Samsung note 8 alınır mı?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
yası yet

Mesaj otomatik birleştirildi:

evet ekran olarak iyi oldugu için bataryası yetmiyor maalesef o halde mi9t veya a71 bakarım teşekkür ederim yardımcı oldunuz
hocam A71 değmez illa Samsung alacaksanız tercihinizi S veya Note serisinden yana kullanın A ve M serisi pişmanlıktır beni dinleyin asla pişman olmayacaksınız Mİ9T alın yolunuza bakın hatta en iyisi OnePlus 6T alın o telefon Mİ9T'den de Galaxy Note 8'den A71'den bin kat daha iyi

Reaksiyon puanı
10,315
Telefon değil de türkçe almanız lazım.

Bu cümleyi cidden çok sevdim. Lakin kimsenin kalbini kırmamak için cesaret edemiyorum yazmağa işte. :)

Sevgili AlteredTech, yalnız size de ufacık bir hatırlatmam olursa umarım kusuruma bakmazsınız!
'Türkçe'nin ilk harfi daima büyük yazılır. :)

Ozguri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
hocam A71 değmez illa Samsung alacaksanız tercihinizi S veya Note serisinden yana kullanın A ve M serisi pişmanlıktır beni dinleyin asla pişman olmayacaksınız Mİ9T alın yolunuza bakın hatta en iyisi OnePlus 6T alın o telefon Mİ9T'den de Galaxy Note 8'den A71'den bin kat daha iyi
Haklısınız a serisine bende güvenemiyorum pek mi9t oneplus veya nova5t arasında gidip geliyorum

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Haklısınız a serisine bende güvenemiyorum pek mi9t oneplus veya nova5t arasında gidip geliyorum
nova 5 t iyi bir tercih olabilir. Ben mi9 t ve nova 5t arasında çok kararsız kalmıştım. Yani nova 5t yi alıcaktım aslında ama daha önce huawei ips lcd ekranlı bir model kullanırken ekran da sararma olmuştu. Ekran değişti 6 ay sonra tekrar sarardı. Tabi her telefonda bu hata olacak diye bir şey yok ama ben güvenemedim o sebepten mi9 t aldım.

Son düzenleme:

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Mi9t güzel cihaz ama bir amiral gemisi kalitesi sunmuyor.Oneplus zaten garantiden kaybediyor.Nova5t soluk ips panel,vasat video performansı ile memnun etmeyebilir.Hocam üçünüde salla.Sen telefoncuları dolaş,temiz kullanılmış ikinci el S9 plus al keyfine bak.S9 plus eskide olsa bir amiral gemisi.

Ozguri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
nova 5 t iyi bir tercih olabilir. Ben mi9 t ve nova 5t arasında çok kararsız kalmıştım. Yani nova 5t yi alıcaktım aslında ama daha önce huawei ips lcd ekranlı bir model kullanırken ekran da sararma olmuştu. Ekran değişti 6 ay sonra tekrar sarardı. Tabi her telefonda bu hata olacak diye bir şey yok ama ben güvenemedim o sebepten mi9 t aldım.
yani sararma konusunda haklısınız her telefonda olmaz teşekkürler

Mi9t güzel cihaz ama bir amiral gemisi kalitesi sunmuyor.Oneplus zaten garantiden kaybediyor.Nova5t soluk ips panel,vasat video performansı ile memnun etmeyebilir.Hocam üçünüde salla.Sen telefoncuları dolaş,temiz kullanılmış ikinci el S9 plus al keyfine bak.S9 plus eskide olsa bir amiral gemisi.
Yani eğer normal hayata dönersek telefoncuları gezerim :)

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Birisi s9 plus demiş. Hemen damladım???
Soru sahibi dostum;
3 hafta önce aldım temiz kullanılmış 2.el kasıma kadar garantili s9 plus. Canavar gibi çıktı. Bataryadan yana ufak bir sorun yaşadım %10 altı hızlı kapanıyordu. Çözdüm gibi biraz. 8 saat ekran süresi aldığım için daha değiştirmeye vakti var. Android 10 güncellemesi almış. Telefonla yapmadığım şey kalmadı. Kamerası efsane güzel. Oyunda ısınmıyor oyun içi sayaç 40c diyor maksimum sıcaklığa. Ben tavsiye ederim. Gittim spigen kılıf filan aldım. Ben çıldırdım telefona karşı??? spigen kılıf kim ben kim derdim. Buraya da dün gece çektiğim bir fotoyu koyuyorum;
20200511_211540 - Hızlı Resim

yani sararma konusunda haklısınız her telefonda olmaz teşekkürler

Yani eğer normal hayata dönersek telefoncuları gezerim :)
Letgo dan bak geç. Telefoncular kendi karlarını da koyuyorlar. Sahibinden ve letgo da telefoncular da var. Ben letgodan aldım