• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung N7100 Note II

Fiyat normal ve telefona göre gayet iyi.

hatta pahalı 2-3 hafta bekleyin 1700 tl seviyesine düşecektir :)

Çok büyük ya.Gerçekten cep telefonu değil Galaxy Note.Tablet niyetiyle alınmalı bence.Bir cep telefonu için en ideal boyut 4,3"-4,8".

Sonrası hamallık.Ama 4,8" yerine 5,5" istemezmiydin diye sorarsanız isterim ama taşıması ve pratik kullanımı ciddi sorun.

Güzel telefon ancak arkadaşlarında dediği gibi pratik değil çok büyük he ben dert etmem yada elim benim büyüktür derseniz alın hayrlı olsun şmdiden.1 ay kadar beklerseniz daha da düşer bu fiyatlar.

fiyata neden şaşırdın anlamadım çok mu düşük geldi o telefona göre onu anlamadım :D zaten demişlerdi galaxy note 2 türkiyeye 2000-2500 arası girer diye ama daha ilk çıktığındaydı :D

bence süper bi telefon hatta telefonda daha fazlası.....canın sıkılırsa otur resim yap yani:) fiyatı telefona göre cok pahalı deil ama yinede suanda pahalı bi telefon tabi...
http://www.istanbulbilisim.com.tr/g...sung-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,36280.html
burda daha ucuz..ama alıcaksan bi kaç ay bekle derim 2 ay içinde fiyatı s3 gibi düşmesse düşmücek demektir ozaman alırsın.bende almayı düşünüyorum ama suanda beklemedeyim...

Fiyat iyi iyi.

Valla beni kendine çekiyor bu,S3 satıp alasım var :P

1700 veren Herif 200 denmmi kacacak

anlamıyorum şu lafı ne alakası var 200 tl az paramı :) bazen çok boş konuşuyorsunuz :)
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] ben de alacağım ama o kadar yedek falan üşeniyorum :D zira kullandığım note çok dolu bir dünya notum falan var :D

@freewill Bak Arkdasim 1700 Tl Gözden Cikaran Bir adam Inan200 Umrunda Olmaz Bir kilifa 20 -30 lira veriyor ekran koruma bandina 15 20 lira veriyor yagni 200 lirayida verir o kilas telefon alan bir Insan Ha Tabi Senin Gibi Bos Konusmak Ayri Tabi Yasina Saygim var Ne diyim : )

Note II almama gerek yok :) telefon olarak galaxy s3 tablet olarak note 10.1 kullanıyorum :)

Bimeks paralel ithalat satmiyor. Ilk telefonumu oradan almistim telpa garantiliydi

Grey telefonun rengi bi kere [MENTION=111494]acer[/MENTION] :P

[MENTION=48615]ReDo[/MENTION]

s3 ü sat bana 500 e zarar etme sen note II al :P

arkadaşlar gri rengi o beyazdada beyaz yazıyor yani grey market değil