görmemek için kör olmak gerek sadece samsung daha iyi reklam yapıyor reklam şirketi olunca...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ne güldürdün beni ya. fakirlik s4 kullanmak demek :)) bence sende s4 yok sırf çamur atmak için buralarda milletin kafasını karıştırıyosun. sen lg kullandın mı ? nokia 3310'la yılan oyna sen

Reaksiyon puanı
16,128
bende ne s4 ne s3 ne s2 ne s nede iphone2g,3g,3gs,4,4s,5 var ch@t527 var fakir ötesi çapulcuyum galiba...
lg g2 daha iyi duruyor yoksa galaxy mega,note3,s4 de iyidir.

bende ne s4 ne s3 ne s2 ne s nede iphone2g,3g,3gs,4,4s,5 var ch@t527 var fakir ötesi çapulcuyum galiba...
lg g2 daha iyi duruyor yoksa galaxy mega,note3,s4 de iyidir.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
S4 G2 ile yarışamayacak bir telefon ayrıca fiyatı daha uygun tabikide LG G2

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
o kadarda abartmayın sanki yorumu öyle bir yazmışsınki s3 den bahsediyormuş gibi yazmışsın lg g2 peformans olarak 5 ise s4 de 4 yani aradaki fark bu kadar abartmayın.

Abartmıyorum. Şu anda fiyatı ile birlikte en iyi cihaz G2'dir daha S4'ün gpusunda open gl 3.0 yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...