• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone 6 plus 64 gb mi samsung galaxy note 5 mi?

PaTRioT55

Öğrenci
Gelecek hafta telefon alacağim 2 telefon arasinda kaldim:
Iphone 6 plus 64 gb
samsung galaxy note 5 sizce ?

Yine bir İOS Android Vakası kendi görüşüm Androiddir ben Özgürlügü sevenlerdenim...

Merhaba,

Kategorilere gore kiyasliyalim daha aydinlatici olur.:

* kamera icin: samsung note 5.
* ekran icin: samsung note 5.
* tasarimsal basari icin: samsung note 5.
* daha iyi oyun performansi icin: samsung note 5.
* daha stabil kullanim deneyimi icin: iphone 6 plus.
* daha iyi parmak izi okuyucu: iphone 6+.
* daha iyi batarya suresi: iphone 6+.
* daha uzun zaman guncelleme destegi icin: iphone 6+.

Fark ortada. Karar sizin.

Oyun oynamicam. Pili uzun giden. Stabil. Boyle beni en ihtiyacim oldugu anda yari yolda birakmasin. 3-4 yil kullanirim diyorsaniz iphone 6+.

Yuksek grafik isteyen oyun oynarim, kameram iyi olsun, ekranim iyi olsun diyorsaniz samsung note 5 tercih edin derim.

iPhone 6 Plus 1.5 sene evvel çıkan bir cihaz. Note 5 daha güncel çoğu yönde Note 5 üstün çıkıyor yukarıdaki arkadaş da detaylı anlatmış zaten.

6+ lar sıkıntılı .cogunda kasma problemi var. parmak izi konusunda ise note 5 daha önde 6+ dan hafif terli olunca açmıyor 6+ bu konuda note 5 daha iyi orta tuşu ıslatsan bile açıyor cihazı . pil konusunda note 5 yine önde 6+dan 6s+ ile kafa kafaya note 5 .bence note 5. illede iphone olsun diyorsan 6s+ alabilirsin

Günlük kullanıcıysanız 6+ 64gb al kullan.

Stabil çalışıyor note 5.Ekimden bu yana bir sıkıntı yaşamadım,tavsiye ederim

bakın Android Google'a bağlı Samsung'a değil ama İos Apple'a bağlı Apple istediği zaman yeni bir İos Sürümü Çıkartır ama Samsung çıkartamaz bu yüzden Samsung'u yazılımsal destek olarak eleştirmeyelim. 2.si note 5 o kadar da kötü parmak izi okuyucu deneyimi sunmuyor keşke bunu not düşseydiniz. Hem de note 5'in pil ömrü de kötü değil.

merhabalar görkem kardeşim gayet güzel açıklamış, bende 6s+ 64 kullanıcısıyım 20 gun oldu alalı, kesinlikle sorunsuz bir cihaz ben 7 saatin üstünde ekran süresi alıyorum normal kullanımla bana 2 gün gidiyor aşırı kullanırsam 1,5 gün

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba,

Kategorilere gore kiyasliyalim daha aydinlatici olur.:

* kamera icin: samsung note 5.
* ekran icin: samsung note 5.
* tasarimsal basari icin: samsung note 5.
* daha iyi oyun performansi icin: samsung note 5.
* daha stabil kullanim deneyimi icin: iphone 6 plus.
* daha iyi parmak izi okuyucu: iphone 6+.
* daha iyi batarya suresi: iphone 6+.
* daha uzun zaman guncelleme destegi icin: iphone 6+.

Fark ortada. Karar sizin.

Oyun oynamicam. Pili uzun giden. Stabil. Boyle beni en ihtiyacim oldugu anda yari yolda birakmasin. 3-4 yil kullanirim diyorsaniz iphone 6+.

Yuksek grafik isteyen oyun oynarim, kameram iyi olsun, ekranim iyi olsun diyorsaniz samsung note 5 tercih edin derim.

merhabalar görkem kardeşim gayet güzel açıklamış, bende 6s+ 64 kullanıcısıyım 20 gun oldu alalı, kesinlikle sorunsuz bir cihaz ben 7 saatin üstünde ekran süresi alıyorum normal kullanımla bana 2 gün gidiyor aşırı kullanırsam 1,5 gün