Ben olsam elimdeki amiral gemisini bırakıp ikinci el bir 11 almazdımArkadaşlar bende 256 GB Bi note 10 var 1 yıl garantisi var hala, Bi tane temiz 20 ay garantili iphone 11 var 64 GB Üste 1800tl istiyor sizce değer mi geçilir mi?
En büyük önceliğim kamera
iphone 11 kullanıcısı olarak fikrimi paylaşıyorum. Foto ve video çekimlerinde kesinlikle çok daha iyi sonuç alır ve memnun kalırsın. Tek problem güneş altında kullanımda ekranda sıkıntı yaşarsın benim için dert değil genelde kimse için olmuyor zaten. Uzun vadeli kullanırım diyorsan min. tavsiyem 128 gb al ama 1 seneye üst modele geçerim diyorsan 64 yeterli. Sosyal medya kullanıyorsan mobese kaydı yerine kaliteli içerikler atarsın. Zaten kamera performansını gördükten sonra bir daha android e geçeceğini sanmıyorum.Yok mu başka fikrini paylaşacak
Değmez bence.Arkadaşlar bende 256 GB Bi note 10 var 1 yıl garantisi var hala, Bi tane temiz 20 ay garantili iphone 11 var 64 GB Üste 1800tl istiyor sizce değer mi geçilir mi?
Kamera olarak iPhone 11 daha iyi bir cihaz. 828p iPS ekran ve kalın çerçeveler sizin için sorun değilse geçilir.Arkadaşlar bende 256 GB Bi note 10 var 1 yıl garantisi var hala, Bi tane temiz 20 ay garantili iphone 11 var 64 GB Üste 1800tl istiyor sizce değer mi geçilir mi?
Hocam hiç tereddüt etmeden geç.İphone 11 kamerası piyasadaki en iyi 5-6 kameradan biri.İphone 11 deki video performansı,işlemci gücü ve stabiliteyi bir çok android amiral gemisi cihazda bulamazsın.Arkadaşlar bende 256 GB Bi note 10 var 1 yıl garantisi var hala, Bi tane temiz 20 ay garantili iphone 11 var 64 GB Üste 1800tl istiyor sizce değer mi geçilir mi?