Samsung Note 9 mu? Huawei P20 Pro mu? Xiaomi Mi 8 ve Xiaomi MiMix3 Mü?

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Zaten mi8 ilk başlarda 5000₺ gibi uçuk bir fiyatla piyasaya girdi.Daha sonra fiyatı düştü.Mi9 içinde aynı şeyi düşünüyorum.En başlarda yüksek fiyatla piyasaya girecek daha sonra fiyatı düşer.S10 ise tahminime göre min 10.000₺ gibi fiyat etiketiyle piyasaya gireceğini düşünüyorum.
Zaten tüm telefonlar öyle. Fakat demek istediğim ilk piyasaya girdiğinde mi9 büyük ihtimalle s10 serisinden daha ucuz olacak.

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
yurt dışından satın al best buy amazon ... gibi birçok seçenek var yada mate 20 lite p20 lite mi 8 TR al niye note 9

---- Mesajlar birleştirildi ----

samsung alınmaz çok farklı modelleri var başa çıkılmıyor huawei xaiomi nokia daha iyi

Son düzenleme:

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
yurt dışından satın al best buy amazon ... gibi birçok seçenek var yada mate 20 lite p20 lite mi 8 TR al niye note 9

---- Mesajlar birleştirildi ----

samsung alınmaz çok farklı modelleri var başa çıkılmıyor huawei xaiomi nokia daha iyi
O dediğin markalarında bi yığın modeli var Sen amiral gemisi note 9 yerine gidip mate 20 lite p20 lite gibi modeller öneriyosan teknoloji bilgini tazelemen gerekir apaçık samsung düşmanlığı yapıyosun ama senin beğenmediğin note 9 xs max la beraber şuanda piyasanın en iyi telefonu

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
mate 20 pro xs max pixel 3 xl note 9 daha iyi diğer modelleri sadece örnek olsun diye verdim kıyaslamak için değil

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
mate 20 pro xs max pixel 3 xl note 9 daha iyi diğer modelleri sadece örnek olsun diye verdim kıyaslamak için değil
Sadece şimdi değil her konuda aynı şeyi yapıyosun samsung düşmanlığın yüzünden yanlış bilgilendirme yapıyosun diğer bi konuda adam s10 çıkınca s8 lerin fiyatı düşermi diye sormuş sen boşver samsungu mate 20 pro yada p20 pro al demişsin ,adamın p20 pro alacak durumu olsa gider note 9 alır mate 20 pro alacak parası olsa s10 ları bekler zaten niye s8 lerin fiyatı düşermi diye sorsun zaten belliki samsung almayı düşünüyor

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Tunahan bey ben samsung düşmanlığı yapmıyorum sadece diyorum ki eski samsung yok kendisini bozdu bir zamanlar nokia yada öyleydi yönetim kurulu başına microsoft tan yönetici getirdi batma aşamasına geldi android de geçti toparlanmaya başladı samsung çok model çıkarıp kendini batırma noktasına geldi yani samsung eski samsung değil

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Tunahan bey ben samsung düşmanlığı yapmıyorum sadece diyorum ki eski samsung yok kendisini bozdu bir zamanlar nokia yada öyleydi yönetim kurulu başına microsoft tan yönetici getirdi batma aşamasına geldi android de geçti toparlanmaya başladı samsung çok model çıkarıp kendini batırma noktasına geldi yani samsung eski samsung değil
Ne demek istiyorsun? Samsung’un S ve Note serisi hala güzel telefonlar.

Tekno Göçmen

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.Yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Öncelikle alacağım telefonun sağlam olmasını,4-5 sene kadar kullanmayı düşünüyorum.Kullandığım telefonlar;
iPhone 3Gs,iPhone 4,iPhone 5 ve iPhone 6(Hâlâ kullanmakta olduğum).Daha önce hiç android telefon kullanmadım.Uzun süredir iPhone kullandığım için artık değişim vaktinin geldiğini düşünüyorum.Çünkü sıkılmaya başladım artık.Android telefonlarda da başlıkta yazdığım telefon modellerinden birini almayı düşünüyorum.Yıllardır İOS işletim sistemini kullandığım için gerçekten bana güven verecek telefon arıyorum.Androide geçerken hâlâ kararsızım ama bahsettiğim üzere değişimin geldiğini düşünüyorum.Gerek bu sitede,gerekse başka form sitelerinde çok araştırma yaptım.Bu forum sitesi bana daha samimi ve doğal geldiği için buraya yazmak istedim.Aklımdan Note 9 geçiyor ama çok kararsızım.Arkadaşım da Huawei P20 Pro var.Telefonu elime aldım biraz olsa kullanma fırsatım oldu.Telefona gerçekten çok ısındım.Yani uzun yıllar iPhone kullanan birisi olarak ilk defa bu telefonu almak istedim.Arkadaşıma herhangi bir sorunu olup olmadığını sorduğum da ise hiçbir sıkıntısı yok dedi.Yalnız internetteki araştırmalarıma dayanarak P20 Prolarda ekranlarında sorun çıkabiliyormuş.Ondan ötürü bu benim için can sıkabilecek bir durum.Xiaomi modellerine baktığımızda ise bu iki telefon dikkatimi çekti.Hiç elime almadım ve görmedim.Tamamiyle internette yapılan yorumlara göre bu telefonları yazdım.Açıkça söylemek gerekirse Çin’e ait telefon üreticilerinin çok sağlam olduğunu düşünmüyorum.

Lafı çok uzattım biliyorum ama inanın çok kararsızım.Sizlerin yardımıyla da doğru tercihi yapacağımı düşünüyorum.Her türlü öneri ve yorumlara açığım.Şimdiden hepinize teşekkür ederim?
Kısacası note 9 daha iyidir ama sakın çin menşeli telefonlara karsı yanılgın olmasın çok sağlam telefonlar yapıyorlar.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Asıl eski samsung şimdi yok s3 s4 zamanını hatırlamıyomusun plastik kasa soyulma felaketini rezil ve kasan arayüzünü hatırlatmama gerek varmı, birde s6 dan sonraki cihazlarına bak özellikle s7 edge te hem tasarımsal hem donanımsal olarak neler yapabileceklerini gösterdiler sonrası malum zaten s8 note 8 derken çıtayı yükselttiler sen niye memnun değilsin anlamadım s9 plusın note 9 un neyi var orta segment cihazları fiyat performans olarak berbat durumda onun bende farkındayım ama adamların izlediği politika"üretebildiğin kadar telefon üret" olduğu için bu konuda yapacak bişey yok

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
güncelleme almada sorun var pil patlaması var ve abartılı fiyatlar her firmada var

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
güncelleme almada sorun var pil patlaması var ve abartılı fiyatlar her firmada var
Kusura bakma ama gördüğüm en cahilce yorumlardan biri güncelleme almada sorun var? Bana söylermisin şuan arayüzde samsung kadar coşturan dolu dolu bi arayüz veren başka bi firma varmı sen o arayüzü yazmak kolaymı zannediyosun hem google 'ın verdiği güncellemeyi tekrar ele alacaksın hem kendine yeni bi arayüz yazacaksın... Pil patlaması note 7 de yaşanan talihsiz bi olaydı o günden sonra bataryada herangi bi sıkıntı yaşanmadı, fiyatlar abartılı diyip mate 20 pro öneren bi insansın resmen kendinle çelişiyosun

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
iphone xs max bütün samsunglardan daha iyi hem güncellemesi iyi sem sorunsuz

Mustafa_elms

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.Yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Öncelikle alacağım telefonun sağlam olmasını,4-5 sene kadar kullanmayı düşünüyorum.Kullandığım telefonlar;
iPhone 3Gs,iPhone 4,iPhone 5 ve iPhone 6(Hâlâ kullanmakta olduğum).Daha önce hiç android telefon kullanmadım.Uzun süredir iPhone kullandığım için artık değişim vaktinin geldiğini düşünüyorum.Çünkü sıkılmaya başladım artık.Android telefonlarda da başlıkta yazdığım telefon modellerinden birini almayı düşünüyorum.Yıllardır İOS işletim sistemini kullandığım için gerçekten bana güven verecek telefon arıyorum.Androide geçerken hâlâ kararsızım ama bahsettiğim üzere değişimin geldiğini düşünüyorum.Gerek bu sitede,gerekse başka form sitelerinde çok araştırma yaptım.Bu forum sitesi bana daha samimi ve doğal geldiği için buraya yazmak istedim.Aklımdan Note 9 geçiyor ama çok kararsızım.Arkadaşım da Huawei P20 Pro var.Telefonu elime aldım biraz olsa kullanma fırsatım oldu.Telefona gerçekten çok ısındım.Yani uzun yıllar iPhone kullanan birisi olarak ilk defa bu telefonu almak istedim.Arkadaşıma herhangi bir sorunu olup olmadığını sorduğum da ise hiçbir sıkıntısı yok dedi.Yalnız internetteki araştırmalarıma dayanarak P20 Prolarda ekranlarında sorun çıkabiliyormuş.Ondan ötürü bu benim için can sıkabilecek bir durum.Xiaomi modellerine baktığımızda ise bu iki telefon dikkatimi çekti.Hiç elime almadım ve görmedim.Tamamiyle internette yapılan yorumlara göre bu telefonları yazdım.Açıkça söylemek gerekirse Çin’e ait telefon üreticilerinin çok sağlam olduğunu düşünmüyorum.

Lafı çok uzattım biliyorum ama inanın çok kararsızım.Sizlerin yardımıyla da doğru tercihi yapacağımı düşünüyorum.Her türlü öneri ve yorumlara açığım.Şimdiden hepinize teşekkür ederim?
P20 pro en mantiklisi hem kamera hem performans olarak.Bence Xiaomi ye hiç girme hem garanti sıkıntı hemde sar değerleri yüksek.

Mustafa_elms

Asistan
Reaksiyon puanı
42
sd 845 li note 9 varken p20 pro ya daha performanslı demek komedi????????????
Reis Orası öylede ben olsam p20 pro alırdım tabiki note 9 daha iyi bir işlemciye sahip ama kamerada p20 pro note 9 un eline verir. Biraz argo kullandık ama kusura bakma ???. Hem iki telefonda fazla bir işlemci performansı farkı var sayılmaz note 9 da yaptığın işlemlerin çoğunu p20 prodada çok rahat yaparsin.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Reis Orası öylede ben olsam p20 pro alırdım tabiki note 9 daha iyi bir işlemciye sahip ama kamerada p20 pro note 9 un eline verir. Biraz argo kullandık ama kusura bakma ???. Hem iki telefonda fazla bir işlemci performansı farkı var sayılmaz note 9 da yaptığın işlemlerin çoğunu p20 prodada çok rahat yaparsin.
Nasıl verecekmiş bi söyle bakalım oto modda aynı anda fotoğraf çek note 9 daha iyi çeker pro modda çekim yapamayacaksan p20 pro bi halta yaramaz, video çekmeye kalksan p20 pro kanser eder note 9 videoda çevirip çevirip tokatlar senin tabirinle eline verir sen kusura bakma,Kirin 980 bile Exynos 9810 a zar zor yetişebilirken kirin 970 le Exynos 9810 arasında fark yok demende ne biliyim biraz bilgisiz konuşuyo gibisin

Supporttacus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
P20 pro en mantiklisi hem kamera hem performans olarak.Bence Xiaomi ye hiç girme hem garanti sıkıntı hemde sar değerleri yüksek.
P20 pronun sar değerleri hakkında bilgin var mı.Çünkü Çin menşeili telefon olduğu için huaweilerde de sar değeri yüksek olabilir.
Nasıl verecekmiş bi söyle bakalım oto modda aynı anda fotoğraf çek note 9 daha iyi çeker pro modda çekim yapamayacaksan p20 pro bi halta yaramaz, video çekmeye kalksan p20 pro kanser eder note 9 videoda çevirip çevirip tokatlar senin tabirinle eline verir sen kusura bakma,Kirin 980 bile Exynos 9810 a zar zor yetişebilirken kirin 970 le Exynos 9810 arasında fark yok demende ne biliyim biraz bilgisiz konuşuyo gibisin
Sanırım Türkiye piyasasında Samsung’un Avrupa için ürettiği Exynos 9810 işlemcisi var diye biliyorum.Sd845 işlemcili telefonlar zor bulunuyor sanırım.