ekonomist44
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Samsung s advance android 4.0 alacak mi?lütfen cevap yaziniz.
rica ederim de hani 4,0 buyuklukte ki cihaz ile 4.3 arasında cok bırsey oldgunu sanmıyorumaslında galaxy w ile s advance arasında kaldım.w nun android 4 güncellemesini almayacak olması s advance yöneltti beni. 3.7 inç ten 4.0 inç çıktım. s2 deki 4.3 inçlik boyuta baya büyük bana göre.
ilginiz için teşekkür ederim
S Advance (Dual ARM cortex A9) S2 benzer işletimi var.Muhtemelen alacak ama henüz bir açıklama gelmedi.Okuduğum ve duyduğuma göre android 4.1 alacağı söyleniyor.
Dün okuğum habere göre htc android 4.1 işletim sistemini sadece çift çekirdekli telefonlara sunacak.
http://www.androidturkiye.net/2012/06/29/htcnin-4-1-jelly-bean-takviminden-ilk-bilgiler/
htc evo 3d çok ağır bir telefon(170 gr.)dur.
sana önerim sıfır bir telefon alman.(S advance ve s2)
fakat android 4.0.4 ve 4.1 sürümleri yerleşene kadar yani stabil olana kadar beklemen.çünkü geçiş dönemi içerisindeyiz.
bende bekliyorum![]()
evo özellikleri güzel ama önce söylediğim gibi çok ağır.şahsen ben almazdım diye düşünüyorum.sonra tekrar takas işlemine başvurmayasın
768 mb ram ve 1000 ghz(çift) senin yapmak istedikleri rahatlıkla gerçekleştirecektir(.oyunlarda,uygulamalarda,...)
http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-EVO-3D-vs-Samsung-I9070-Galaxy-S-Advance
bu adreste kıyaslamaları var göz atmanı tavsiye ederim ve sayfa aşağısında telefonlarla ilgili videolar var izlemende yarar var.
bada işletim sistemli telefonlardan da uzak dur
sonuç olarak bence en iyi tercih s advance
Galaxy S Advance'ye baktım Galaxy R'ye benziyor.Galaxy R'ye android 4.0 gelecek mi bir ara android 4.0 gelmeyecek denildi doğru mu acaba?bir güncelleme alacak ama 4.0.4 mü yoksa 4.1 Jelly Bean mı bilinmez şöyle bir mantık kurabiliriz Galaxy Ace 2 için resmi 4.0.4 güncellemesi geleceği açıklanmıştı belki Ace 2 4.0.4 alır Galaxy S Advance ise Jelly Bean alabilir...
1 ay içinde tüm üreticiler hangi cihazlarına 4.1 sürümünü verip vermeyeceğini açıklarlar...
Galaxy S Advance'ye baktım Galaxy R'ye benziyor.Galaxy R'ye android 4.0 gelecek mi bir ara android 4.0 gelmeyecek denildi doğru mu acaba?