SAMSUNG S3 Mini Telefonum Kapandı Açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan green41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

green41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi günler arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar dilerim.Konuya gelince bugün s3 mini telefonumla internette surf yaparken telefon birden kapandı.Tekrar açmayı denedim fakat nafile ne yaptıysam açılmadı. Bir kaç telefoncuya sordum sarjı yok dediler fakat sarj oluyo hatta şuan sarjı %90'larda ve sarj oluyor ama ne yazık ki açılmıyor.Bir diğer telefoncuda 1 saat süresi 40 tl masrafı var dedi sanırım yazılım yükleyecekti.Başka bir arkadaşa sordum telefon kısa devre yapmış dedi yazılım güncellenmesi gerekıyor dedi.Şimdi garanti kağıdını bulamadım kendim yapmayı deniyeceğim recovery menüsüne girse format denicem ama ölü gibi hiçbir işlem yapmıyor sadece sarj oluyor ne olur yardım edin arkadaşlar ne yapmam gerekiyor nasıl yazılım yükleyebilirim..Telefon hiçbir şekilde açılmıyor samsung yazısı gelmiyor.:cursing:

ahmet4545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bataryayi cikarip tekrar takarmisin kardesm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bataryada sorun olabilir yeni batarya almayı deniyebilirsin kardeşim.

green41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bataryayı kaç kere çıkartıp taktım sorun o değil

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Download moda girip orjinal yazılım yükle

green41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Download mod'a nasıl gireceğiz ?

ahmet4545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baska batarya varsa onunla acmayi dene telefonu kardesm

green41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hiçbir şekilde telefon tepki vermiyor dediklerini benden biliyorum denedim ama olmuyor

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
[video=youtube;7R_1sbJephs]https://www.youtube.com/watch?v=7R_1sbJephs[/video]
videosuda burada

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yahu ses kısma home açma kapama tuşu işlem görmüyor ki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yahu ses kısma home açma kapama tuşu işlem görmüyorki

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
O zaman o cihaz üzülerek söylüyorum anakart yanmış yada jtaglık olmuş :(

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
telefoncuya verme Samsung servisi bul ona ver adam akıllı yapsınlar burdan zor çözüm bulursun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benımkıde suanda acılmıyo delircem bataryayı çıkardım olmuyo bi telefoncu bataryanın dıslı kısmına dilini değdir sıcakta soğut şarja tak dıyodu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mini kullanıyordum webde gezinirken kapandı açtım samsung yazısı çıktığında mavi bi logao var normalda sesin o kısımda gelmesi gerekirken normal samsung yazısında çıktı bi kaç kere kapatıp açtım ama zaten güç düğmesine basınca yeniden başlatıp yine aynı yerde kalıyordu sonra bunu bikaç kez deneyerek telefonu açabildim ama gene 4 dk sonra tekrar kpandı bu sefer açılmadı baktığım kaynaklarda bunu bütün s3 minilerde telefonu aldıktan 150-200 gün sonra olmaya başlıyormuş ve bunun uluslararası bir sıkıntı olduğu söyleniyor garanti belgesini yılını geçmemiş samsung servise götürmeyi düşünüyorum fakat onlarda en hızlı 15 günde gelir diyorlar gerçekte ne kadar hızda gelir? burdaki denilenleri yapmayı düşündüm fakat kalıcı arza çıkar düşüncesiyle deneyemedim. zaten yapamam telefon tepkiye etki demiyor. bunlala uğraşmaktansa servise götürmeyi düşünüyorum. herzaman böyle olursa nasıl başa çıkacağım bu telefonla anlamadım. :cursing::(:helpsmilie:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya telefonum kilidini girer iķen ekranı aniden çizik çizik oldu ve bende bataryayı çıkardım taktım sonradan hiç açılmadı lütfen yardım edin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bakn şimdi telefon komple kapadı hiç açılmıyor download modunada girmiyor giç hiç açılmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonun btrya yuvasında birşey olmadığına emin olun ve bataryanın ucundakı altın renkli yerinin küflenip pislenmemesine özen gösterin ve telefonun batarya yerindeki o 3 tane dişlilerin yamuk ve kopmuş olmadığna dikkat edin birde iğrenmiyorsanız telefonun bataryasına dilinizi değdirin o sarı yere uyuşma gelirse batarya turp gibidir sorun telefonda olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tek gereken bir telefoncuya götürüp güç düğmesini yaptırman :thumbup:

kubra.halici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bende de oldu ya lütfen bi çözüm bulursanız bana da yardım edin

ahmet1254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fb1907fb Bilader bide bana bir el atsan Bende telefonu atım yere Telefon calışyordu sorna şarzı bitti Şarz doldurdum telefon hetten gitti Acılp kapaniyordu zor acılıyordu 1 gün sorna telefon gitti Acılımyor Battarya şişmişti sorna zayıfladı cvp.?

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
fb1907fb Bilader bide bana bir el atsan Bende telefonu atım yere Telefon calışyordu sorna şarzı bitti Şarz doldurdum telefon hetten gitti Acılp kapaniyordu zor acılıyordu 1 gün sorna telefon gitti Acılımyor Battarya şişmişti sorna zayıfladı cvp.?
Yahu kardeşim sen nerden buldun bu konuyu yeni konu aç ta 2014 ün konusu bu

Geyik0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah dilini deydir diyen arkadaştan razı olsun düzeldi çok teşekkürler