Samsung S4 Eski Sürüme Geri Dönmek

ayberk1354

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim S4'de Rusya 5.0 var fakat ben tekrar Türkiye Romuna dönmek istiyorum hatta 1 hafta önce sammobiledan 4.4.2 indirdim galiba sorunluydu türkiye romu olduğu halde İngilizce olarak başlıyordu, değişik uygulamalar vardı, telefon sim kartı okumuyordu gibi hatalar vardı o yüzden bende tekrar Rusya Romuna geri döndüm acaba sammobile'dan 4.3 romunu indirsem 4.4.2 güncellemesi telefona gelirmi ?

http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9500/TUR/ Bu linkdeki 2.Romu indirdim kesinlikle sorun var 2 kere yaptım çünkü hep hatalı oldu 3.olanı indirsem acaba güncelleme gelirmi ?

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar benim S4'de Rusya 5.0 var fakat ben tekrar Türkiye Romuna dönmek istiyorum hatta 1 hafta önce sammobiledan 4.4.2 indirdim galiba sorunluydu türkiye romu olduğu halde İngilizce olarak başlıyordu, değişik uygulamalar vardı, telefon sim kartı okumuyordu gibi hatalar vardı o yüzden bende tekrar Rusya Romuna geri döndüm acaba sammobile'dan 4.3 romunu indirsem 4.4.2 güncellemesi telefona gelirmi ?

Firmware for Samsung GT-I9500 - SamMobile Bu linkdeki 2.Romu indirdim kesinlikle sorun var 2 kere yaptım çünkü hep hatalı oldu 3.olanı indirsem acaba güncelleme gelirmi ?
bir şey soracam bende 5.0 ruyayı kullanıyorum niye değiştiriyorsun geri gayet iyi 4.3 sürümünü bul sonra 4.4.2 yi kurarsın yada 4.4.2 li olanları dene hangisi oluyorsa kur...

ayberk1354

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yada kurmıyım Türkiye 5.0 gelince Rusya 5.0 üstüne direk kurabilirim değilmi ?

Bide garantide sıkıntı çıkartırmı 2,3 kere rom attım çünkü.

ayberk1354

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar acil yarım gerek şuan Firmware for Samsung GT-I9500 - SamMobile burdaki 3. olan romu indirdim 2.olanı önceden kurmuştum sorunlu diye bundada sorun çıktı önce romu kurdum odinde pass çıktı çıkarttım vs 5-7 dk oldu sürekli samsung logosunda kaldı yanıp sönüyo sürekli samsung logosu bende önceki yaptığım şeyi yaptım bataryayı çıkarttım hard reset yaptım açıldı fakat yine sorunlu açıldı Ana bant sürümü Bilinmeyin diyo.Yazılım Güncelleştirmesi işleme başarısız diyo ve sim kartı okumuyo ne yapmalıyım?

ayberk1354

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galiba daha farklı bişeyler yapmam gerekiyormuş kitkata dönerken herkesde oluyomuş.O yüzden türkiyeye gelmesini beklicem onu indirip kurarım o zaman sıkıntı olmaz.