alperrrrrrrrr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
Merhaba arkadaşlar Samsung Not 10 Lite almak istiyorum. Kullanan varsa yazabilir mi ?
yazarsanız çok sevinirim.
Cihazda S9 larda kullanılan exynos 9810 işlemcisi var.Exynos sorunlu bir işlemci.Özellikle batarya konusunda saç baş yoldurtan bir işlemci.Senin yerinde olsam Snapdragon 855 işlemciye sahip S10 lite alırdım.Merhaba arkadaşlar Samsung Not 10 Lite almak istiyorum. Kullanan varsa yazabilir mi ?
Not 5 kulaniyorum ve not serisine devam etmek istiyorum. O yüzden fiyat olarak en uygun not 10 Lite gördüm beni çok zorlar mı ??Cihazda S9 larda kullanılan exynos 9810 işlemcisi var.Exynos sorunlu bir işlemci.Özellikle batarya konusunda saç baş yoldurtan bir işlemci.Senin yerinde olsam Snapdragon 855 işlemciye sahip S10 lite alırdım.
Performans olarak işini görür.Exynos 9810 eski bir işlemci olsada gündelik kullanımda performans olarak yeterli ama batarya konusu başını ağrıtabilir.S-pen senin için önemli ise, exynos işlemcinin pil tüketimi sorun olmaz diyorsan alabilirsin.Ben 3 jenerasyon Samsung kullanıp exynos un berbat batarya yönetimi yüzünden mağdur olduğum için S10 lite alırdım ama tercih senin.İyi forumlar.Not 5 kulaniyorum ve not serisine devam etmek istiyorum. O yüzden fiyat olarak en uygun not 10 Lite gördüm beni çok zorlar mı ??