Samsung note 8 alınır mı?

Ozguri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar note 8 almayı düşünüyorum yani alsam en azından 2 yıl kullanabilir miyim sıkıntı cıkmadan yoksa alınmaz mı önerisi olan?

Son düzenleme:

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906

Ardaaaaq

Asistan
Reaksiyon puanı
91
8 yıl s4 kullandım ben :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 yıldır casper VIA m4 kullanıyorum sucuk gibi ama taş gibi hala

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
S4'ün çıkış tarihine bakıp gelirsen cümlenin bile doğru olmadığını görürsün. Yardım edicekseniz doğru bilgi verin.

Son düzenleme:

Ardaaaaq

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Şuankini 1000tlye aldım en az 5/6 yıl kullanırım ben para yok yılda bir alcak

S4'ün çıkış tarihine bakıp gelirsen cümlenin bile doğru olmadığı kesin. Yardım edicekseniz doğru bilgi verin.
8 değildir ama batarya patlayana kadar kullandım ben batarya patladı telefon karardı

Ardaaaaq

Asistan
Reaksiyon puanı
91

Ozguri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadadaşlar bana da yardımcı olsanız bu arada fena olmaz ?

Ozguri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
2500.3500 civarı yazmıstım ama beceremedim heralde

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Note 8 zaten o fiyatlara bulunmuyor. Herhalde telefoncudan 2. el alıcaksanız.

TR garantisi olmaması sorun değilse OnePlus 7,

TR garantili olarak A71 öneririm. İkisi de Note 8'den çok daha uzun ve iyi götürecektir.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

TR garantili olarak A71 öneririm. İkisi de Note 8'den çok daha uzun ve iyi götürecektir.
sahibinden'e arada bir giriyorum OnePlus 7 ilanı çok az Pro modelinin ilanı daha fazla bunun nedeni nedir ?

Ozguri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Oda ola
Note 8'i sallayın ben Mİ9T almanızı öneririm 5 yıl İPhone 5s kullandıktan sonra geçtim gayet memnunum
Oda olabilir tabi ama nedense bi note 8 alasım var tek sıkıntım aldıktan sonra pişman olmamak sıkıntı yaşamamak yani beni rahat bi 2-3 yıl götürürse sevinirim ama dediğinize de bakıcam tşeekkürler

En son vatanda 2999 tl yazıyordu doğruysa o yüzden uygun geldi bir an tabi fiyatı doğruysa ?

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
sahibinden'e arada bir giriyorum OnePlus 7 ilanı çok az Pro modelinin ilanı daha fazla bunun nedeni nedir ?

Ülkemizde OnePlus cihazlar görece uygun fiyata, güçlü işlemci ve akıcı yazılım ikilisini bir araya getirdiği için tercih ediliyor. Bu durumda çoğu kişi Pro modeli almak yerine düz modeli tercih ediyor.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Oda ola

Oda olabilir tabi ama nedense bi note 8 alasım var tek sıkıntım aldıktan sonra pişman olmamak sıkıntı yaşamamak yani beni rahat bi 2-3 yıl götürürse sevinirim ama dediğinize de bakıcam tşeekkürler
valla ben önermiyorum çünkü 3 yıldır Note 8 kullanan abim Android 9 ve One UI arayüzüne geçtikten sonra çok pişman oldu özellikle batarya anlamında çok şikayeçi ve amoled yanığı problemi ile 2 kez karşılaştı ekrandan dolayı çok şikayeçi bu yüzden Note 8 önermiyorum
Amiral gemisi takıntınız yoksa Mİ9T alın geçin veya garantiyi sallamıyorsanız 4000 civarına OnePlus 7 Pro alın Samsung da neymiş dersiniz ama bütçeniz 2500-3000 aralığında olduğu için OnePlus da öneremiyorum

Ülkemizde OnePlus cihazlar görece uygun fiyata, güçlü işlemci ve akıcı yazılım ikilisini bir araya getirdiği için tercih ediliyor. Bu durumda çoğu kişi Pro modeli almak yerine düz modeli tercih ediyor.
düz modelin ilanlarına baktım Pro modeline kıyas ile çok az şahsen ben OnePlus 7 serisinden bir model alacak olsam 7T alırdım fakat bu aralar benim göz bebeğim OnePlus 8

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Oda ola

En son vatanda 2999 tl yazıyordu doğruysa o yüzden uygun geldi bir an tabi fiyatı doğruysa ?

Siz bilirsiniz fakat o fiyata daha iyi cihazlar alabilirsiniz.

Ozguri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
valla ben önermiyorum çünkü 3 yıldır Note 8 kullanan abim Android 9 ve One UI arayüzüne geçtikten sonra çok pişman oldu özellikle batarya anlamında çok şikayeçi ve amoled yanığı problemi ile 2 kez karşılaştı ekrandan dolayı çok şikayeçi bu yüzden Note 8 önermiyorum
Amiral gemisi takıntınız yoksa Mİ9T alın geçin veya garantiyi sallamıyorsanız 4000 civarına OnePlus 7 Pro alın Samsung da neymiş dersiniz ama bütçeniz 2500-3000 aralığında olduğu için OnePlus da öneremiyorum

düz modelin ilanlarına baktım Pro modeline kıyas ile çok az şahsen ben OnePlus 7 serisinden bir model alacak olsam 7T alırdım fakat bu aralar benim göz bebeğim OnePlus 8
yası yet

[/QUOT]
Evet onu farkettm ekran olarak çözünürlük acısından cok iyi ama bataryası yetemiyor maalesef o halde mi9t veya a71 bakarım teşekkür ederim

evet ekran olarak iyi oldugu için bataryası yetmiyor maalesef o halde mi9t veya a71 bakarım teşekkür ederim yardımcı oldunuz

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar note 8 almayı düşünüyorum yani alsam en azından 2 yıl kullanabilir miyim sıkıntı cıkmadan yoksa alınmaz mı önerisi olan?
S-pen önemli ise olabilir.Telefoncuları dolaşıp ikinci el temiz uygun fiyatlı bulabilirseniz 2-3 yıl götürür.Güncelleme olayına çok takìlmayın.Cihaz güncelleme alınca mükemmel olmuyacak.Apple 5 yıl veriyor.Sonuç: batarya performansının düşmesi,yazılìmsal saçma sapan hatalar.Sorunsuz bir Note 8 bulursanız güncellemeye bulaşmadan kullanın.

Ozguri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
S-pen önemli ise olabilir.Telefoncuları dolaşıp ikinci el temiz uygun fiyatlı bulabilirseniz 2-3 yıl götürür.Güncelleme olayına çok takìlmayın.Cihaz güncelleme alınca mükemmel olmuyacak.Apple 5 yıl veriyor.Sonuç: batarya performansının düşmesi,yazılìmsal saçma sapan hatalar.Sorunsuz bir Note 8 bulursanız güncellemeye bulaşmadan kullanın.

aslında vatana baktıgım zaman note 8 2999 tl diye gösteriyor şaşırdım ama doğruysa iyi bi fiyat bence o yüzden aklıma takıldı bir tık teşekkürler

Ozguri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Sadece siz değil bir sürü kullanıcı okuyor bu yorumları insanlar doğru algılar eder maazallah. Zaten amiral gemisi cihazların ömür max. 5-6 yıl :)
Neyde karar kıldınız ?

daha karar veremedim öğrenciyim de zaten almısken pişman olmamak için iyice bakıyorum :)