Samsung Note II

odunsuadam

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Dün ikinci el Samsung Note II aldım. Telefon gayet hoş, bakımlı güzel fakat bir şey dikkatimi çekti. Telefonun sahibi ekranından dolayı kasasının değiştiğini söyledi. Fakat kasası değiştiğinden telefonun sim kart bölmesinin altında hiçbir şey yok. Fotoğrafdan da görüldüğü üzere ne IMEI numarası, ne telefonun seri numarası, nerede üretildiği vs.. Sadece N7100 yazıyor siyah. Telefonun daha 1 yıl garantisi görünüyor faturasında. Ama telefondan da bir o kadar memnunum. Sadece bu durum canımı sıktı biraz. Sizce telefonu geri vermeli miyim? İleride sıkıntı olur mu? İkilemde kaldım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Resmin linki ; https://imageshack.com/i/mrjg74j

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaşlar merhaba. Dün ikinci el Samsung Note II aldım. Telefon gayet hoş, bakımlı güzel fakat bir şey dikkatimi çekti. Telefonun sahibi ekranından dolayı kasasının değiştiğini söyledi. Fakat kasası değiştiğinden telefonun sim kart bölmesinin altında hiçbir şey yok. Fotoğrafdan da görüldüğü üzere ne IMEI numarası, ne telefonun seri numarası, nerede üretildiği vs.. Sadece N7100 yazıyor siyah. Telefonun daha 1 yıl garantisi görünüyor faturasında. Ama telefondan da bir o kadar memnunum. Sadece bu durum canımı sıktı biraz. Sizce telefonu geri vermeli miyim? İleride sıkıntı olur mu? İkilemde kaldım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Resmin linki ; https://imageshack.com/i/mrjg74j
Urunun faturasini aldiniz mi? Eger cakma note 2 falan degilse sıkıntı yok

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arka kasa değişse dahi orası değişmiyor hocam. Orası sadece ekran (dokunmatik Panel değil) değişirse çıkıyor.

odunsuadam

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Evet kutusu, faturası garanti belgesi vs.. herşeyiyle beraber aldım. 1 yıl garantisi var hala. IMEI kodunu fatura ve kutusundakiyle kıyasladığımda aynı görünüyor. Dediğim gibi sadece bu detay canımı sıktı yoksa telefon gayet iyi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

zaten telefon sahibi de öyle dedi. ekranından dolayı kasası değişmiş. dokununca içine mi göçüyor mu neymiş önceden. şu an sıfır ayarında duruyor telefon