Samsung Note 3 und Iphone 5s Tavsiye

cihansever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese hayirli aksamlar arkadaslar ben Samsung Note 3 ve Iphone 5s Arasinda Kararsiz Kaldim Cok oyun oynarim ekran buyuklugude benim icin onemli ama genede size sormak istedim sizce hangisini tavsiye ediyorsunuz..Isvicrede oturuyorum her iki tlf fiyatida anyni 700 Firank Yaklasik 1400 TL Fiyati onmli degil zaten TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM Simdiden Teskkurler..:clover:

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İki telefondada istediceğin perfornmansı alabilirsin. Bence sen en iyisi biryerde kullan note 3 büyük gelirse ip5s . İp5s küçük gelirse note 3 alırsın. İkiside olmazsa lg g2 öneririm

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben note3 tavsiye ederim. Çunki büyük ekran daha zevkli. Ve bence note 3 piyasadakı en iyi cihaz. Teknik özellikler zaten biliniyor. Ama Iphonenin oyun perfonması hem diğerlerinden iyidir.

cihansever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iste Bene Note 3 dusunuyorum oyun yonunde kasma falan yaparmi ilerde

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Iphone 5s tavsiye ederim ben androiddeki uygulama kalitesini ve politokasini hic begenmiyorum zaten android bence butcesi az olan icin yetiyorsa iphone al

cihansever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim tek korkum o dur ekranin buyuk olmasi daha cok hosuma gidiyor ama iste ilerde oyun performansi duse kotu olur kerci ben yilda bir iki kere tlf degistiriyorum ama gene ne biliyim verdigim paraya yazik olmasi diye.. ben suan iphone 5 kullaniorum ekran cok kucuk performansinda sorun yok.