Samsung NX1000 önerirmisiniz?

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Cihazı yaklaşık 1 haftadır inceliyorum.Nikon D3100 ile arasında kaldım.Ama bunu daha çok beğendim diyebilirim.Kullanan ya da almayı düşünenler varsa bana bu konuda yardımcı olabilirler mi?Amatör fotoğrafçılık için.Şimdiden yorum yapanlara teşekkür ediyorum. :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
lens konusunda biraz sıkıntı yaşarsın ama iyi makinedir... fotoğrafa devam etmeyi düşünüyorsan D3100 derim ben, çünkü daha sonra kullanabileceğin makine türü değişmemiş olur satarken zorluk çekmezsin ve lens yelpazesi daha geniş ayrıca ucuz olur...

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Anladım.Aslında ben amatör fotoğrafçılık düşünüyorum.Hatta eğitimlerine de gitmeyi düşünüyorum.D3100 belki bu konuda daha iyi olabilir.Sonuçta Samsung'da vizör bile bulunmuyor.Fakat ben internette ve diğer kaynaklarda fotoğraflarımı paylaşalırken çoğu zaman efekt ve tek renk ayarları ekliyorum-cep telefonumdan-.Belki ilerletmeyi düşünürsem 1-2 yıl sonra belki D3100 benzeri makine alabilirim.Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=366464]Gs_Li[/MENTION] İlk mesajınızda çevirip okuyunuz diye karşılaştırma linki vermiştiniz.Okudum ve %95 oranında çevirdim diyebilirim.Ama yine de karar veremedim.Nedeni ise ''Birinde olan bir özellik diğerinde yok fakat onda daha farklı bir özellik var.'' gibi şeyler oldu.Ama sanırım siz de o sayfaya bakıp Samsung'un daha iyi olduğuna karar verdiniz.Fikriniz için teşekkür ederim. :)

Gs_Li

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@Gs_Li İlk mesajınızda çevirip okuyunuz diye karşılaştırma linki vermiştiniz.Okudum ve %95 oranında çevirdim diyebilirim.Ama yine de karar veremedim.Nedeni ise ''Birinde olan bir özellik diğerinde yok fakat onda daha farklı bir özellik var.'' gibi şeyler oldu.Ama sanırım siz de o sayfaya bakıp Samsung'un daha iyi olduğuna karar verdiniz.Fikriniz için teşekkür ederim. :)
fazla arastıramadım ve kendıme gore samsung daha iyi geldi ama nikonda iyi.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Cihaz güzel fakat uyumlu lens bulunabilirliği epey zor :)
D3100 o yüzden daha mantıklı bir seçim olur
Nx1000 de vizör bile yok zaten :mad: