Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardesim burada o kadar yazilip cizildi sahtemi degilmi konulari acildi hatta adamin s3 kutusundan sahte iphone cikti daha neyin kafasi bu 399 tl ye birak s3 olmasini , s3 mini bile yok bu fiyata tabiki sahte akil var mantik var.sitenin adida zaten bilinmedik dandik sitelerden biri.teknosa bimeks mediamarkt falan olsa ki bu fiyata o telefonu satmazlar hadi neyse dicem.
Sevgili kardeşim nerde yaşadiğini bilmiyorum ama böyle çakma telefonlar (hemen hemen bir çok pahali modelin var ) istanbul tahtakale de iyi bir pazarlikla 150.-(yüzelli) tl' ye alabilirsin. Ben oğluma çakma n9 aldim ne wifi var ne de wap var. Imei ler klonlu, ses bile düzgün çikmiyor. Aman sakin bulaşma. Bir sürü güvenilir site var (özellikle önce teslim al sonra öde sistemli) git oradan 12 ay taksitle al.
Bizim Anlatmakla Dilimizde Tüy Bitti Arkadaşım Piyasa Fiiyatı 1200 tlden yüksek Olan Bir Telefon Nasıl Olurda 399 tl düşer Akıl Var Mantık Var Biraz Düşünsen Araştırsan Sahte Olduğunu Her Türlü Anlarsın Büyük Teknoloji Marketleri Neden Bu Fiyata Satmıyor
arkadaşlar samsungun türkiyedeki tek satıcısı telpadır ,ürünlerinizde telpa,kvk,genpa malı değilse o ürün istanbul garantili dediği tedarikçi firma garantisinde cihazı yolladığınızda geri bile gelmeyebilir yurtdışından getirtip yasal yolla kayıt ettiriyorlar sadece akakce ucuzu falan bunlara inanmayın mağaza kayıttan sizinde eticaret siteniz varsa orada ürün listeleyebilirsiniz bu kadar basit