Samsung Neden Böyle Yapıyor...

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mrb arkadaslar forumda bir coğumuzun sikayet ettigi bi konu var samsung neden orta sekmentli telefonlarına destek vermiyo güncelleme yayınlamıyo hemde sony ericsson,htc gibi markalarin ayni donanima sahip telefonlarina en son guncellemeyi bile cıkarmalarina rağmen gercekten anlam veremiyorum samsungun isinesırf bu yüzden samsung markasından vazgecenlerimiz de var. Samsung giderek müsteri kaybedyo hic deilse türkiye piyasasında varsa yoksa Amiral Gemisi. Gercekten YAZIK....

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu yüzden bir daha samsung almayacağım aynı olaydan bende muzdaribim yada avrupaya yapıyor güncelleme buraya yapmıyor.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bu yüzden bir daha samsung almayacağım aynı olaydan bende muzdaribim yada avrupaya yapıyor güncelleme buraya yapmıyor.

ya gerçekten çok saçma ve çok sinir bozucu madem destek vermiceksin çıkan sorunları düzeltip yeni güncelleme çıkarmayacaksın nie o kadar cihaz üretiyosun bu konuda sony ericsson ve htc tebirk etmek lazım samsung la aynı klasmandaki cihazlarına güncelleme veriyo ama samsung uyuyo yada kazık atıyo

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya gerçekten çok saçma ve çok sinir bozucu madem destek vermiceksin çıkan sorunları düzeltip yeni güncelleme çıkarmayacaksın nie o kadar cihaz üretiyosun bu konuda sony ericsson ve htc tebirk etmek lazım samsung la aynı klasmandaki cihazlarına güncelleme veriyo ama samsung uyuyo yada kazık atıyo
ayrıca samsung un bir sevmediğim özellillerden biri wifi ı çekmiyor çok zayıf 5 cihazda denedim 3 ü samsung biri nokia biri sony sonuç ise 3 samsung ta wifi çekmiyor nokia ve sony çekiyor.bana lazım olanda wifi dı zaten oda çekim gelip gidiyor

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ayrıca samsung un bir sevmediğim özellillerden biri wifi ı çekmiyor çok zayıf 5 cihazda denedim 3 ü samsung biri nokia biri sony sonuç ise 3 samsung ta wifi çekmiyor nokia ve sony çekiyor.bana lazım olanda wifi dı zaten oda çekim gelip gidiyor

valla arkadaş eğer orta düzeyde bi cihaz alıyosan kesinlikle samsung almayacan htc olsun sony olsun çok çok önde bu konuda. Ancak ben samsung almaya mecburum bi nevi çünkü bütçemin yettiği telefonlar spot orjinal olanlar sony nin ve htc nin spot orjinallerini bulamadığımdan samsungu tercih ediyorum

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeşim müşteri falan kaybettiği yok çoğunun yaptığı şey şu gidersin misal olarak s2 aldın baktın s3 çıktı hemen koşa koşa s3 alrsın ve samsung ta bakar aaa s2 alan fazla yok hadi yönelelim s3 e bir sene geçince yeter bu kadar s3 hadi s4 ü tanıtalım bu sefer ona yönelirler ve bu sebepten millet gider s4 alır bu sefer s3 ü bırakır ve s4 bu sefer 30 milyon satar ve dahaçok kar eder kar da onlara göre müşteri artışı demektir şunu da söyleyeyim bu konuşmamdaki herkes değil dir 19 milyon satar ve 7 milyonu bu politikayı izler

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kardeşim müşteri falan kaybettiği yok çoğunun yaptığı şey şu gidersin misal olarak s2 aldın baktın s3 çıktı hemen koşa koşa s3 alrsın ve samsung ta bakar aaa s2 alan fazla yok hadi yönelelim s3 e bir sene geçince yeter bu kadar s3 hadi s4 ü tanıtalım bu sefer ona yönelirler ve bu sebepten millet gider s4 alır bu sefer s3 ü bırakır ve s4 bu sefer 30 milyon satar ve dahaçok kar eder kar da onlara göre müşteri artışı demektir şunu da söyleyeyim bu konuşmamdaki herkes değil dir 19 milyon satar ve 7 milyonu bu politikayı izler

haklısın ama orta düzey telefon alanlarda çok onlara yazık yani yaptıkları yanlış

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=277788]TheMerhum[/MENTION]
onlar yazılım güncelleme desteği vermeye bilir sizde rom yükleyin.
sorunlarınız ortadan kalksın ^^

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@TheMerhum
onlar yazılım güncelleme desteği vermeye bilir sizde rom yükleyin.
sorunlarınız ortadan kalksın ^^

ya zaten orası öylede. custom rom yükleyip zaten samsungu takmayabilirsin ama diğer markalara baktığın zaman şakır şakır güncelleme veriyolar samsunga baktığın zaman böyle yapması insanın zoruna gitmiyo değil bi nevi keriz yerine koyuyolar milleti

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
rootla rom atılır ama iyi bilmessen telefona ciddi hasarlar verebilirsin

haklısın ama orta düzey telefon alanlarda çok onlara yazık yani yaptıkları yanlış

çok çok yanlış çünkü s3 den önce göz bebekleri s2ydi ve ondada güzel kar ettiler ama s3 çıkınca binevi s2 sahiplerine ben paramı aldım koydum cebime geri kalanı siz düşünün beni iplemez diyor:mad:

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
rootla rom atılır ama iyi bilmessen telefona ciddi hasarlar verebilirsin

çok çok yanlış çünkü s3 den önce göz bebekleri s2ydi ve ondada güzel kar ettiler ama s3 çıkınca binevi s2 sahiplerine ben paramı aldım koydum cebime geri kalanı siz düşünün beni iplemez diyor:mad:

kesinlikle öyle. hele ki S2 için jb güncelleştirmesi çıkarmazlar ise bu sefer kesinlikle samsung hakkında kulanıcılar pek iyi düşünmez düşünemez

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kesinlikle öyle. hele ki S2 için jb güncelleştirmesi çıkarmazlar ise bu sefer kesinlikle samsung hakkında kulanıcılar pek iyi düşünmez düşünemez

ben sana sunu söyleyeyim eğer öyle bi hataya düşerlerse akıllı telefon konusunda kullanıcıların samsunga olan güveni sarsılır ve jb çıkmassa bi daha ki akıllı telefonum kesinlikle samsung olmaz ve tanıdıklarım içinde samsung kullanan da görmek istemem her şeyine bayılıyorum samsungun ama şu yazılım desteğini artırırsa kesinlikle bir çok kullanıcı samsunga yönelir

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben sana sunu söyleyeyim eğer öyle bi hataya düşerlerse akıllı telefon konusunda kullanıcıların samsunga olan güveni sarsılır ve jb çıkmassa bi daha ki akıllı telefonum kesinlikle samsung olmaz ve tanıdıklarım içinde samsung kullanan da görmek istemem her şeyine bayılıyorum samsungun ama şu yazılım desteğini artırırsa kesinlikle bir çok kullanıcı samsunga yönelir

katılıyorum sana

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet öyle. Zorla değil ama sonuçta alan kullanıcılar var

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kardeşim alıp almamaktan değil biz burda samsungun güncelleme konusunda önem vermediğini konuşuyoruz.telefonlara bi lafımız yok.

yani sonucta kimse almaya mecbur deil ama hic kimsenin kimseye bunu alma sunu al demeye hakki yok sadece fikir sorulur

nic_ufuk

Asistan
Reaksiyon puanı
7
resmi olarak güncelleme vermemesi kötü ancak xda sitesinde galaxy s modeli için jelly bean romu var...

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Anasını satayim nokia 5800 xpress music kısaca kızılayın dağıttıgı telefona bile destek veriyor güncelleme çıkarıyor.Samsungun kılı kıpırdamıyor ! .....

bawyera99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer her müşterisine aynı davranmayan firmayı savunmayın gidin sony alın htc alın

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Desteğimiz az olabilir bu da müşterilerimize koyabilir
-S@MSUNG

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeşim en sonunda gidip alıcaksınız o sony htc yi ama samsung un telefonları kadar güzeli yok ama telefonlar güzel ama hiç ama hiç desteği yok servisler desen yok yani

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
HTC=en hızlı güncelleştirme+en kapsamlı destek
Samsung=en yavaş güncelleştirme+destek yok

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
uzun lafın kısası samsung bi nevi kullaniciları kazıklıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar ben bişey sorucam bende spot bir galaxy note var bu jelly bean güncellemesi alırmı spot olduğu için endişeleniyorum almassa kesinlikle telefonumu satmayı planlıyorum:crying:

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En iyi cihazlarını daha fazla satmak için :)