Samsung s3 mini whatshap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmet g
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmet g

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar

s3 mini kullanıyorum whatshap tan gelen resimleri o an görüyorum fakat tekarar whatshap a girip göermek istediğimde resimleri açamıyorum. telefonumda internet ile ilgili bir sıkıntı yok fakat bu sorununu neden olduğunu anlayamıyorum sms ile gelen resimleri de tlf açmıyor.. clean master cm securty ve battery doctor programları kullanıyor olmam buna sebep olabilir mi? saygılar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
o uygulamalarda temizleme yaparken resimleri siliyorsun telefonundan clean master gibi uygulamalarda temizlik yaparken resimlerden tiki kaldır

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Clean master Whatsapp'daki verileri siliyor olabilir mi?

Clean master temizlik yaparken hangi dosyaları temizleğine baksanız belki yardımcı olur.

ahmet g

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
clean master cm secrty ve batteryy dctor gibi uygulamalar gerçekte telf da bi işe yarıyor mu? daha iyi bişey tavsiye edermisiniz? telf orj. de yuklu NQ mobile securty var fakat türçe menüsü yok.. sizce telf güvenliği ve hızlandırmak için ne kullanmalıyım??

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Cm gibi programlar program onbellekleri disinda icindeki bazi verileri de silebilir tavsiyem cm yerine ccleaner kullanin onda bir sorun yok