Samsung s3 açılmıyor

castiqate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar s3 kullanıyorum ve bugun güncelleme geldi kabul ettim ve 500 mb lik bir dosya indirdim kur dedim kurdu gibi gözüküyor tekrardan resetlendi acıldı
Samsung gtı9300 felan yazısı geldi ve arkasından SAMSUNG logosu cıktı ve öyle kaldı yaklasık 4 saatir öyle

Bir kac kere batarya cıkarttım ettim ne yazıkki telefon samsung yazısında kalıyor ne yapmam gerekiyor ??? güncellleme sonrası böyle oldu

mystroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ses açma home tuşu ve güç tuşuna basıp recovery moda alıp wipe seçeneklerini uygula büyük ihtimal düzelir olmassa telefonda yüklü olan en son yazılımı indir odin ile kur düzelir.

castiqate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ses açma home tuşu ve güç tuşuna basıp recovery moda alıp wipe seçeneklerini uygula büyük ihtimal düzelir olmassa telefonda yüklü olan en son yazılımı indir odin ile kur düzelir.

recovery de denedim hepsini ama hocam ne yazıkkı aynı . Odin ile nasıl kurulum yapabilirim daha önce hiç denemedim ve yapmadım cunku hocam

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam dün ben forumda konu actım ama kimse yardımcı olmadı baska yerlerden arastırıp hallettim işimi.

1- önce bunu indir : http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=25259
2- odin indir ve kur
3- telefonunu download moduna al ( ses kısma + home + power ) ve usb ile pcye bagla
4- odin programını aç. orada id com diye bir yer var onda sarı bir isaret geldiyse odin telefonu gormustur.
5- sağ alt tarafa doğru PDA yazısına tıkla ve indirdigin rom dosyasını bul ve seç ardından start butonuna tıkla.
6- kurulduktan sonra eğer yine açılmazsa wipe data particion falan yap.

elimden geldigi kadar anlattım umarım işine yarar