Samsung Note 4 Problem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fifiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fifiliz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar vatan bilgisayardan samsung note 4 aldım kullanalı 20 gün oldu ve konuşurken sesler kötü ve cızırtılı geliyordu ben garantiye götürdüğümde çocuk eğer yazılımsal ve donanımsal bir problemse ürün değişimi yapamayız dedi yazılımsal bir problemde onların hatası olmuyor mu ?

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Ozaman yeni yazılım yüklesinler belki düzelir.

Reaksiyon puanı
10,315
ses kaydedici yahut mikrofonla ilişiği olan 3. parti bir uygulama yükledinse telefonun sesini haşat ediyor. varsa eğer kaldırdığında düzeldiğini göreceksin. değilse garantiye yollaman gerek.

fifiliz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
garantiye gönderdim zaten ürün değişimi istedim ve bana eğer yazılımsal bir problemse ürün değişimi olmaz dedi. Bu firmanın hatası olmuyor mu yazılımsal problem

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
darbe gorme, siviyla temas, kullanicinin sistem yapitaslarina mudahalesi (root yapma ve custom rom yukleme gibi) isiya magruz kalma gibi durumlar disinda 15 gunicinde bedel iadesi veya kutidan ciktigi anda herhangi bir ariza durumunda ayipli urun olarak degisim,bedel iadesi gibi bir sorun cozme durumuna gidebilirsiniz. Lakin siz 20 gun oldu demissiniz buyuk ihtimalle ozelliklede paralal italat urunse yani garantisi bizzat samsung electronics degilde baska bir firmaysa sizi tamire surukler.

fifiliz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
off buda beni şanssızlığım sanırım ıtalat urun oldugunu bılmıyorum valla vatan bilgisayardan gittim aldım ve sanırım hata yaptım gibi geliyor :(

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Keşke türkcell teknosa yada samsung resmi satışdan alsaydınız.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Paralel ithalattan hep kaçınmışımdır mesela note4 te paralel ithalat H serisini getiriyor. 4g yok olanı yani.

fifiliz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paralel ithalattan hep kaçınmışımdır mesela note4 te paralel ithalat H serisini getiriyor. 4g yok olanı yani.

4g yok derken anlamadım. ben vatanın paralel ıthalat oldugunu sanmıyorum onu nerden öğreniyoruz ki. telefon sonuçlandı problem bulamamışlar sım kartından kaynaklanıyor dediler bakalım yarın telefon gelicek :wink:

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Hayır hayır ben vatan paralel satıyor demedim bir önceki mesajdaki söylenen duruma göre yazmıştım.Zaten vatanın H serisi satmadığını biliyorum.

fifiliz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır hayır ben vatan paralel satıyor demedim bir önceki mesajdaki söylenen duruma göre yazmıştım.Zaten vatanın H serisi satmadığını biliyorum.

ayy iyi o zaman için ferahladı :rolleyes: pek bu konularda bılgızımde :)