samsung note 5 vs...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EXPERT21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EXPERT21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
selam arkadaşlar yarın note5 gold almayı düşünuyorum s6 verip note5 alacağım büyük ekran kullanmak istiyorum kullanan arkadaşlar tavsiye ederlermi merak ediyorum yarın olmadan fikrinizi söylerseniz sevinirim samsung s6 çok donma kasma yapıyor bü yüzdende olsa kullanmak istemiyorum aynı sorunu note 5 de yaşarmıyım.. şimdiden tşkler..

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
selam arkadaşlar yarın note5 gold almayı düşünuyorum s6 verip note5 alacağım büyük ekran kullanmak istiyorum kullanan arkadaşlar tavsiye ederlermi merak ediyorum yarın olmadan fikrinizi söylerseniz sevinirim samsung s6 çok donma kasma yapıyor bü yüzdende olsa kullanmak istemiyorum aynı sorunu note 5 de yaşarmıyım.. şimdiden tşkler..
al kardeş sıkıntı yaşamazsın s6 edge den note 5 e geçen Lazz arkadaş var onunlada irtibata geçebilirsin. ayrıca s6 nasıl kasıyor bunu anlamış değilim....

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
S6 edge vardı kasma problemi yoktu lakin ısı yapıyordu. Note 5 e geçtim ısı yapmıyor çok iyi.

EXPERT21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sağolasın dostum şuan aldım note 5 kullanıyorum gercekten s6 dan kat kat iyi s6 neden donma kasma yaptığını bende çözemedim lakin Format attığım zaman bir hafta iyi gidiyor sonra yine aynı sorun

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
kasma donma yapmasinin sebebi s6 nin kotu ram kullanimi. 3 gb ramin normal durumdaki hali %80 civarinda. Ee birde buna birkac sosyal ag veya o antivirus adi altinda calisan sacma sapan programlar varsa o ram %85-90 oluyor. O zamanda kasma donma gecikmeler meydana gelir. Note5 de bu durum biraz daha toparlandi cunku onda 4gb ram mevcut. yani.yazilim.gene kotu ama donanimi arttirip toparlamislar biraz. O nedenle note5e gecmeniz daha iyi olucaktir. Ayrica note5de s6ya goren ram ,batarya,ekran,s pen gibi avantajlariniz bulunacak.