Samsung Note 4 Renk Tavsiyesi

weirdpainless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar arkadaşlar, yakın bir zamanda Note 4 almayı düşünüyorum fakat renk konusunda kararsız kaldım. Öncelikli tercihim beyaz ama arka kapağı kolayca kirlenebilir mi bilmiyorum. İnternette biraz araştırma yaptım farklı farklı düşüncelere rastladım. Beyaz Note 4 kullanan arkadaşlar varsa bana bilgi verebilirler mi? Teşekkürler SDN ailesi:drool:

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Selamlar arkadaşlar, yakın bir zamanda Note 4 almayı düşünüyorum fakat renk konusunda kararsız kaldım. Öncelikli tercihim beyaz ama arka kapağı kolayca kirlenebilir mi bilmiyorum. İnternette biraz araştırma yaptım farklı farklı düşüncelere rastladım. Beyaz Note 4 kullanan arkadaşlar varsa bana bilgi verebilirler mi? Teşekkürler SDN ailesi:drool:
Beyaz Note4 kullanıyorum , gayet şık ve zarif bir telefon. Aynı şekilde siyahı da öyle . Yakından siyahını da inceleme fırsatım oldu . Bir Cihaz bu kadar mı güzel olur. Eski Samsung anlayışı yeni nesil Samsunglarda yok.Silikon kılıf ile kullanınca kenar metal ksıımlarında leke oluşuyor bu nedenle silikon kılıf yerine daha sağlam kılıflar almanı öneririm. Örneğin; Spigen Neo Hybrid Metal ...

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben siyahını kullanıyorum çok şık telefon kendini gösteriyor zevkler tartışılmaz ama siyahı tavsiye ederim beyazlarda kirlenme oldugunu duydum.

le_vlo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hoşuna gideni al. Hangisini alırsan al kirlenecek kaçışın yok.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Renk, hafıza kapasitesi vs gibi sorularınız için konu açmayı doğuru bulmuyorum. Kullananlar kulübünü sizler için açtık ama son olsun bu konu.