S20 fe cihazı almayı düşünüyorum fakat yazılımsal olarak güncelleme android 12 ye kadar galiba.Sorun yaşarmıyım uzun kullanmayı düşünüyorum 4-5 yıl gidermi.13,14 gelirmi acaba güncelleme?
Bu durumda alınmazmı.Siz 2.el ıphone demistiniz ama 2. El güvenemiyorum temiz bulmak ve pesin.Alternatif ne varSanmıyorum. Samsung'un yaptığı en son açıklamaya göre S22 serisine 4 yıl güncelleme desteğini sundular. Eski telefonların dahil olduğunu sanmıyorum.
Bu durumda alınmazmı.Siz 2.el ıphone demistiniz ama 2. El güvenemiyorum temiz bulmak ve pesin.Alternatif ne var
4-5 yıl zor ama 3 yıl gider.Güncelleme olayına gelince Samsung planlı eskitme konusunda en acımasız 3 markadan biridir.Cihazı alırsan güncelleme yapmayı düşünme derim.S20 fe cihazı almayı düşünüyorum fakat yazılımsal olarak güncelleme android 12 ye kadar galiba.Sorun yaşarmıyım uzun kullanmayı düşünüyorum 4-5 yıl gidermi.13,14 gelirmi acaba güncelleme?
S21 fe 4 yıl Android 5 yıl güvenlik alacak diye biliyorumSamsung'un son 4 yıl Android 5 yıl güvenlik güncellemesi vereceği cihazlar arasında değil. Fakat Android 13 ve 14'ü alır. 15 zor gibi.