Samsung s advance android 4.0 alacak mi?lütfen cevap yaziniz.

ekonomist44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung s advance android 4.0 alacak mi?lütfen cevap yaziniz.

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bir güncelleme alacak ama 4.0.4 mü yoksa 4.1 Jelly Bean mı bilinmez şöyle bir mantık kurabiliriz Galaxy Ace 2 için resmi 4.0.4 güncellemesi geleceği açıklanmıştı belki Ace 2 4.0.4 alır Galaxy S Advance ise Jelly Bean alabilir...

1 ay içinde tüm üreticiler hangi cihazlarına 4.1 sürümünü verip vermeyeceğini açıklarlar...

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
benim görüşümce alır çünkü üzerindeki işlemci ve ram etkili faktör

• Dual ARM cortex A9)
  • 1 Ghz Çift Çekirdek İşlemci
    yani bu özelliklere daha ne olsun haliyle alır
    ama bu cihaza bin lira para vereceginize gidin s2 alın daha ayi 1.200 liraya s2ler mevcut sıfır kapalı kutu

ekonomist44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında galaxy w ile s advance arasında kaldım.w nun android 4 güncellemesini almayacak olması s advance yöneltti beni. 3.7 inç ten 4.0 inç çıktım. s2 deki 4.3 inçlik boyuta baya büyük bana göre.

ilginiz için teşekkür ederim

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
aslında galaxy w ile s advance arasında kaldım.w nun android 4 güncellemesini almayacak olması s advance yöneltti beni. 3.7 inç ten 4.0 inç çıktım. s2 deki 4.3 inçlik boyuta baya büyük bana göre.

ilginiz için teşekkür ederim
rica ederim de hani 4,0 buyuklukte ki cihaz ile 4.3 arasında cok bırsey oldgunu sanmıyorum

grkm61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu telefonu kullanan arkadaşlar nasıl telefon acaba memnunmusunuz hızı dokunmatiği ekranı sesi kronik sorunları varmı reset atma vb. 768 ram olması oyunlarda falan sıkıntı çıkarıyormu?

ekonomist44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tek anlamıyla müthiş bir telefon daha doğrusu cep bilgisayarı :D mali 400 ün yeni verisini kullandığı için bazı oyunları destekli değil yazısı geliyormuş.Onuda google play store 3.7.11 güncellemesiyle düzelecek gibi gözüküyor.

almayı düşünüyor ama android 4 güncellemesini bekliyorum

grkm61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android 4 güncellemesi kesin gelecek mi? bende telefon almayı düşünüyorum 1000 tl ye kadar limitim var araştırıyorum bayadır motorola atrix al diyen çok oldu ama atrixi burda hiçbi dükkanda bulamadığım için yalan oldu yoksa onu alacaktım. şimdi htc evo 3d ve galaxy s advance arasında kaldım tabi eğer s2 nin 2. elini bulursam direk onu alıcam ama evo 3d ve bu telefon şuan için önceliğim.

ekonomist44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S Advance (Dual ARM cortex A9) S2 benzer işletimi var.Muhtemelen alacak ama henüz bir açıklama gelmedi.Okuduğum ve duyduğuma göre android 4.1 alacağı söyleniyor.

Dün okuğum habere göre htc android 4.1 işletim sistemini sadece çift çekirdekli telefonlara sunacak.
http://www.androidturkiye.net/2012/06/29/htcnin-4-1-jelly-bean-takviminden-ilk-bilgiler/

htc evo 3d çok ağır bir telefon(170 gr.)dur.

sana önerim sıfır bir telefon alman.(S advance ve s2)
fakat android 4.0.4 ve 4.1 sürümleri yerleşene kadar yani stabil olana kadar beklemen.çünkü geçiş dönemi içerisindeyiz.

bende bekliyorum :)

grkm61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S Advance (Dual ARM cortex A9) S2 benzer işletimi var.Muhtemelen alacak ama henüz bir açıklama gelmedi.Okuduğum ve duyduğuma göre android 4.1 alacağı söyleniyor.

Dün okuğum habere göre htc android 4.1 işletim sistemini sadece çift çekirdekli telefonlara sunacak.
http://www.androidturkiye.net/2012/06/29/htcnin-4-1-jelly-bean-takviminden-ilk-bilgiler/

htc evo 3d çok ağır bir telefon(170 gr.)dur.

sana önerim sıfır bir telefon alman.(S advance ve s2)
fakat android 4.0.4 ve 4.1 sürümleri yerleşene kadar yani stabil olana kadar beklemen.çünkü geçiş dönemi içerisindeyiz.

bende bekliyorum :)

anladım beklemek lazım fakat şöyle bi durum var benim şuan kullandığım telefon wave 2 bi tanış aracılığıyla konuştum bi telefoncuyla benim telefonu alacak üstünede 550 lira falan koycam 1000 1050 civarı bişe alacam benim korkum beklediğimde elimdeki telefonun fiyatı dahada düşecek bu sefer belkide o telefonu almicaklar bile ozman da telefon alamicam :D

birde bildiğim kadarıyla evo 3d ile s advance arasındaki farklar evo 1200 ghz çift çekirdek advance 1000 ghz çift çekirdek evo 1gb ram advance 768 gb ram bu farklar ilerde veya şuanda sıkıntı yaratırmı diye düşünüyorum.

ekonomist44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evo özellikleri güzel ama önce söylediğim gibi çok ağır.şahsen ben almazdım diye düşünüyorum.sonra tekrar takas işlemine başvurmayasın :)

768 mb ram ve 1000 ghz(çift) senin yapmak istedikleri rahatlıkla gerçekleştirecektir(.oyunlarda,uygulamalarda,...)

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-EVO-3D-vs-Samsung-I9070-Galaxy-S-Advance

bu adreste kıyaslamaları var göz atmanı tavsiye ederim ve sayfa aşağısında telefonlarla ilgili videolar var izlemende yarar var.

bada işletim sistemli telefonlardan da uzak dur :)

sonuç olarak bence en iyi tercih s advance

grkm61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evo özellikleri güzel ama önce söylediğim gibi çok ağır.şahsen ben almazdım diye düşünüyorum.sonra tekrar takas işlemine başvurmayasın :)

768 mb ram ve 1000 ghz(çift) senin yapmak istedikleri rahatlıkla gerçekleştirecektir(.oyunlarda,uygulamalarda,...)

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-EVO-3D-vs-Samsung-I9070-Galaxy-S-Advance

bu adreste kıyaslamaları var göz atmanı tavsiye ederim ve sayfa aşağısında telefonlarla ilgili videolar var izlemende yarar var.

bada işletim sistemli telefonlardan da uzak dur :)

sonuç olarak bence en iyi tercih s advance

o sitelere baktım ya karşılaştırmaları yaptım hep htc çok ağır ve kalın bu wave 2 bile cepte rahatsız ediyor adamı o çok fazla rahatsız eder ama heralde bende tercihi advanceden yana kullanacam o ikisi arasındaki özellik farkları pek birşey ifade etmiyorsa öle gözüküyor

battles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy S Advance'ye baktım Galaxy R'ye benziyor.Galaxy R'ye android 4.0 gelecek mi bir ara android 4.0 gelmeyecek denildi doğru mu acaba?

battles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir güncelleme alacak ama 4.0.4 mü yoksa 4.1 Jelly Bean mı bilinmez şöyle bir mantık kurabiliriz Galaxy Ace 2 için resmi 4.0.4 güncellemesi geleceği açıklanmıştı belki Ace 2 4.0.4 alır Galaxy S Advance ise Jelly Bean alabilir...

1 ay içinde tüm üreticiler hangi cihazlarına 4.1 sürümünü verip vermeyeceğini açıklarlar...
Galaxy S Advance'ye baktım Galaxy R'ye benziyor.Galaxy R'ye android 4.0 gelecek mi bir ara android 4.0 gelmeyecek denildi doğru mu acaba?