ARCANDY
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,696
Evet 14 ocakta tanıtılacak ama çıktığı zaman almaya değer mi? Ben almaya değer diye düşünüyorum
Neden?Bence alınmaz.
Pahalı onun yerine iPhone alınabilir.Neden?
10 bin tl civarı olucak deniyor 12 Mini almak yerine S21 Ultra almak daha mantıklıPahalı onun yerine iPhone alınabilir.
Evet hayırlısı artıkBence alınır ama tabi daha çıkmadan bir tahmin yapmak zor. Çıktıktan sonra bakarsın diyorum.
Alınmaz.Android alacaksan git OnePlus8 Pro al.10 bin tl civarı olucak deniyor 12 Mini almak yerine S21 Ultra almak daha mantıklı
Cihaz tanıtılsın ona göre yorumlarız.Benim S21 den tek beklentim bataryanın kullanım,bekleme(özellikle bekleme), hızlı şarj gibi noktalarda başarılı olması.Evet 14 ocakta tanıtılacak ama çıktığı zaman almaya değer mi? Ben almaya değer diye düşünüyorum
İşlemcinin Snapgradon olmasını unutmuşsun!Cihaz tanıtılsın ona göre yorumlarız.Benim S21 den tek beklentim bataryanın kullanım,bekleme(özellikle bekleme), hızlı şarj gibi noktalarda başarılı olması.
Abi Snapdragon işlemci benim tercihim ama yeni Exynosların performans konusunda iyi olduğu söyleniyor.Samsung S21 deki işlemciyi Termal soğutma sistemi ve iyi bir batarya yazılımı ile desteklerse S21 yılın en çok konuşulan cihazı olabilir.Samsung artık batarya bekleme sorununu çözmesi lazım.Ben dahil bu sorun yüzünden Samsung dan uzaklaşan çok insan var.İşlemcinin Snapgradon olmasını unutmuşsun!![]()
Valla ben bunu anlayamadım be Erencim, batarya bekleme sorunu ne ki?!Samsung artık batarya bekleme sorununu çözmesi lazım
Abi batarya bekleme demek senin cihazı kullanmadığın zamandaki pil tüketimi demek.Samsung cihazları ekran kapandığında (cihazı kullanmadığın zaman) çok pil tüketiyor.Bunu düzeltmelerini bekliyorum.Valla ben bunu anlayamadım be Erencim, batarya bekleme sorunu ne ki?!
Normal S21 bence hayal kırıklığı olacak. Plastik kasa ve full hd ekran ile gelecekmiş.Abi Snapdragon işlemci benim tercihim ama yeni Exynosların performans konusunda iyi olduğu söyleniyor.Samsung S21 deki işlemciyi Termal soğutma sistemi ve iyi bir batarya yazılımı ile desteklerse S21 yılın en çok konuşulan cihazı olabilir.Samsung artık batarya bekleme sorununu çözmesi lazım.Ben dahil bu sorun yüzünden Samsung dan uzaklaşan çok insan var.
Ben artık plastik miş,full hd miş bunlara bakmıyorum.Benim baktığım iki kriter var:1-Batarya bekleme 2-Termal soğutma sistemi Cihaz kapalı iken pil tüketimi İphone, Huawei, Oppo gibi markalarda olduğu gibi az olsun bide 120hz daki aşırı ısınmanın önüne geçmek ve iyi oyun performansı için termal soğutma sistemi olsun benim için yeterli olur.Normal S21 bence hayal kırıklığı olacak. Plastik kasa ve full hd ekran ile gelecekmiş.
Yani o bütçeye daha iyi telefonlar alınabilir şahsen tercih etmezdim ha illa android olacaksa s20 ailesinden tercih ederdimEvet 14 ocakta tanıtılacak ama çıktığı zaman almaya değer mi? Ben almaya değer diye düşünüyorum
S20 ailesi işlemciden dolayı sıkıntılı.Özellikle pil tüketimi konusunda insanı düşündürüyor.S21 de pil olayı iyi olursa alınır diye düşünüyorum.Yani o bütçeye daha iyi telefonlar alınabilir şahsen tercih etmezdim ha illa android olacaksa s20 ailesinden tercih ederdim
Aynen.S20 ailesi işlemciden dolayı sıkıntılı.Özellikle pil tüketimi konusunda insanı düşündürüyor.S21 de pil olayı iyi olursa alınır diye düşünüyorum.
Bu nasıl mantıktır? iPhone ucuz mu? XD.Pahalı onun yerine iPhone alınabilir.
Sahi ya, ben de o arkadaşa aynı soruyu soracaktım, unutmuşum.Bu nasıl mantıktır? iPhone ucuz mu? XD.
Onu bende anlamıyorum Apple ürünleri gayet kaliteli ve son kullanıcıya hitap eden ürünler buna itirazım yok ama neden söz konusu Samsung veya başka bir android üreticisi olunca ve yüksek fiyat sununca Apple alırım deniyor. Bana kalırsa iyi marka diye bir şey yok iyi ürün diye bir şey var kim iyi olanı ortaya koyarsa kazanır tek sorun aha şu Apple veya aha şu Samsung kafasından çıkıp Markayı değil ürünü incelemeleri ve eleştirmelidir yani şuanda çıkmamış yeni bir cihaza bu kadar olumsuz eleştiri yağdırılması normal değil. Önce çıkar sonra zaten olumsuzsa forumca gömeriz [emoji28] nedir bu acele anlamıyorum ummadık taş baş yarar bana kalırsa.Sahi ya, ben de o arkadaşa aynı soruyu soracaktım, unutmuşum.
Bu çürük elma sevdası milletin mantığını da çürütmüş anlaşılan!![]()
Bunun tek açıklaması var oda ikinci elde değer kaybetmemesi.İnsanlar özellikle iPhone kullanan kitlenin çoğunda her yıl yada 2 yılda bir cihaz yenileme olayı var.Onu bende anlamıyorum Apple ürünleri gayet kaliteli ve son kullanıcıya hitap eden ürünler buna itirazım yok ama neden söz konusu Samsung veya başka bir android üreticisi olunca ve yüksek fiyat sununca Apple alırım deniyor. Bana kalırsa iyi marka diye bir şey yok iyi ürün diye bir şey var kim iyi olanı ortaya koyarsa kazanır tek sorun aha şu Apple veya aha şu Samsung kafasından çıkıp Markayı değil ürünü incelemeleri ve eleştirmelidir yani şuanda çıkmamış yeni bir cihaza bu kadar olumsuz eleştiri yağdırılması normal değil. Önce çıkar sonra zaten olumsuzsa forumca gömeriz [emoji28] nedir bu acele anlamıyorum ummadık taş baş yarar bana kalırsa.
Kimse fanboy olarak görmesin OnePlus 8'de alınabilir.Bu nasıl mantıktır? iPhone ucuz mu? XD.
Evet doğru ama yinede yaklaşım yanlış biraz daha doğru yaklaşılması lazım en basitinden size soralım hocam sizce daha çıkmamış objektif testlerden geçmemiş kesin fiyatı belli olmamış bir cihazı gömmek doğrumu?Bunun tek açıklaması var oda ikinci elde değer kaybetmemesi.İnsanlar özellikle iPhone kullanan kitlenin çoğunda her yıl yada 2 yılda bir cihaz yenileme olayı var.
Kimse fanboy olarak görmesin OnePlus 8'de alınabilir.
Sahi ya, ben de o arkadaşa aynı soruyu soracaktım, unutmuşum.
Bu çürük elma sevdası milletin mantığını da çürütmüş anlaşılan!![]()
Tabiki hayır.S21 i görmeden net bir şey söylemek doğru olmaz.S21 i bende bekliyorum.Eğer termal soğutma sistemi olur ve bataryada bekleme olayı düzeltilirse S21 alabilirim.İphoneları (11 hariç) genel olarak bende beğeniyorum ama android cihazlarada bazen haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Evet doğru ama yinede yaklaşım yanlış biraz daha doğru yaklaşılması lazım en basitinden size soralım hocam sizce daha çıkmamış objektif testlerden geçmemiş kesin fiyatı belli olmamış bir cihazı gömmek doğrumu?