SAMSUNG S4 MİNİ AÇILMIYOR

charity

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon ben whatsapptayken birden kapandı sonra ekranda sistem yükleniyor gibi birşey yazdı daha sonra kapandı tekrar açmayı denediğimde telefon açıldı birden uyarı vermeye başladı android.com durduruldu diye daha sonra kapandı ve açılmadı.Telefon şarja taktığımda titriyor fakat ekran hiç bir türlü açılmıyor aynı şekilde güç tuşuna basıp açtığımda da sadece titriyor. Ne yapmalıyım???

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Dostum cihazının yazılımı 4.3 üzerimiydi? 4.3 üzeriyse samsung Kies 3.0 indiriyorsun acil yazılım kurtarma seçiyorsun oradan senden tam model adı ve seri numarası isteyecek istenilen her bilgiyi doğru bir şekilde giriyorsun cihazının yazılımını program indiriyor ve otomatikman cihaza kuruyor, bu işlem yapılırken cihaz içindeki verilen kayıp olabilir bunu unutma. Eğer bu dediğim adımı yaptığın halde cihazın açılmıyorsa ve cihazın garantisi varsa hiç uğraşmadan servise bırakmalısın.

charity

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum cihazının yazılımı 4.3 üzerimiydi? 4.3 üzeriyse samsung Kies 3.0 indiriyorsun acil yazılım kurtarma seçiyorsun oradan senden tam model adı ve seri numarası isteyecek istenilen her bilgiyi doğru bir şekilde giriyorsun cihazının yazılımını program indiriyor ve otomatikman cihaza kuruyor, bu işlem yapılırken cihaz içindeki verilen kayıp olabilir bunu unutma. Eğer bu dediğim adımı yaptığın halde cihazın açılmıyorsa ve cihazın garantisi varsa hiç uğraşmadan servise bırakmalısın.
dediğin gibi kies i yükledim acil yazılım kurtarmayı da seçtim fakat orda benden bilgi istemedi 'acil durum kurtarma cihazlarının listesinden cihazınızı seçin tarzı bişey yazdı yani burda ne yapmam gerekli ?

ömer gülmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kies den rom atarsınız ama ana kart ustune rom atarsınız fazladan buda ek alan alır durmadan hata alırsınız sonuc olarak sıkıntı buyuk bazen ana kart degısıklıgıne kadar gıdebılır bu sorun yanı telefonu en temızınden satmak mantıklı garantısı olsa dahı ana kart degısımınden sonra o kartın numarası garantı olmadıgı ıcın sonuc olarak telefonunuz garantı dısı kalacaktır aynı sorunu bende yasadıgım ıcın bılıyorum.